Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Genève efter kategori

Toppaktiviteter i Genève

Se alla 2 saker att göra i Genève

Att göra i Genève

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Genève och Canton de Genève har att erbjuda! Planerar du att resa till Genève kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Genève.

Genève ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Genève och gör det busenkelt för dig att utforska Genève och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Genève som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Genève får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Genève.

Genèves aktiviteter

Genève har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Genève som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Genèves sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Genève men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Genève eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Genèves attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Genève

Genève centrum

Den fantastiska sjöutsikten och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i Genève centrum. Besök berömda sevärdheter som Notre Dame-basilikan och Monument Brunswick, och hoppa på tunnelbanan på Cornavin spårvagnshållplats eller Môle spårvagnshållplats om du vill se mer av staden.

AffärsresorShoppingSjö

Genevas gamla kvarter

De historiska sevärdheterna, sjöutsikten och shoppingen är bara några exempel på vad resenärer gillar mest med Genevas gamla kvarter. Sevärdheter som Chapelle des Macchabées och Saint-Pierre-katedralen är väl värda att utforska, och du kan ta dig runt i och utanför Centrum från Molard spårvagnshållplats.

HistoriskSjöMuseum

Les Eaux-Vives

Les Eaux-Vives är känt för shoppingen och sjöutsikten, så det kan vara värt att utforska. Bland de främsta sevärdheterna hittar du Palazzo Geneva och Marionettmuseet, och du kan hoppa på tunnelbanan på Amandolier spårvagnshållplats eller Roches spårvagnshållplats om du vill se mer av staden.

MuseumShoppingSjö

Grottes - Saint-Gervais

Resenärer gillar Grottes - Saint-Gervais för den fantastiska sjöutsikten, och du kan se mer av Centrum om du hoppar på tunnelbanan på Lyon spårvagnshållplats eller Cornavin spårvagnshållplats. Tillbringa lite tid med att kolla in sevärdheter som till exempel Notre Dame-basilikan och Cité du Temps.

SjöTrevliga människorVandring

Petit-Saconnex

Petit-Saconnex är bland annat känt för krogarna, shoppingen och sjöutsikten. Passa på att besöka Centre International de Conférences Genève eller Trasiga stolskulpturen när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Servette spårvagnshållplats eller Vieusseux spårvagnshållplats för att ta dig runt i staden.

AffärsresorRestaurangerFamiljevänlig

Plainpalais

Plainpalais är bland annat känt för shoppingen, krogarna och de historiska sevärdheterna. Passa på att besöka Patek Philippes klockmuseum eller Musée d'ethnographie de Genève när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Uni-Mail spårvagnshållplats eller Plainpalais spårvagnshållplats för att ta dig runt i staden.

KaféShoppingAffärsresor