Billiga flygbiljetter till Arlanda

Förslag på billiga flygresor till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 301 kr för enkelflyg och 656 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS

Om Arlanda

Flyg till Arlanda

Arlanda är Sveriges största flygplats och har passagerartrafik till och från Sveriges alla större flygplatser. Man hittar flyg till Arlanda flygplats från praktiskt taget alla flygplatser i Sverige och samtliga stora och mellanstora flyghubbar i Skandinavien. Fler än 22 miljoner resenärer, en kraftig majoritet av dem från utlandet, bokade en flygresa till eller via Arlanda under 2014, och i takt med att Stockholm har växt och blivit en alltmer populär destination bland såväl nöjes- som affärsresenärer från hela världen så har även Arlanda flygplats genom gått en imponerande förvandling på senare år.

Arlanda har expanderat i kapacitet, men flygplatsen har också genomgått en ansiktslyftning, och framförallt Terminal 5 – Sveriges största flygplansterminal med utrikesflyg till världens alla hörn – har numera faciliteter som kan mäta sig med flera av världens bästa flygplatser vad gäller shopping, restauranger och hotell. Sky City, belägen vid avgångshallen innan säkerhetskontrollerna, är fortfarande en utmärkt mötesplats med restauranger och barer, samtidigt som det nya shoppingområdet innanför säkerhetskontrollen håller hög internationell standard och erbjuder utmärkt taxfree-shopping i kombination med ett flertal restauranger och caféer för alla smaker och plånböcker. Behöver du övernatta på Arlanda så bokar du enkelt det här.

Flygresor till Arlanda från svenska flygplatser

Man hittar enkelt billiga flyg till Arlanda från praktiskt taget alla Sveriges flygplatser, och det finns framförallt ett stort antal dagliga inrikesflyg till Arlanda från Malmö, Göteborg och de största flygplatserna i Norrland. Utöver trafik till Sveriges samtliga mellanstora städer har man även sommartrafik till och från Gotland, och man hittar gott om billiga flygbiljetter till Arlanda från våra grannhuvudstäder Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

Flyg till Stockholm Arlanda Airport

När man landar på Arlanda flygplats har man mycket goda trafikförbindelser till hela Storstockholm, men även regionala bussar och tåg till närliggande städer. Om man ska ta sig in till Stockholm City från Arlanda, så har man en uppsjö av alternativ. Väljer man kollektivtrafik så har man pendeltåget direkt till både Stockholm C och Uppsala (observera att man betalar en extra stationsavgift för att kliva av och på vid Arlanda flygplats) och det finns även nattbussar direkt till både Stockholm och Uppsala med SL respektive UL. Från Arlanda centralstation har man dessutom fjärrtåg till såväl stora delar av Mellansverige som norra Sverige, bland annat Åre och Sundsvall.

Det absolut snabbaste sättet att ta sig till huvudstaden är dock expresståget till Stockholms centralstation, som inte tar mer än 20 minuter; tåget är något dyrare men håll utkik efter specialerbjudanden på helger och under sommaren, så kan det ofta bli betydligt billigare att ta det här miljövänliga alternativet. Man kan välja mellan två olika flygbussar till Stockholm, Swebus och Flygbussarna. Båda avgår regelbundet, upp till var tionde minut under stora delar av dygnet; bussresan tar 35-50 minuter beroende på trafik. Det finns även ett flertal bilpooler till och från Arlanda om man vill skippa den dyra och mindre miljövänliga taxiresan. Väljer man taxi bör man för övrigt se till att man åker med ett reglerat taxibolag med fasta priser eftersom många taxibilar tar ut hutlösa priser i hela Storstockholm, Arlanda inkluderat.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 301 kr för enkelflyg och 656 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd