Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Topperbjudanden på hyrbilar i Arlanda

Se alla hyrbilar i Arlanda

Boka hyrbil med Expedia i Arlanda

Biluthyrning Arlanda

Boka din hyrbil inför din resa till Arlanda Stockholm Airport för att få ut din bil så snabbt som möjligt och ha allt klappat och klart i förväg. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en familjesemester så är det enkelt och bekvämt att landa på Arlanda och hämta ut din hyrbil för att ta dig vidare till din slutdestination, vare sig du ska till Stockholm eller längre bort.

Har du bokat flyg till Arlanda? Skippa flygbussen och tåget till förmån för en bekväm hyrbil så slipper du kånka runt på bagage och anpassa din resa till olika tidtabeller. Med vårt sökverktyg hittar du enkelt billiga hyrbilar på Arlanda och du väljer själv om du vill lämna tillbaka den på Arlanda flygplats innan du flyger hem eller om du vill lämna bilen på annan ort.

Boka en billig hyrbil på Arlanda och utforska Stockholm

Stockholm ligger cirka 40 km norr om Stockholm City. Det tar cirka 40 minuter att köra från Arlanda till Stockholm, men det kan ta längre tid i rusningstrafik. E4:an tar dig direkt till Stockholms innerstad och du passerar flera större närorter på vägen, bland annat Märsta, Upplands Väsby, Danderyd och Solna. Vill du undvika Stockholms höga hotellpriser kan det vara en god idé att boka boende i någon av Stockholms norra förorter så sparar du garanterat pengar; du hittar gott om hotell i anslutning till Arlanda flygplats, men även i närliggande Märsta och Sigtuna, där man måste passa på att se vackra Wenngarns slott. Väl på plats i den svenska huvudstaden finns det givetvis otroligt mycket att se och göra; museer, teatrar, restauranger och allt man behöver för en kul och spännande vistelse finns alltid nära tillhands i Stockholm. Om man reser med barnen så finns det gott om platser att besöka året runt; Skansen, Junibacken och Djurgårdens alla museer gör alltid succé, och på sommaren är ett besök på Gröna Lund givetvis ett måste.

Arlanda – inte bara en flygplats

Utmed E4:an ligger även Eurostop Arlandastad med en uppsjö av restauranger och butiker, så stanna till här om du är sugen på något att äta, glömde packa tandborsten eller behöver ett par extra utstyrslar på affärsresan. Om man har en knölig flyganslutning på Arlanda och har flera timmar att slå igen vid mellanlandningen är det ingen dum idé att boka en hyrbil och klämma in en snabb golfrunda. Kör till Arlandastad Golf som ligger bara några minuter från flygplatsen, intill Eurostop, eller så kan man boka tid på någon av de andra golfklubbarna i närheten; golfklubbarna i Wäsby, Tjusta, Vassunda och Sigtunabygden har alla utmärkta banor så passa på att göra något av dina timmar i Arlanda istället för att bara sitta på flygplatsen.

Värt att komma ihåg är att det bara tar en halvtimme med bil upp till vackra Uppsala, där det alltid finns mycket att se och göra; Gamla Uppsala, domkyrkan, universitetet, slottet och Linnéträdgården är bara några av stadens många sevärdheter, så ta chansen att se en av Sveriges charmigaste universitetsstäder när du ändå är så pass nära.

Köra bil i Stockholm

Kom ihåg att om du kör i Stockholms innerstad på vardagar så måste du betala trängselskatt mellan vissa klockslag. Hur mycket du betalar i trängselskatt beror på tiden på dygnet och det finns ett maxbelopp per dygn. Värt att notera är att olika regler gäller för olika hyrbilsfirmor; vissa inkluderar trängselskatten i priset medan andra debiterar dig antingen ett schablonbelopp eller den verkliga kostnaden.

Vanliga frågor om biluthyrning i Arlanda

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Arlanda?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Arlanda 1,431 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Arlanda?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Arlanda 1,728 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Arlanda?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Arlanda?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Arlanda

Utforska Arlanda med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!