Billiga flyg från Stockholm (STO) till Göteborg (GOT) från 379 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Landvetter

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 673 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Stockholm till Göteborg
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsLandvetter
FlygbolagBraathens Regional Aviation, Scandinavian Airlines
Flygpris673 kr
Distans391 km

Stockholms län - Göteborg med flyg

När du bokar ett flyg från Stockholm till Göteborg går det otroligt snabbt och smidigt. Flygturerna mellan Sveriges två största städer är täta, och genom att flyga vinner du en hel del tid. Det tar cirka fem timmar att köra de 50 milen mellan städerna, men med flyget tar det mindre än en timme. Oavsett om du reser till Göteborg i arbetet eller för att unna dig en härlig weekend på västkusten, finns det gott om billiga flygbiljetter från Stockholm till Göteborg.

Flyg Stockholm – Göteborg snabbt och effektivt

Det finns två flygplatser i Stockholm (STO) varifrån du kan flyga till Göteborg (GOT): Stockholm Arlanda Airport (ARN) och Bromma Stockholm Airport (BMA). Arlanda är landets största flygplats och den ligger utmed motorväg E4 cirka 40 kilometer norr om Stockholm. Hit tar du dig enkelt med bil, flygbuss, expresståg eller pendeltåg från centrala Stockholm. Resan från Stockholm city till Arlanda tar mellan 20 och 40 minuter beroende på färdmedel. Olika bussbolag kör ut till Arlanda, och de stannar på ett antal hållplatser längs vägen ut till flygplatsen. Kolla vilken hållplats som ligger närmast dig, så går resan ännu snabbare. Bromma flygplats är mindre och ligger närmare Stockolms innerstad. Resan hit från Stockholms Centralstation tar inte mer än 20 minuter med flygbuss. När du tar ett flyg från Stockholm till Göteborg landar du på Göteborg-Landvetter Airport (GOT). Landvetter, som är Sveriges näst största flygplats, ligger cirka 25 kilometer öster om Göteborg. Härifrån tar din transfer in till centrala Göteborg inte mer än 20–30 minuter med bil eller flygbuss.

Du kan ofta köpa din biljett till flygbussen och tåget till och från flygplatserna på plats eller av chauffören. En del operatörer erbjuder dock rabatterade priser om du förbokar och köper online innan avgång. Reser ni som familj kan du även fråga om de säljer särskilda familjebiljetter.

Slipp krångel på flygplatsen

Att flyga inrikes är många gånger betydligt smidigare än att flyga utrikes. Du behöver inte infinna dig vid gaten lika tidigt, och du slipper gå igenom passkontrollen. Tider och rutiner kan skilja sig åt mellan olika flygbolag, så kontrollera vad som gäller för det bolag som kör ditt flyg till Göteborg från Stockholm. Om du ska vara borta under en kortare tid kanske du klarar dig med handbagage. Då kan du gå direkt till gaten om du checkar in online, en tjänst som de flesta flygbolag erbjuder. Oavsett om du flyger inrikes eller utrikes måste du dock alltid gå igenom säkerhetskontrollen. Ibland är det just vid säkerhetskontrollen som det uppstår köer, så se alltid till att vara på flygplatsen i god tid. Glöm inte heller att kontrollera vilka restriktioner som gäller för vad du får ta med dig ombord på planet. Om du bara har handbagage med dig kan det vara lätt att slänga ned hela necessären i kabinväskan, men då kan det hända att du tvingas lämna dyra krämer och parfymer i säkerhetskontrollen. Samma sak gäller vassa föremål, och om du har med dig en fin flaska vin som present.

Flygplatser i Göteborg

Trollhättan

Flygplatser i Stockholm

Stockholm

Linköping Saab Airport