Billiga flyg från Luleå (LLA) till Stockholm (ARN) från 284 kr

Billiga flyg från Kallax till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 284 kr för enkelflyg och 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Flyginformation Luleå till Stockholm
AvreseflygplatsKallax
Destinationens flygplatsArlanda
FlygbolagNorwegian Air International Ltd, Scandinavian Airlines
Flygpris585 kr
Distans685 km

Luleå - Arlanda med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Luleå (LLA) till Arlanda (ARN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Luleå till Arlanda. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Luleå till Arlanda, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan LLA och ARN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Arlanda (ARN)från Luleå (LLA).

Kombinera din flygresa från Luleå till Arlanda med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från LLA till ARN?
Lägsta pris för en tur och retur-biljett är 586 kr. Denna siffra är baserad på flygpriserna från de senaste sju dagarna. Boka ett flyg snarast för att dra nytta av erbjudandena.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kallax (LLA) till Arlanda (ARN)?
Merparten av alla flyg kan avbokas online, men huruvida det kostar något kan variera mellan flygbolagen. Om du måste avboka ditt flyg kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kallax (LLA) till Arlanda (ARN)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kallax till Arlanda kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Ett flyg från Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda) brukar bara ta runt 1 timme och 21 minuter, så du hinner knappt göra dig bekväm. Chansen är stor att nästa gång du kastar en blick genom fönstret är det redan dags att landa i Arlanda.
Hur långt är det från Kallax (LLA) till Arlanda (ARN)?
Filmen du har sett fram emot att se får du se vid ett senare tillfälle – det är nämligen endast 690 kilometer mellan Kallax och Arlanda. Innan du vet ordet av kommer kaptenen att meddela att det är dags att fälla upp brickan framför dig, för det är dags att landa.
Vilka flygbolag har direktflyg från LLA till ARN?
SAS (SK) är ett populärt flygbolag tack vare dess 165 flyg mellan Luleå (LLA-Kallax) och Stockholm (ARN-Arlanda) varje månad. Norwegian Air International (D8) är ett annat populärt alternativ, och de erbjuder 130 flyg varje månad. Du hittar onekligen ett toppenpris på flyg från Kallax till Arlanda från ett av dessa bolag.
Är flygbiljetter från Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda) billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygbiljetter från Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda) är tillgängliga på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Och även om det ibland är möjligt att hitta utmärkta erbjudanden i sista minuten är det aldrig garanterat. När du bokar ditt flyg i god tid har du dessutom fler alternativ att välja bland och du kan slippa att hamna i mittsätet! Vi uppdaterar konstant våra priser för att ge dig de bästa erbjudandena, så kom tillbaka ofta för att inte missa specialpriserna.
Går det att flyga från Luleå (LLA-Kallax) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Avsätt lite tid till att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för att lära dig om det finns några gällande reserestriktioner eller krav på karantän på Stockholm (ARN-Arlanda) när du åker med flyg från Luleå (LLA-Kallax).