Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Hyde Park

Ikväll 20 maj - 21 maj
Till helgen 24 maj - 26 maj
Nästa helg 31 maj - 2 juni

Populära hotell nära Hyde Park

Se alla 11 377 boenden i Hyde Park

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Corus Hotel Hyde Park
Corus Hotel Hyde Park
4.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,8/5 (4 092 recensioner)
1 705 kr per natt för 2 gäster

Rummet hade allt man behövde och var väldigt fräscht, kanske kunde ha önskat ett större badrum men det som fanns var väldigt fräscht och rent.

Recension från 24 feb. 2019
The Westbourne Hyde Park
The Westbourne Hyde Park
4.0 av 5.00,9 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,5/5 (1 425 recensioner)
1 417 kr per natt för 2 gäster

Nära tåg och tunnelbana. Lugn sidogata utan störande trafik.

Recension från 27 mars 2019
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 av 5.01,2 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,4/5 (2 891 recensioner)
2 954 kr per natt för 2 gäster

Bra läge, nära till tunnelbana för att ta sig till Heathrow.

Recension från 5 maj 2019
Thistle Kensington Gardens
Thistle Kensington Gardens
4.0 av 5.00,8 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,1/5 (1 894 recensioner)
1 830 kr per natt för 2 gäster

Stort rum, fin utsikt över Hyde Park, fri minibar. Städningen var ok men kunde varit bättre.

Recension från 1 maj 2019
The Park Grand London Paddington
The Park Grand London Paddington
4.0 av 5.01 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,6/5 (1 693 recensioner)
1 128 kr per natt för 2 gäster

Väldigt bra hotell med mycket bra personal som var otroligt service minded. Speciellt en riktig guld stjärna vid namn Floyd som jobbar i receptionen. Gav mig och mitt sällskap tips på sightseeing, billigaste och snabbaste vägarna dit vi skulle och även bra restaurangs rekommendationer.

Recension från 9 feb. 2019
Central Park Hotel
Central Park Hotel
3.0 av 5.00,9 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,7/5 (605 recensioner)
583 kr per natt för 2 gäster

Rummen va bra! Frukosten knapphändig o dyr. Trevlig bagagekille i källaren! Maten i restaurangen va bra! Läget va bra!

Recension från 3 maj 2019
The Grosvenor Hotel
The Grosvenor Hotel
4.0 av 5.01,4 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,2/5 (2 875 recensioner)
2 893 kr per natt för 2 gäster

Fantastisk personal o härlig miljö. Jättefin frukost. Städning borde omfatta dito under sängarna, där fanns spännande saker!

Recension från 21 feb. 2019
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4.0 av 5.01,3 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,4/5 (2 745 recensioner)
2 852 kr per natt för 2 gäster

Here are some words from a couple who aren’t swept away easy. We want value for our money. Good quality and some cream on top. St James’ Court delivered! The “WOW” started outside the hotel, when the taxi driver stopped the car. There was an elegant man- long coat and hat ‘n all- who opened the back ...

Recension från 16 dec. 2018
Chelsea Cloisters
Chelsea Cloisters
3.5 av 5.01,6 km från Hyde Park
3,2/5 (1 218 recensioner)
1 380 kr per natt för 2 gäster

Vi bodde i lägenhet. Vattenkokare läckte och det fanns ingen stekpanna Sedan var personalen i receptionen inte på bästa service humör

Recension från 21 jan. 2019
Karta

Reseguide: Hotell nära Hyde Park i Hyde Park

Hotell nära Hyde Park: Varje år besöker miljontals Londonbor och turister Hyde Park, som är en av huvudstadens åtta kungliga parker, och enligt många den allra mest inbjudande. Många väljer att boka boende nära Hyde Park för att ha nära till den vackra gröna lungan och samtidigt bo på gångavstånd från många sevärdheter och shoppingmöjligheter.

Övernattning nära Hyde Park

Området kring parken är utmärkt om du ska resa till London på en hotellweekend. Hyde Park sträcker sig mellan det välbärgade området Belgravia och shoppingstråket Oxford Street i öst till Bayswater och Kensington i väst, och däremellan hittar du bland annat tunnelbanestationerna Knigthsbridge och Paddington.

Om du vill ha ett billigt hotell vid Hyde Park ska du satsa på områdena norr om parken, som Bayswater och Paddington. Söder och öster om Hyde Park hittar du istället några av Londons lyxigaste och mest omtalade hotell. Hyde Park ligger alldeles intill Park Lane, som löper längs parkens östra kortsida, och där hittar du legendariska hotell som exempelvis London Hilton och The Dorchester.

Boende vid Hyde Park året om

Hyde Park är fylld av sevärdheter och ett utmärkt område att boka boende i på ditt besök i London. På sommaren dras många besökare till sjön Serpentine som går mitt igenom parken, och där kan man hyra rodd- eller trampbåt eller bara sitta på ett kafé vid vattnet och njuta av en kopp kaffe eller en kall öl. Barnen brukar gilla att plaska runt i prinsessan Dianas minnesfontän, och det finns även en badplats, tennisbanor och möjlighet att hyra cyklar. Det anordnas även ett antal festivaler i parken på sommaren och många väljer även att boka hotell nära Hyde Park för att gå på konsert i den mytomspunna konserthallen Royal Albert Hall, strax söder om parken.

På vintern förvandlas en stor del av Hyde Park till nöjesfältet Winter Wonderland – ett riktigt paradis av åkattraktioner, stämningsfulla julmarknadsstånd och förstås rikligt med försäljare med Mulled Wine, varm choklad och tyska korvar. Boka en hotellweekend nära Hyde Park innan jul och kombinera ett besök på tivolit med en dags julshopping på Oxford Street, nordöst om parken. Missa inte skyltningen på varuhusen Harrods och Harvey Nichols i Knightsbridge för att komma i den ultimata julstämningen.

Lyxhotell och billigt boende nära Hyde Park

Det finns ett relativt stort utbud av billiga hotell nära Hyde Park, och du bör söka dig norr om parken om du mest är ute efter billig övernattning. Hyde Park ligger som en gräns mellan välskodda Belgravia, Knightsbridge och Kensington och de lite ruffigare områdena Bayswater, Lancaster Gate och Paddington. Området norr om parken, och speciellt Bayswater kryllar av hotell av alla de slag, och här kan du också göra riktiga fynd. Leta efter ett hotell med två eller tre stjärnor eller satsa på att bo superbilligt på ett hostel eller vandrarhem om du hellre lägger dina pengar på annat. Några av stadens finaste hotell ligger istället i området sydöst om Hyde Park, alldeles i närheten av Buckingham Palace och här bor du flott vägg i vägg med några av Londons mest celebra besökare.