Billiga flyg från Umeå (UME) till Göteborg (GOT) från 772 kr

Billiga flyg från Umeå till Landvetter

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 772 kr för enkelflyg och 1 560 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Åk Umeå – Göteborg med flyget för att minska avståndet

Som Sveriges näst största stad har Göteborg något att erbjuda de flesta. En nackdel för dig som bor i Umeå eller någon annan ort i eller omkring Västerbotten, är att staden inte ligger på närmre håll. Som tur är går problemet att lösa genom att flyga sträckan Umeå (UME) – Göteborg (GOT) och på så vis få avstånden att verka kortare. Resan går fort, och du får mer tid över till att åka i bergodalbanorna på Liseberg, upptäcka djuren i djungeln på Universum, besöka museer med alla slags inriktningar, åka båt i skärgården och längs Göta kanal, rocka loss på konserter på Ullevi eller gå på festivaler. Eftersom Göteborg inte bara är en nöjesstad, utan även ett ekonomiskt viktigt centrum, är det också vanligt att människor reser hit med jobbet. Kanske reser du hit för att delta på en konferens eller mässa, eller för ett viktigt möte på huvudkontoret? Vad du än planerar att göra under ditt besök, dröjer det inte länge innan du är framme.

Flyg Umeå – Göteborg för att få tid över till annat

Avståndet mellan Umeå och Göteborg är ungefär 98 mil. Tar du tåget från Umeå är det en restid på 10–14 timmar. Det innebär att du kanske måste ägna ett halvt dygn i ett tågsäte. Kör du bil tar det 11–12 timmar att köra sträckan, och det är om du skulle köra utan pauser – alltså inget att rekommendera om du vill komma fram snabbt till ditt hotell i Göteborg.

Ditt flyg från Umeå till Göteborg avgår från Umeå Airport och landar på Göteborg Landvetter Airport. Beroende på vilka datum och tider du vill åka, går det att komma över billiga flygbiljetter från Umeå till Göteborg som är utan mellanlandningar. Vanligtvis avgår under vardagar från Umeås flygplats 1–3 direktflyg till Landvetter. Anländ direkt i Göteborg på morgonen eller lagom till eftermiddagen. Restiden är ungefär 1 timme och 40 minuter. I jämförelse med att åka tåg sparar du minst 8 timmar, d.v.s. du får tidsmässigt över en hel arbetsdag, där du istället för att fördriva tiden i en kupé kan roa dig i Göteborg. Jämfört med att köra bil är det istället ungefär 9 timmar som du slipper tillbringa vid ratten.

Billiga flyg Umeå – Göteborg – andra flygrutter

Dina chanser att hitta billiga flygturer ökar om du dessutom kan tänka dig att åka med mellanlandningar. Restiden är visserligen något längre än med direktflyg, men du sparar ändå in mycket tid jämfört med att färdas på marken. Ofta finns det också fler dagliga turer tillgängliga, vilket medför att du har ett större utbud av tider och priser att välja bland. Du åker då istället under cirka 1 timme från Umeås flygplats till antingen Arlanda eller Bromma i Stockholm. I Stockholm gör planet ett kortare uppehåll på 25–60 minuter. Sedan lyfter planet på nytt, och en timme senare är du framme på Landvetter i Göteborg. Din totala restid blir därmed omkring 2,5–3 timmar med uppehållen inräknade.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Umeå till Göteborg, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan UME och GOT

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Göteborg (GOT)från Umeå (UME).

Kombinera din flygresa från Umeå till Göteborg med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Flygplatser i Umeå

Örnsköldsvik