Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Hyde Park

Ikväll 23 feb. - 24 feb.
Till helgen 1 mars - 3 mars
Nästa helg 8 mars - 10 mars

Populära hotell nära Hyde Park

Se alla 8 356 boenden i Hyde Park
Four Seasons Hotel London at Park Lane
Four Seasons Hotel London at Park Lane
5.0 av 5.00,6 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,8/5 (183 recensioner)
5 702 kr per natt för 2 gäster

Fantastiskt hotell. Väldigt bra, vänlig och hjälpsam service.

Recension från 26 sep. 2016
The Cumberland
The Cumberland
4.5 av 5.00,8 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,8/5 (2 287 recensioner)
1 348 kr per natt för 2 gäster

Mycket bra hotell

Recension från 20 nov. 2018
COMO Metropolitan London
COMO Metropolitan London
5.0 av 5.00,5 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,5/5 (543 recensioner)
2 688 kr per natt för 2 gäster

Light and modern design. Very friendly and service minded staff. Well equipped room, was upgraded to larger room on 9th floor with park view. Great breakfast, Nobu restaurant is still top quality food and service with a good wine selection. Location is great with proximity to Mayfair, Belgravia and ...

Recension från 26 okt. 2018
Royal Lancaster London
Royal Lancaster London
5.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,2/5 (2 425 recensioner)
2 235 kr per natt för 2 gäster

Fint nyrenoverat hotell med fantastisk utsikt över staden eller Hyde Park. Bra läge invid parken med bra kommunikationer runt hörnet - både bussar och tunnelbanans röda linje. Bra serviceinriktad personal överallt.

Recension från 14 maj 2018
The Dorchester Hotel - Dorchester Collection
The Dorchester Hotel - Dorchester Collection
5.0 av 5.00,4 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,6/5 (194 recensioner)
4 641 kr per natt för 2 gäster

Ett fantastiskt hotell med proffsig, trevlig, kunnig personal. Enastående service.

Recension från 20 mars 2017
The Westbourne Hyde Park
The Westbourne Hyde Park
4.0 av 5.00,9 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,6/5 (1 234 recensioner)
947 kr per natt för 2 gäster

Very good standard but don’t take an suite since u pay much extra for 4m2. Excellent staff in reception.

Recension från 5 nov. 2018
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 av 5.01,2 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,4/5 (2 653 recensioner)
1 449 kr per natt för 2 gäster

Bästa läget i London för museer, affärer, parker, bussar och T-bana till andra delar av stan. Riktig frukost, bekväma sängar, Mysig plats för en drink efter kvällens äventyr. Ingen supermodern minimalistisk miljö, lugnt, bekvämt och inbjudande.

Recension från 14 jan. 2019
London Elizabeth Hotel
London Elizabeth Hotel
4.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,5/5 (1 810 recensioner)
789 kr per natt för 2 gäster

Fick ett större rum beläget i källarplan. Sängen var inte bäddad, endast underläkare och kuddar. Svajig mottagning för mobil och wi-fi. Bra läge med gångavstånd in till city, buss och T-bana alldeles i närheten. Hjälpsam och vänlig personal. Frukost ok. Rummet var bra städat.

Recension från 30 okt. 2018
Park Grand London Hyde Park
Park Grand London Hyde Park
4.0 av 5.01,2 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,5/5 (1 291 recensioner)
790 kr per natt för 2 gäster

Very good position close to Paddington Station,small but very comfortable.

Recension från 9 nov. 2018

Reseguide: Hotell nära Hyde Park i Hyde Park

Hotell nära Hyde Park: Varje år besöker miljontals Londonbor och turister Hyde Park, som är en av huvudstadens åtta kungliga parker, och enligt många den allra mest inbjudande. Många väljer att boka boende nära Hyde Park för att ha nära till den vackra gröna lungan och samtidigt bo på gångavstånd från många sevärdheter och shoppingmöjligheter.

Övernattning nära Hyde Park

Området kring parken är utmärkt om du ska resa till London på en hotellweekend. Hyde Park sträcker sig mellan det välbärgade området Belgravia och shoppingstråket Oxford Street i öst till Bayswater och Kensington i väst, och däremellan hittar du bland annat tunnelbanestationerna Knigthsbridge och Paddington.

Om du vill ha ett billigt hotell vid Hyde Park ska du satsa på områdena norr om parken, som Bayswater och Paddington. Söder och öster om Hyde Park hittar du istället några av Londons lyxigaste och mest omtalade hotell. Hyde Park ligger alldeles intill Park Lane, som löper längs parkens östra kortsida, och där hittar du legendariska hotell som exempelvis London Hilton och The Dorchester.

Boende vid Hyde Park året om

Hyde Park är fylld av sevärdheter och ett utmärkt område att boka boende i på ditt besök i London. På sommaren dras många besökare till sjön Serpentine som går mitt igenom parken, och där kan man hyra rodd- eller trampbåt eller bara sitta på ett kafé vid vattnet och njuta av en kopp kaffe eller en kall öl. Barnen brukar gilla att plaska runt i prinsessan Dianas minnesfontän, och det finns även en badplats, tennisbanor och möjlighet att hyra cyklar. Det anordnas även ett antal festivaler i parken på sommaren och många väljer även att boka hotell nära Hyde Park för att gå på konsert i den mytomspunna konserthallen Royal Albert Hall, strax söder om parken.

På vintern förvandlas en stor del av Hyde Park till nöjesfältet Winter Wonderland – ett riktigt paradis av åkattraktioner, stämningsfulla julmarknadsstånd och förstås rikligt med försäljare med Mulled Wine, varm choklad och tyska korvar. Boka en hotellweekend nära Hyde Park innan jul och kombinera ett besök på tivolit med en dags julshopping på Oxford Street, nordöst om parken. Missa inte skyltningen på varuhusen Harrods och Harvey Nichols i Knightsbridge för att komma i den ultimata julstämningen.

Lyxhotell och billigt boende nära Hyde Park

Det finns ett relativt stort utbud av billiga hotell nära Hyde Park, och du bör söka dig norr om parken om du mest är ute efter billig övernattning. Hyde Park ligger som en gräns mellan välskodda Belgravia, Knightsbridge och Kensington och de lite ruffigare områdena Bayswater, Lancaster Gate och Paddington. Området norr om parken, och speciellt Bayswater kryllar av hotell av alla de slag, och här kan du också göra riktiga fynd. Leta efter ett hotell med två eller tre stjärnor eller satsa på att bo superbilligt på ett hostel eller vandrarhem om du hellre lägger dina pengar på annat. Några av stadens finaste hotell ligger istället i området sydöst om Hyde Park, alldeles i närheten av Buckingham Palace och här bor du flott vägg i vägg med några av Londons mest celebra besökare.