Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Stockholm (ARN) från 379 kr

Billiga flyg från Landvetter till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 788 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Utforska huvudstaden med flyg Göteborg-Arlanda

Stockholm är inte bara Sveriges huvudstad, det är också landets pulserande hjärta. Med snabba flyg till Arlanda från Göteborg kan du på nolltid vara i händelsernas centrum. Det är fart och fläkt i huvudstaden, med spännande nattklubbar runt Stureplan och färgsprakande evenemang på Globen, men missa för den delen inte det idylliska Stockholm, med skärgårdslivet och mysiga smågator i Gamla stan. Kanske vill du utforska svensk historia på Kungliga slottet och Vasamuseet. Kanske föredrar du att insupa ikonisk svensk populärkultur på Spritmuseum med Absolut Art Collection eller förundras över den svenska popmusikens stora genomslag på världsscenen på ABBA The Museum. Föredrar du shopping besöker du i Stockholm Skandinaviens största shoppingcenter, Mall of Scandinavia.

Fem timmars bilfärd kan vara jobbigt för små barn, men med snabba direktflyg Göteborg–Arlanda planerar du lätt en familjesemester i huvudstaden. Ni besöker djuren på Skansen, åker karuseller på Gröna Lund och förtrollas av barnbokens värld på Junibacken.

Boka billiga flyg Göteborg-Arlanda

Göteborg–Stockholm är en vältrafikerad sträcka med gott om fantastiska priser, oavsett när du bokar din resa. Om du vill vara säker på att få så mycket som möjligt för pengarna bokar du dock din flygbiljett ungefär två månader innan avresa. Resor till Stockholm är som billigast i mars och september och som dyrast i april och juli. Flygpriserna brukar också vara något lägre när du väljer att resa en måndagskväll, medan priserna kan vara nämnvärt högre om du flyger en lördagsmorgon.

Ditt flyg från Göteborg till Arlanda avgår

Ditt flyg från Göteborg avgår från Göteborg Landvetter Airport (GOT), Sveriges näst största flygplats. Flygplatsen ligger ungefär två och en halv mil från centrala Göteborg. Om du själv kör bil till flygplatsen eller tar en taxi tar resan ungefär 25–30 minuter. Tar du istället flygbussen, som avgår var tjugonde minut från Göteborg, tar resan ungefär 35 minuter. Flygbussen avgår från Nils Ericson Terminalen, Kungsportsplatsen, Berzeliigatan och Svenska Mässan. Bäst pris kan du få om du köper din biljett online eller med Flygbussarnas egen app.

På Göteborg Landvetter Airport kan du sedan spendera din väntetid på något av de tio kaféerna, på en restaurang eller strosandes bland de tio butikerna. Naturligtvis erbjuder flygplatsen också gratis wi-fi.

Ditt flyg till Arlanda från Göteborg anländer

Ditt flyg till Stockholm landar på Stockholm Arlanda Airport (ARN), fyra mil norr om Stockholms stad. Detta är Sveriges största flygplats, vilket också märks på det stora serviceutbudet. Här finner du ett trettiotal restauranger, ett fyrtiotal butiker, åtta hyrbilsbolag och fem hotell. På Stockholm Arlanda Airport finns något för alla smaker och plånböcker.

Från flygplatsen tar du dig enkelt vidare in till staden och ditt boende. Många hotell i Stockholm erbjuder transferbuss till och från flygplatsen – kontrollera med ditt hotell innan du reser! Annars finner du gott om taxibilar på Stockholm Arlanda Airport. Samtliga taxibilar på Arlanda är miljömärkta och det finns även möjlighet att boka en eltaxi om du så föredrar. Från Stockholm Arlanda Airport går det även flygbuss, en resa på 40 minuter, och snabbtåget Arlanda Express, en resa på 20 minuter. För att spara pengar bokar du med fördel din biljett i god tid via internet.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Göteborg (GOT-Landvetter) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Lägsta angivna pris för en resa tur och retur mellan Landvetter (GOT) och Arlanda (ARN) är 788 kr. Men du måste agera snabbt. Siffran är baserad på flygpriserna under den senaste veckan.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter (GOT) till Arlanda (ARN)?
Många flyg kan avbokas online, men alla flygbolag har sina egna villkor. Om du behöver avboka ditt flyg kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Arlanda?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter (GOT) till Arlanda (ARN) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter (GOT) till Arlanda (ARN)?
I medel tar det inte mer än 1 timme och 2 minuter att resa med flyg från Landvetter till Arlanda – precis lagom för att vila ögonen en stund. Du kommer fram till Arlanda lagom till att det är dags att vakna.
Hur långt är det från Landvetter till Arlanda?
På det här flyget kommer du inte att ha tid för varken en film eller en bok, det är nämligen bara 390 kilometer från GOT till ARN. Slå dig ner i ditt säte och beställ något att dricka så är du framme i Arlanda när som helst.
Vilka flygbolag har direktflyg från GOT till ARN?
Många turister väljer att flyga med SAS (SK) från Landvetter till Arlanda. De har 165 flyg per månad. Du kan även ta en titt på biljettpriserna från Ryanair (FR). De har 56 flyg per månad från GOT till ARN.
Är flygbiljetter från Landvetter till Arlanda billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygpriser ändras ständigt, så du kan aldrig garanteras bästa pris. Har du tur kan du hitta toppenerbjudanden från GOT till ARN i sista minuten, men det är också smart att kontrollera priserna långt innan avfärd. Vissa flygbolag publicerar sina flygpriser upp till 12 månader innan resedatumet. Expedia uppdaterar hela tiden de bästa erbjudandena, så kontrollera priserna regelbundet och var redo att boka när priserna går ner.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Det är alltid en god idé att vara medveten om potentiella reseföreskrifter och karantänkrav på din destination. Ta dig tid att läsa våra reseråd under covid-19 för uppdaterad information om att resa med flyg till Stockholm (ARN-Arlanda).
Flygplatser i Stockholm

Stockholm