Saker att göra i Zandvoort

Aktiviteter, attraktioner och turer
Zandvoort som visar landskap och en strand

Att göra i Zandvoort

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Zandvoort och Norra Holland har att erbjuda! Planerar du att resa till Zandvoort kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester, en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Zandvoort.

Zandvoort ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Zandvoort och gör det busenkelt för dig att utforska Zandvoort och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Zandvoort som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Zandvoort får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra, lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Zandvoort.

Zandvoorts aktiviteter

Zandvoort har någonting för alla, så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern, unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen, så hittar du massor av aktiviteter i Zandvoort som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg, hotell och hyrbil i förväg, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa, så du kan se alla Zandvoorts sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Zandvoort, men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur, provsmaka de bästa rätterna från Zandvoort eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Zandvoorts attraktioner guida dig till en lyckad resa, oavsätt årstid. Trevlig resa!

Toppaktiviteter i Zandvoort


Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Populära platser att besöka

1. Het strand van Zandvoort

Tillbringa en lat dag i solen på Het strand van Zandvoort under din resa till Zandvoort. Läget vid havet lockar till härliga promenader i området.
Läs mer
Tillbringa en lat dag i solen på Het strand van Zandvoort under din resa till Zandvoort. Läget vid havet lockar till härliga promenader i området.

2. De Dam

Amsterdams ursprung ligger vid torget Dam och du kan verkligen känna historiens vingslag när du tittar på byggnaderna som ligger här. Idag är torget också ett ställe för stora evenemang, nöjesfält och pantomimartister. Gör som lokalinvånarna och slappna av vid Nationalmonumentet medan du lyssnar på gatuorglarna. Jaga bort duvorna och passa dig för de många cyklisterna när du går över torget för att shoppa eller utforska några av de historiska byggnaderna.
Läs mer
Amsterdams karakteristiska torg, med sina kullerstensgator och storslagna historiska byggnader, är en livlig mötesplats och här arrangeras även protester och firanden.

3. Van Gogh-museet

Till van Gogh-museet kan du bege dig för att se verk av en banbrytande 1800-talskonstnär från Nederländerna. Tyvärr sålde Vincent van Gogh bara en enda av sina målningar under sitt korta liv och kunde aldrig föreställa sig den berömmelse han skulle uppnå efter sin död. Här kan du titta på världens största samling av van Gogh-målningar och lära dig mer om hans plågade liv. Museet visar även verk av andra konstnärer från hans tid, inklusive Monet, Gauguin och Seurat.
Läs mer
Detta moderna museum hyser världens största samling av verk av den legendariska nederländska konstnären som levde ett turbulent liv och aldrig fick uppleva att hans målningar blev berömda.

4. Anne Franks hus

Ett besök på Anne Franks hus är en stark och upplysande upplevelse. Anne Franks livshistoria har blivit en av de mest kända berättelserna om hur judarna gömde sig undan Nazityskland. Annes dagbok, som hon började skriva 1942 när hon var 13 år, är den nederländska bok som är mest översatt genom tiderna. Den första översättningen gjordes till tyska 1950.
Läs mer
Se den plats där denna modiga och kända judiska tonåring gömde sig undan nazisterna under andra världskriget och skrev sin världsberömda dagbok.

5. Rijksmuseum

För att förstå hur det lilla landet Nederländerna kunde bli en världsledande supermakt inom både konst och handel ska du besöka Rijksmuseum. Titta på över en miljon konstverk och historiska objekt i mer än 200 rum. Du kommer att få se berömda målningar av Rembrandt och Vermeer, tillsammans med hundratals andra konstnärer och även själva byggnaden är värd att beundra.
Läs mer
Denna palatsliknande byggnad full av nederländska målningar och internationella föremål är landets största statligt finansierade museum.

Populära sevärdheter i Zandvoort

Städer nära Zandvoort