Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Dresden efter kategori

Toppaktiviteter i Dresden

Se alla 1 saker att göra i Dresden

Att göra i Dresden

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Dresden och Saxen har att erbjuda! Planerar du att resa till Dresden kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Dresden.

Dresden ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Dresden och gör det busenkelt för dig att utforska Dresden och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Dresden som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Dresden får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Dresden.

Dresdens aktiviteter

Dresden har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Dresden som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Dresdens sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Dresden men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Dresden eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Dresdens attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Dresden

Altstadt

Upplev de populära butikerna i Altstadt. Albertinum är väl värt ett besök, och du kan hoppa på tunnelbanan på Strassburger Platz S-Bahn eller Deutsches Hygiene-Museum S-Bahn om du vill se mer av Dresden.

MuseerHistoriska byggnaderShopping

Innere Neustadt

Innere Neustadt är bland annat känt för shoppingen, de historiska sevärdheterna och utsikten över floden. Passa på att besöka Neustadt saluhall eller Goldener Reiter när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Albertplatz S-Bahn eller Carolaplatz S-Bahn för att ta dig runt i staden.

MuseerShoppingMonument

Innere Vorstadt

Överväg att utforska det stora restaurangutbudet i Innere Vorstadt. Om du har tänkt ge dig ut på sightseeing är Albertinum en av de främsta sevärdheterna. Hoppa på tunnelbanan på Carolaplatz S-Bahn eller Neustaedter Markt S-Bahn om du vill se mer av området.

MuseerHistoriska byggnaderShopping

Blasewitz

De som besöker Blasewitz tycker om de historiska sevärdheterna. Hoppa på tunnelbanan på Prellerstrasse S-Bahn eller Schillerplatz S-Bahn för att besöka viktiga sevärdheter som till exempel Elbedalen vid Dresden när du ändå är i området.

SkogarHistoriska byggnaderTrevliga människor

Äussere Neustadt

Äussere Neustadt är ett resmål som brukar uppskattas för fiken, och du kan hoppa på tunnelbanan på Goerlitzer Strasse S-Bahn eller Alaunplatz S-Bahn för att utforska sevärdheter som Nordbad Dresden.

MonumentÄventyrNatur

Laubegast

Laubegast brukar uppskattas för krogarna och den vackra flodstranden, så det kan vara värt att utforska. Kolla in allt som finns att se och göra, som till exempel Elbedalen vid Dresden, och hoppa på tunnelbanan på Laibacher Strasse S-Bahn eller Leubener Strasse S-Bahn för att ta dig runt i staden.

FloderVandringTrevliga människor