Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Genua efter kategori

Gratis avbokning (1) Transport (1)

Toppaktiviteter i Genua

Se alla 1 saker att göra i Genua

Att göra i Genua

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Genua och Liguria har att erbjuda! Planerar du att resa till Genua kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Genua.

Genua ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Genua och gör det busenkelt för dig att utforska Genua och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Genua som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Genua får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Genua.

Genuas aktiviteter

Genua har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Genua som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Genuas sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Genua men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Genua eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Genuas attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Genua?

Nervi

Havsutsikten och trädgårdarna är några av de saker som gör Nervi så speciellt. Passa på att besöka Passeggiata di Anita Garibaldi eller Nervis hamn när du ändå utforskar området.

MuseumKaféNaturpark

Genuas historiska stadskärna

Genuas historiska stadskärna brukar uppskattas för det vackra läget vid vattnet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Cattedrale di San Lorenzo eller Dogepalatset.

HistoriskHamnMuseum

Boccadasse

Även om Boccadasse kanske inte är känt för sin sightseeing kan du ge dig ut i närområdet och besöka sevärdheter som till exempel Fiera di Genova och Museo Civico di Storia Naturale di Genova.

San Vincenzo

När du besöker San Vincenzo måste du passa på att besöka sevärdheter som Piazza de Ferrari och Medeltidsportarna (Porta Soprana).

Prè

Om du ska tillbringa lite tid i Prè är Palazzo Reale och Kristoffer Columbus-monumentet några av de främsta sevärdheterna.

Albaro

Sightseeing kanske inte är vad Albaro framför allt är känt för, men i närheten kan du hitta sevärdheter som Stadio Luigi Ferraris och Fiera di Genova.