Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Marina del Rey

Se alla 15 saker att göra i Marina del Rey

Att göra i Marina del Rey

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Marina del Rey och Los Angeles har att erbjuda! Planerar du att resa till Marina del Rey kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Marina del Rey.

Marina del Rey ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Marina del Rey och gör det busenkelt för dig att utforska Marina del Rey och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Marina del Rey som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Marina del Rey får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Marina del Rey.

Marina del Reys aktiviteter

Marina del Rey har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Marina del Rey som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Marina del Reys sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Marina del Rey men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Marina del Rey eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Marina del Reys attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Marina del Rey

Del Rey

Sightseeing kanske inte är vad Del Rey framför allt är känt för, men i närheten kan du hitta sevärdheter som Fisherman's Village och Westfield Culver City shoppingcentrum.

Marina Peninsula

När du besöker Marina Peninsula måste du passa på att besöka sevärdheter som Venice Beach Boardwalk och Venice Fishing Pier.

Silver Strand

Silver Strand kanske inte är känt för sin sightseeing, men Venice Beach Boardwalk och Venice Beach är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.