Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Fort Lauderdale

Se alla 26 saker att göra i Fort Lauderdale

Att göra i Fort Lauderdale, Fort Lauderdale

Den soliga delstaten Florida är otroligt populärt bland turister från hela världen. Fort Lauderdale är ett perfekt alternativ för den som vill ha en semester vid havet och ändå ha tillgång till nattliv och andra nöjen. Aktiviteter i Fort Lauderdale är väldigt lätta att hitta oavsett din smak – här hittar du allt från båtturer bland alligatorer till shopping och museer.

Skräddarsy din resa till Fort Lauderdale efter egen smak

Det råder ingen brist på saker att göra i Fort Lauderdale Här kan du ta dig ut på riktiga äventyr eller hitta sevärdheter i nära stranden. Du kan till exempel boka en resa på en så kallad träskbåt i naturområdet Sawgrass eller i det berömda träskområdet Everglades. Du kan även boka en båttur med ett företag som specialiserar sig på att visa alligatorer i deras naturliga miljö. Det är något helt unikt som du inte kan uppleva på många andra platser än Florida. Lär dig mer om Floridas urbefolkning med en tur till Big Cypress Seminole – reservatet där Fort Lauderdales största indiannation visar upp sin kultur och konst. Res dit med båt eller boka en organiserad dagsutflykt in till reservatet.

Saker att göra i Fort Lauderdale för dig som inte vill lämna stranden

Fort Lauderdales aktiviteter är många och varierade. Det betyder att du inte behöver göra någon större ansträngning för att hitta något roligt att göra i Fort Lauderdale. Åk jetski eller vindsurfa i Atlanten för en adrenalinfylld semester. Om du är certifierad för att dyka (eller inte har något emot att ta en kurs på plats) kan du ta dig ner i det blå och uppleva världen under ytan. Fort Lauderdale ligger i ett subtropiskt klimat så det finns ett antal ovanliga arter att se i det klarblåa vattnet. Testa att surfa i vågorna som är perfekta för den som vill lära sig och det finns många surfskolor som kan hjälpa dig på vägen. Det finns även skolor för barn så det kan bli en skojig aktivitet för hela familjen.

Fort Lauderdale: saker att göra på regniga dagar

Florida är kanske mest känt för sitt fina väder med möjlighet till sol och bad. Skulle någon dag på er resa inte passa för ett strandbesök eller andra utomhusaktiviteter finns det mycket du att göra inomhus i Fort Lauderdale. Museum of Discovery and Science är ett museum som sätter fokus på vetenskap och framför allt på rymden. Åk på en simulerad resa till Mars eller besök någon av museets så kallade mikromiljöer där hela familjen kan komma nära exotiska djurarter som havssköldpaddor och små alligatorer. Fort Lauderdale har annars ett antal shoppingcenter där du kan hitta allt från designerkläder till souvenirer att ta med hem från resan. Vill ni göra något mer fartfyllt kan ni besöka Xtreme Action Park där det finns go-kart bowling och mycket mer – och allt inomhus. Avsluta sedan dagen i någon av Fort Lauderdales restauranger eller barer vid stranden med utsikt över havet.

Karta

Discover neighborhoods in Fort Lauderdale

Lauderdale Beach

Lauderdale Beach kanske inte är känt för sin sightseeing, men Hugh Taylor Birch State Park och Fort Lauderdale Beach är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.

Hollywood South Central Beach

När du besöker Hollywood South Central Beach måste du passa på att besöka sevärdheter som Hollywood Beach och Hallandale Beach.

Downtown Fort Lauderdale

De vackra stränderna och det fantastiska nattlivet är bara ett par av höjdpunkterna i Downtown Fort Lauderdale. Passa på att besöka Riverwalk eller Broward Center for the Performing Arts när du ändå utforskar området.

BarerUtflykterDans

17th Street Causeway

17th Street Causeway är bland annat känt för de vackra stränderna. Missa inte att besöka Pier 66 Marina och Funderdome när du ändå är i stan.

UtflykterHamnarSmåbåtshamnar

East Fort Lauderdale

Om du ska tillbringa lite tid i East Fort Lauderdale är Bonnet House Museum and Gardens och Fort Lauderdale Beach några av de främsta sevärdheterna.

Central Beach

Om du ska tillbringa lite tid i Central Beach är Las Olas Beach och Fort Lauderdale Beach Park några av de främsta sevärdheterna.