Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Arlanda

Se alla hyrbilar i Arlanda

Boka hyrbil med Expedia i Arlanda

Biluthyrning Arlanda

Boka din hyrbil inför din resa till Arlanda Stockholm Airport för att få ut din bil så snabbt som möjligt och ha allt klappat och klart i förväg. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en familjesemester så är det enkelt och bekvämt att landa på Arlanda och hämta ut din hyrbil för att ta dig vidare till din slutdestination, vare sig du ska till Stockholm eller längre bort.

Har du bokat flyg till Arlanda? Skippa flygbussen och tåget till förmån för en bekväm hyrbil så slipper du kånka runt på bagage och anpassa din resa till olika tidtabeller. Med vårt sökverktyg hittar du enkelt billiga hyrbilar på Arlanda och du väljer själv om du vill lämna tillbaka den på Arlanda flygplats innan du flyger hem eller om du vill lämna bilen på annan ort.

Boka en billig hyrbil på Arlanda och utforska Stockholm

Stockholm ligger cirka 40 km norr om Stockholm City. Det tar cirka 40 minuter att köra från Arlanda till Stockholm, men det kan ta längre tid i rusningstrafik. E4:an tar dig direkt till Stockholms innerstad och du passerar flera större närorter på vägen, bland annat Märsta, Upplands Väsby, Danderyd och Solna. Vill du undvika Stockholms höga hotellpriser kan det vara en god idé att boka boende i någon av Stockholms norra förorter så sparar du garanterat pengar; du hittar gott om hotell i anslutning till Arlanda flygplats, men även i närliggande Märsta och Sigtuna, där man måste passa på att se vackra Wenngarns slott. Väl på plats i den svenska huvudstaden finns det givetvis otroligt mycket att se och göra; museer, teatrar, restauranger och allt man behöver för en kul och spännande vistelse finns alltid nära tillhands i Stockholm. Om man reser med barnen så finns det gott om platser att besöka året runt; Skansen, Junibacken och Djurgårdens alla museer gör alltid succé, och på sommaren är ett besök på Gröna Lund givetvis ett måste.

Arlanda – inte bara en flygplats

Utmed E4:an ligger även Eurostop Arlandastad med en uppsjö av restauranger och butiker, så stanna till här om du är sugen på något att äta, glömde packa tandborsten eller behöver ett par extra utstyrslar på affärsresan. Om man har en knölig flyganslutning på Arlanda och har flera timmar att slå igen vid mellanlandningen är det ingen dum idé att boka en hyrbil och klämma in en snabb golfrunda. Kör till Arlandastad Golf som ligger bara några minuter från flygplatsen, intill Eurostop, eller så kan man boka tid på någon av de andra golfklubbarna i närheten; golfklubbarna i Wäsby, Tjusta, Vassunda och Sigtunabygden har alla utmärkta banor så passa på att göra något av dina timmar i Arlanda istället för att bara sitta på flygplatsen.

Värt att komma ihåg är att det bara tar en halvtimme med bil upp till vackra Uppsala, där det alltid finns mycket att se och göra; Gamla Uppsala, domkyrkan, universitetet, slottet och Linnéträdgården är bara några av stadens många sevärdheter, så ta chansen att se en av Sveriges charmigaste universitetsstäder när du ändå är så pass nära.

Köra bil i Stockholm

Kom ihåg att om du kör i Stockholms innerstad på vardagar så måste du betala trängselskatt mellan vissa klockslag. Hur mycket du betalar i trängselskatt beror på tiden på dygnet och det finns ett maxbelopp per dygn. Värt att notera är att olika regler gäller för olika hyrbilsfirmor; vissa inkluderar trängselskatten i priset medan andra debiterar dig antingen ett schablonbelopp eller den verkliga kostnaden.

Upptäck Arlanda

Utforska Arlanda med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!