Början av huvudsektionen
Ikon för tur-och-retur-resa
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Avgiftsfri ändring av vissa flygbokningar.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.


Förslag på billiga flygresor till Bali

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Populära flyg till Bali

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Om Bali

Flyg till Bali

Bali, innästlad mellan Java i väst och Lombok i öst, är en av Indonesiens – och till och med Asiens – populäraste resmål. Gudarnas ö bjuder besökare på hisnande äventyr, utsökt gastronomi och några av världens mest hänförande ölandskap. Bali är ett populärt resmål bland svenskar och västerlänningar, men beroende på vad man hittar på kan ön ändå kännas som ett unikt resmål som har bevarat sin autenticitet. Det finns ett stort utbud av flygresor till Bali från Sverige, i synnerhet om man flyger från Stockholm.

Bali är knappast en destination som bara förlitar sig på sol, värme och stränder, utan det finns gott om upplevelser att ta in över hela ön, vilket innebär att Bali har något att erbjuda året runt. Man bör dock vara medveten om öns säsonger innan man bokar. Balis regnsäsong börjar i oktober och varar ända in i mars, med de kraftigaste skyfallen mellan december och februari; utöver dagligt regn, vilket inte behöver innebära en katastrof, beroende på hur man lägger upp sin dag och vad man vill göra, blir det väldigt fuktigt och varmt under dessa månader. Den bästa tiden på året att resa till Bali för mer vädermedvetna resenärer som vill ha garanterat solsken varje dag, är mellan april och september; temperaturerna sjunker till en behagligare nivå och man lär vakna till en klarblå himmel de flesta dagar.

Flyg till Bali från svenska flygplatser

Man hittar en uppsjö av flyg till Bali, och i synnerhet under Balis lågsäsong kan man hitta billiga flygbiljetter till den här indonesiska pärlan. Flygresan till Bali lär ta mellan 17 och 20 timmar från Stockholm om du väljer någon av de snabbare flygförbindelserna. Räkna alltså med en ganska tung jetlag när du landar så du kan behöva nåt dygn eller två för att komma in i dygnsrytmen och börja njuta av semestern; du rekommenderas därför att boka två veckor snarare än en vecka för att du ska hinna landa och se och uppleva allt Bali har att erbjuda. Det finns inga direktflyg Stockholm-Bali, men du hittar en rad flyg med mellanlandning i framförallt Bangkok, Qatar och Singapore. Thai Airways, Qatar Airways och Singapore Airlines erbjuder alla smidiga flyganslutningar och billiga flygbiljetter till Bali.

Flyg till Ngurah Rai International Airport

Balis flygplats ligger cirka 30 minuter utanför Denpasar på södra Bali. Man tar sig enkelt in till stan med taxi, men se till att antingen förboka en bil via ditt hotell eller att boka en på plats från det officiella taxiståndet. Alla priser är fasta och man betalar på plats (du hittar prislistan på flygplatsens officiella hemsida). Vid inresa bör man ha två saker i åtanke; man måste ha ett visum – men det är oftast enklare att ordna det på plats snarare än att ordna det på förhand på ambassaden – och ens pass måste vara giltigt i minst 6 månader fr.o.m. ankomstdatumet. Man ska även ha blanka sidor i passet för stämplar. Turistvisumet gäller i 30 dagar men kan även förlängas i ytterligare 30 dagar. Utöver betalningen av visumet betalar man även en avreseskatt när man lämnar Indonesien.