Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Lidingö

Se alla hyrbilar i Lidingö

Boka hyrbil med Expedia i Lidingö

Hyra bil på Lidingö

Vare sig du väljer att bo på trendiga Östermalm eller i det mer bohemiska Södermalmsområdet, eller någon annanstans i Stockholms innerstad, så blir du garanterat överhopad av storstadsliv och kultur. Om du är ute efter en mer sofistikerad och avslappnad upplevelse kanske du ska ta din hyrbil till Lidingö och bo där i stället.

Med en hyrbil på Lidingö kan du ta den tid du behöver för att utforska allt som ön har att erbjuda. Lidingös historia som boplats går tillbaka till vikingatiden. Det finns sex forntida vikingagravplatser på ön, och alla är belägna i en naturlig miljö med moderna skyltar som lär dig mer om det du ser. Därutöver har totalt 19 forntida monument hittats här, bland annat stenformationer, hällristningar och runstenar.

Biluthyrning på Lidingö

Förutom att ön ger oss en glimt tillbaka i tiden, så är dess natur en attraktion i sig själv, med en relativt starkt kuperad terräng med stora bergsryggar och mellanliggande bördigt slättland. På östra delen av Lidingö ligger Långängen-Elfviks naturreservat, och gör man ett besök dit är chanserna goda att man stöter på rådjur, dovhjort och rödräv. Om vädret är dåligt eller du helt enkelt inte är på humör för uteaktiviteter, så finns det även gott om shoppingmöjligheter på och runt ön. Lidingö Outlet, till exempel, erbjuder ett stort utbud och låga priser. Om du istället känner för att bege dig in till stan, kanske från en biluthyrning på Lidingö, så tar 20 minuters bilfärd dig till Gallerian, Stockholm citys första galleria som invigdes 1976 och innehåller 85 butiker, restauranger och kaféer.

Matdags runt omkring Lidingö

Oavsett om du har lagt din energi på naturupplevelser eller på att fynda i butikerna – när det börjar kurra i magen så är dina alternativ inte direkt begränsade. Stanna i stan och ta en pizza på Pizzeria Royal, lite thaimat på Käppala Sushi & Thai, eller en svensk lunch eller kaffe på Millesgårdens Lanthandel, en byggnad från tidiga 1900-talet som även inhyser konstgalleri, museum och skulpturpark. Med din hyrbil på Lidingö tar du dig smidigt till några populära nordiska restauranger som ligger lite utanför kollektivtrafikens räckvidd. Du kan till exempel prova Hamnkrogen i Vaxholm, eller Fredriksborghotellet i Värmdö för middag en fredags- eller lördagskväll, eller för bakverk bakade på lokala ingredienser under sommartid.

Hyrbilssemester på Lidingö

Såvida du inte är fast besluten att helt enkelt bo i innerstaden så är Lidingö, med sin närhet till Sveriges huvudstad, ett utmärkt basläger för dig som vill koncentrera din uppmärksamhet på Stockholm och dess omgivningar. Om du inkluderar en hyrbil på Lidingö i din paketresa till Lidingö kan du försäkra dig om att du blir maximalt nöjd med din Lidingöupplevelse.

Så om Lidingö är den plats på kartan där ditt finger landar, kan du boka ett flyg till Lidingö som landar på Arlanda Airport och sedan ta bilen rakt ner till ditt hotell på Lidingö på mindre än en timme.

Vanliga frågor om biluthyrning i Lidingö

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Lidingö?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Lidingö 366 kr.

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Lidingö?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Lidingö 398 kr.

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Lidingö?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Lidingö?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Lidingö

Utforska Lidingö med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!