Förslag på billiga flygresor till Miami Beach

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 023 kr för enkelflyg och 2 061 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Jul 16, 2019

Flyget landade enligt tidtabell

Aug 22, 2018

Mycket smidigt med automatisk checknin och automatisk tullkontroll.

Om Miami Beach

Flygresor till Miami Beach

För den som besöker hippa och flashiga Miami idag är det svårt att föreställa sig att platsen för bara 100 år sedan inte var mer än ett myggigt mangroveträsk. De första hotellmagnaterna började bygga hotell och infrastruktur som gjorde att turisterna började flocka hit. Boka en flygresa till Miami Beach, så kommer du väldigt snabbt att förstå varför.

Många besökare vet inte att Miami och Miami Beach faktiskt är två separata städer. Miami på fastlandet är södra Floridas ekonomiska centrum, medan Miami Beach ligger på sjutton öar i Biscayne Bay och ofta anses som USA:s riviera. Boka hotell i Miami Beach närsomhelst året om för att njuta av sol och salta bad, långa sandstränder med härligt skuggiga kokospalmer och ett spännande uteliv som aldrig sinar. Hyr bil i Miami Beach om du även vill se andra delar av Florida eller USA på din resa.

Flyg till Miami Beach från Sverige

Flygresor till Miami Beach från Sverige tar mellan tretton och tjugo timmar och kräver minst en mellanlandning på någon av Europas större flygplatser. Du kan hitta billiga flygbiljetter till Miami Beach från Göteborg, Köpenhamn eller Stockholm om du söker smart och kombinerar olika bolag. Från Göteborg hittar du till exempel relativt snabba och billiga flyg till Miami Beach med Swiss International Air Lines via Zürich, med Air France via Paris eller med Lufthansa via Frankfurt. Från Stockholm och Köpenhamn flyger även lågprisbolaget Norwegian direkt till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, som ligger lite längre norr om Miami.

Flyg till Miami International Airport

Flyg till Miami Beach med reguljära bolag tar dig till Miami International Airport (MIA), som är USA:s tionde största flygplats i passagerarvolym räknat, med drygt 40 miljoner passagerare om året. Den ligger en dryg mil från Miami Downtown och består av tre terminaler som nyligen har genomgått en rejäl modernisering. Det relativt nystartade projektet Division of Fine Arts & Cultural Affairs går ut på att humanisera och berika resenärers flygplatsupplevelse med modern konst. Resenärer kan redan på flygplatsen få en försmak på Miamis rika kulturliv och se spännande utställningar av lokala konstnärer.

Från MIA tar du dig till Miami Beach med flygbussen Miami Beach Airport Flyer. Resan kostar under tre USD och de bekväma bussarna är utrustade med bagageräcken och luftkonditionering. Bussarna går en gång i halvtimmen mellan 06:40 och 23:00 sju dagar i veckan och resan tar omkring en halvtimme.

Flygresor till Miami Beach via Fort Lauderdale

Med Norwegian Long Haul kan du hitta riktigt billiga biljetter till Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, som ligger runt 3,5 mil norr om Miami Beach. Den här flygplatsen är lite mindre än MIA och har en passagerarvolym på drygt 20 miljoner passagerare om året.

För att ta dig från Fort Lauderdale Airport till Miami Beach kan du välja mellan delad transfer eller privat bil med bolaget Go Airport Shuttle. Den delade transfern kostar omkring 25 USD beroende på vart du ska och sker med minibuss. Restiden från Fort Lauderdale Airport till Miami Beach med delad transfer är ungefär en timme och tre kvart. En privat bil är förstås betydligt dyrare, men förkortar restiden till runt 40 minuter.

Information om flyg till Miami Beach

Destinationens flygplats Miami Intl.
IATA-kod för ankomstflygplats MIA
Destination Miami

Populära flyg till Miami Beach

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 023 kr för enkelflyg och 2 061 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.