Hyrbil i Arlanda

Sök och jämför från bilföretag i Arlanda

Foto av C J West

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Arlanda

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Arlanda
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Din plånbok blir tacksam. En hyrbil kostar så lite som 372 kr per dag på Stockholm (ARN-Arlanda), baserat på priserna de senaste sju dagarna. Hämta ut en bil vid terminalen och upptäck en ny värld.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Du kan hyra ett fordon på Stockholm (ARN-Arlanda) från till exempel Sixt eller Avis. Efter att du har hämtat upp bagaget kan du snabbt och enkelt komma ut på vägarna.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
De flesta bokningar kan avbokas utan extra avgifter, om du måste ändra dina planer. Förbetalda hyrbilsavtal måste avbokas minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut hyrbilen för att du ska ha rätt till full återbetalning. Titta närmare på avtalet för information om eventuella undantag. Besök även vår kundtjänstportal för ytterligare information.
Varför ska man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda) med Expedia?
Att hitta ett fordon till ett rimligt pris är enkelt med Expedia, tack vare våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden samt vårt omfattande utbud av hyrbilar. Du kan dessutom spara ännu mer på din hyrbil på Stockholm (ARN-Arlanda) genom att slå ihop bokningen med din flyg- och hotellbokning.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Stockholm (ARN-Arlanda) med Expedia?
Det är ingen match att ta fram bästa möjliga erbjudande med Expedias hjälp. Allt du behöver göra är att välja ut ditt favoritfordon och ange dina resedatum samt plats för upphämtning och avlämning, sen kan du jämföra priser från alla de populäraste hyrbilsleverantörerna. Du har chans att spara ännu mer om du slår samman hyrbilsbokningen på Stockholm (ARN-Arlanda) med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Den lägsta åldern för att hyra en bil i Arlanda är 18 år. Är du ung kan du behöva betala en extra avgift, och det kan finnas andra åldersgränser om du vill hyra fordon som stadsjeepar eller minibussar. Ta reda på om någon av begränsningarna gäller dig innan du genomför bokningen.
Vad behövs för att hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Du behöver ha ett körkort samt ett kreditkort i ditt namn. Skulle du föredra att inte använda dig av hyrbilsföretagets försäkring? Då måste du eventuellt även bevisa att du har en egen försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på i förväg för att slippa tråkiga förseningar när du väl är där.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Du blir säkert glad av att höra att den billigaste hyrbilen på Stockholm (ARN-Arlanda) kostade endast 372 kr per dag under de senaste sju dagarna. Med så bra priser kan du utforska destinationen med mer pengar kvar på kontot.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Stockholm (ARN-Arlanda)?
När du har landat på Stockholm (ARN-Arlanda) och hämtat upp dina väskor kan du omedelbart sätta dig tillrätta i förarsätet till ett av våra fordon för långtidsuthyrning. Med Expedias fina priser kan du kasta dig ut på vägarna med mer pengar kvar i semesterkassan.
Var hittar man en hyrbil på Stockholm (ARN-Arlanda) om man är under 25?
Om du kan hyra bil eller ej på Stockholm (ARN-Arlanda) beror på hyrbilsföretaget. Vissa leverantörer tillåter förare som är 21 år eller äldre, men du bör läsa deras olika villkor. Notera att det vanligtvis tillkommer avgifter för de som är under 25, så det är en bra idé att ta reda på detta innan du slutför bokningen.