Billiga flyg från Stockholm (ARN) till Göteborg (GOT) från 379 kr

Billiga flyg från Arlanda till Landvetter

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 725 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Flyginformation Stockholm till Göteborg
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsLandvetter
FlygbolagSAS
Flygpris725 kr
Distans391 km

Ha det görgott med flyg Arlanda-Göteborg

Den svenska västkusten har mycket att erbjuda och med flyg till Göteborg från Arlanda kan du utforska Sveriges go’aste stad på nolltid. Du kan äta frukost på ett mysigt kafé på Södermalm och sedan njuta av nyfångade skaldjur till lunch på västkusten, ta en tur i de klassiska Paddanbåtarna under eftermiddagen och runda av kvällen på Pustervik vid Järntorget, en färgsprakande klubb som har spelat en central roll i Göteborgs nattliv sedan 1920-talet.

En sträcka på 50 mil kan vara lång att köra om man planerar en kort weekendresa, bara tänker svänga förbi ett evenemang eller har små barn som lätt blir uttråkade av fem timmars stillasittande. Tåget är då ett något snabbare alternativ, med en resa på drygt tre timmar, men inget slår flyget. När du bokar flyg till Göteborg från Arlanda med bolag som Norwegian Air eller SAS kan du vara framme på en timme.

Boka billiga flyg Arlanda-Göteborg

Stockholm–Göteborg är en vältrafikerad sträcka, så du har alltid goda möjligheter att hitta en riktigt billig flygbiljett, oavsett när du vill resa. Bäst chans att spara pengar har du dock om du bokar din biljett till Göteborg ungefär två månader innan avfärd. Resor till Göteborg är som billigast i november och februari månad, vilket passar utmärkt eftersom februari är årets bästa månad för skaldjur, och det är också månaden när hela Göteborg hyllar fisket med festivalen Go to Sea. Hösten, å andra sidan, är den bästa tiden att besöka Göteborg om du vill äta färsk hummer. När du bokar din biljett till Göteborg kommer du oftast billigast undan om du kan välja att resa en måndagskväll.

Ditt flyg från Arlanda till Göteborg avgår

Ditt flyg till Göteborg avgår från Stockholm Arlanda Airport (ARN). Om du reser från Stockholms centrum är snabbtåget Arlanda Express det snabbaste och bekvämaste sättet att resa till flygplatsen. Du kan köpa din biljett direkt på Stockholms centralstation och vara på flygplatsen 20 minuter senare. Notera dock att biljetten kan bli nämnvärt billigare om du köper den online. Detta gäller även för flygbussen som avgår från Cityterminalen. Med flygbuss tar resan till flygplatsen 40 minuter.

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största flygplats och det märks. Serviceutbudet är mycket stort, med ett trettiotal restauranger, ett fyrtiotal butiker och fri wi-fi, så det är ingen risk att du blir uttråkad medan du väntar på ditt flyg.

Ditt flyg Arlanda-Göteborg landar

Ditt flyg från Stockholm landar på Göteborg Landvetter Airport (GOT), Sveriges näst största flygplats. Här finns det ett tiotal restauranger, lika många butiker och naturligtvis även fri wi-fi.

Göteborg Landvetter Airport ligger två och en halv mil från centrala Göteborg. Vill du utforska den svenska västkusten på egen hand passar du på att hyra en bil när du är på flygplatsen. På Göteborg Landvetter Airport finner du sex av de vanligaste hyrbilsbolagen. Taxi hittar du precis utanför ankomsthallen, och en bilfärd till Göteborg tar vanligtvis 25–30 minuter. Du kan även välja att ta flygbussen, som avgår utanför incheckningshallen och tar ungefär 35 minuter.

Vanliga frågor och svar

Stockholm