Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Pays de la Loire 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Pays de la Loire med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Pays de la Loire. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Platser att bo på i Pays de la Loire

Hitta det bästa läget och området i Pays de la Loire för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Pays de la Loire

Topphotell i Pays de la Loire

Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport
Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport
1 out of 5
Gratis avbokning
Priset är 454 kr per natt mellan 5 mars och 6 mars
3/5 (682 recensioner)
Bon séjour

"La chambre était confortable et d'une bonne dimension."…"

Recension från 9 okt. 2020

Première Classe Nantes Sud - Rezé Aéroport
Odalys City Nantes Cité des Congrès
Odalys City Nantes Cité des Congrès
6, place Clémence Lefeuvre, Nantes
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 685 kr per natt mellan 27 mars och 28 mars
4.3/5Excellent! (173 recensioner)
1 week

"Super service!!"…"

Recension från 25 maj 2019

Odalys City Nantes Cité des Congrès
Bhô Hotel
Bhô Hotel
3 out of 5
3 Rue Victor Schoelcher, Saint-Herblain, Loire-Atlantique
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 538 kr per natt mellan 26 feb. och 27 feb.
4.2/5Excellent! (514 recensioner)
Tres bien comme d'habitude.

"Arrivée tardive."…"

Recension från 29 okt. 2020

Bhô Hotel
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Pays de la Loire

Resor till Pays de la Loire fylls lätt av slott, vin och historiska städer

Kända vingårdar, gastronomi, slott, historiska städer och byar och pittoreska cykelleder är bara några av Pays de la Loires många höjdpunkter. Pays de la Loire har någonting för alla, oavsett om du föredrar arkitektur, kultur, historia, gastronomi eller fotvandring. Här kan du ta en weekend vid kusten, eller resa runt och upptäcka de världsberömda slotten.

Vad får man inte missa på sin resa till Pays de la Loire? Besök Château de Brissac, som med sina sju våningar och 204 rum är Frankrikes högsta slott. Eller ta en titt på Château de Brézé, som är ett av landets mest unika slott och har en enorm underjordisk fästning. Ett tredje alternativ är Château du Lude, som är känt för sina vackra trädgårdar.

Fontevraudklostret är också värt ett besök. Det grundades på 1100-talet och har ägor på hela 14 hektar. Missa inte heller grotthusen Maisons Troglodytes i Forges.

När du är i Nantes ska du besöka slottet, där du även finner ett museum om stadens historia. Öppna dörren till katedralen och korsa gångbron Passerelle Victor-Schœlcher till ön Île de Nantes, och hälsa på de mekaniska djuren i nöjesparken Les Machines de l'île.

Promenera längs medeltidsstaden Angers smala gator och beundra stadens trähus. Besök sedan Cathédrale Saint-Maurice d'Angers och Château d'Angers, en fästning med 17 torn som byggdes på 1100-talet .

Le Mans är en fantastisk medeltidsstad som är mest känd för sina racerbanor. Missa inte Cité Plantagenêt, Cathédrale Saint-Julien och konstmuseet Musée de Tessé.

Om du har köpt ett weekendpaket till Pays de la Loire tillsammans med familjen, kan ni spendera dagen på nöjesparken Puy du Fou med historietema, eller i djurparken Zoo de la Flèche.

Längs kusten hittar du härliga turistresorter, ett flertal centrum för thalassoterapi och ön Île de Noirmoutier.

Få ut så mycket som möjligt av din resa till Pays de la Loire genom att äta middag på fina restauranger och provsmaka Loiredalens utsökta viner.

Du kan ta dig dit genom att flyga till Nantes eller ta tåget från Paris till Nantes, Anger eller Le Mans. Om du tar snabbtågen TGV är du framme i ett nafs!

Med slott, gastronomi och historiska städer kommer även de mest kräsna att bli imponerade av en weekend i Pays de la Loire!