Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Vi ger dig prisgaranti för din resa.

Sök bland 321.000 hotell och 400 flygbolag i hela världen.

Vi ger dig prisgaranti för din resa.


Boka din resa till Champagne

Planerar du en resa till Champagne, Champagne? Vår destinationsguide om Champagne är en bra plats att börja om du vill veta mer. Läs vidare för att skapa din pefekta resa till Champagne.

Ska du boka en semester, weekendresa eller affärsresa till Champagne så kan vår omfattande reseguide hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hitta billiga resor till Champagne och läs om allt från de bästa hotellen och be bästa årstiderna att resa till saker att göra och platser att besöka. Med så mycket att se och göra kommer du säkert att önska att du hade mer tid i Champagne för att hinna med allt. Även om du redan har varit i Champagne väntar alltid nya spännande upplevelser. Har du bokat ett weekendpaket och ska resa till Champagne för första gången ger vår guide dig möjligheten att bekanta dig mer med området innan du reser. Du hittar inspiration gällande museer, butiker, marknader, barer och restauranger eller så rekommenderar vi olika cityturer. Vi listar alla de bästa turerna och aktiviteterna i Champagne, och du kan boka dem här hos oss. Vill du få en bättre känsla för området och hotellens läge kan du titta på kartan över Champagne. Vi har markerat viktiga sevärdheter och landmärken så att du kan boka ett hotell i det perfekta läget - och du kan alltid som anpassa det till din budget och dina förväntningar. Om du hoppas på det perfekta vädret under din vistelse i Champagne så kan vår väderstatistik visa dig hur förhållandena skiftar under året så att du kan välja den perfekta tidpunkten på året att resa. Har du inte hittat det perfekta hotellet i Champagne än? Du kan bläddra igenom hela vårt hotellutbud på kartan eller filtrera hotellen efter dina önskemål så att du garanterat hittar det rätta hotellet för dig i Champagne. Vårt hotellutbud erbjuder något för alla smaker, från lyxhotell och familjehotell till de allra bästa alternativen för affärsresenärer. Du kan se betyg från Expedias och Trip Advisors gäster för varje hotell, vilket gör valet enklare för dig. Behöver du ett flyg till Champagne, har vi en rad olika alternativ. Du kan alltid jämföra flyg till Champagne genom att titta på tid, veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst. Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Vill du utforska Champagne och närliggande områden kan det vara läge att hyra bil. Vi har allt från små stadsbilar och familjebilar till lyxbilar av alla sorter; hämtning och avlämning på flygplatsen kan ordnas. Det bästa är att boka en hyrbil tillsammans med flyg och/eller hotell så sparar du pengar. Läs vidare om du söker mer inspiration på saker att göra i Champagne. Kort och gott - Expedia.se har allt du behöver för din resa.


Populära hotellerbjudanden i Champagne

Se alla 70 hotell i Champagne
264 kr
Hôtel Mister Bed Le Mans

Hôtel Mister Bed Le Mans

Rue Héraclite, Le Mans
3,5
av 5, från 41 recensioner
0.0 av 5.0

Detta hotell i Le Mans ligger 3,5 km från Leon-Bollee-stadion och 3,7 km från S:t Juliens katedral. Kongress- och kulturpalatset och Musée de Tesse ligger också 5 km härifrån.

2,558 kr
Château de La Barre

Château de La Barre

Proximite De La D1, Conflans-sur-Anille
5,0
av 5, från 2 recensioner
0.0 av 5.0

Detta pensionat i Conflans-sur-Anille ligger 0,8 km från Eglise Saint Maurice de Conflans-sur-Anille och mindre än 5 km från Saint-Calais kyrka och Halle aux Grains. Parc de la Fosse och Chateau de Montoire sure le Loir ligger också mindre än tre mil härifrån.

645 kr
Mercure Le Mans Centre

Mercure Le Mans Centre

19 Rue Chanzy, Le Mans
3,6
av 5, från 22 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i Le Mans ligger en kvarts promenad från Kongress- och kulturpalatset och S:t Juliens katedral. Abbaye de l'Epau ligger 3,7 km härifrån.

253 kr
Hôtel Première Classe Le Mans Ouest Université

Hôtel Première Classe Le Mans Ouest Université

Avenue Olivier Messiaen, Le Mans
3,6
av 5, från 44 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Le Mans ligger 2,7 km från Leon-Bollee-stadion och 2,9 km från S:t Juliens katedral. Kongress- och kulturpalatset och Musée de Tesse ligger också 5 km härifrån.

455 kr
Hôtel Le Charleston

Hôtel Le Charleston

18-20 Rue Gastelier, Le Mans
4,1
av 5, från 20 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i Le Mans ligger mindre än 2 km från Kongress- och kulturpalatset och S:t Juliens katedral. Abbaye de l'Epau ligger 4,2 km härifrån.

621 kr
ibis Styles Le Mans Centre Gare

ibis Styles Le Mans Centre Gare

79 Boulevard Alexandre Oyon, Le Mans
3,4
av 5, från 7 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Le Mans ligger 0,9 km från Kongress- och kulturpalatset och mindre än 5 km från S:t Juliens katedral och Abbaye de l'Epau. Musée de Tesse och Leon-Bollee-stadion ligger också 3 km härifrån.

Hotel de Rennes

Hotel de Rennes

43, Boulevard Robert Jarry, Le Mans
3,0
av 5, från 5 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i Le Mans ligger mindre än 2 km från Kongress- och kulturpalatset och S:t Juliens katedral. Abbaye de l'Epau ligger 4,2 km härifrån.

394 kr
ibis budget Le Mans Centre

ibis budget Le Mans Centre

18 Rue Saint Bertrand, Le Mans
3,2
av 5, från 5 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i Le Mans ligger mindre än 2 km från Kongress- och kulturpalatset och S:t Juliens katedral. Abbaye de l'Epau ligger 3,8 km härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.