Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Hyde Park

Ikväll 14 dec - 15 dec
Till helgen 14 dec - 16 dec
Nästa helg 21 dec - 23 dec

Populära hotell nära Hyde Park

Se alla 7 749 boenden i Hyde Park
Royal Lancaster London
Royal Lancaster London
5.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,2/5 (2 385 recensioner)
2 084 kr per nattför 2 gäster

Fint nyrenoverat hotell med fantastisk utsikt över staden eller Hyde Park. Bra läge invid parken med bra kommunikationer runt hörnet - både bussar och tunnelbanans röda linje. Bra serviceinriktad personal överallt.

Recension från 14 maj 2018
The Westbourne Hyde Park
The Westbourne Hyde Park
4.0 av 5.00,8 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,6/5 (1 104 recensioner)
998 kr per nattför 2 gäster

Wonderful hotel that stands out in comparison to hotels around this part of London. Genuine and excellent top service for affordable prrice. The beds where very comfortable even the extra bed in the suite. And there is space in the rooms! Bathrobes, vanity sets, Milton Brown products, nice fragrance ...

Recension från 5 jun 2018
London Elizabeth Hotel
London Elizabeth Hotel
4.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,5/5 (1 748 recensioner)
700 kr per nattför 2 gäster

Prisvärt och fint bemötande. Anpassningsbara och trevliga. Centralt läge till allt och tunnelbanan precis runt hörnet. Helt ok frukost!

Recension från 17 sep 2018
Thistle Kensington Gardens
Thistle Kensington Gardens
4.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,1/5 (1 568 recensioner)
894 kr per nattför 2 gäster

Fräscht hotell med bra läge nära centrum och parken. Mycket bra frukost.

Recension från 21 nov 2018
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 av 5.01,1 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,4/5 (2 472 recensioner)
1 367 kr per nattför 2 gäster

Centralt och bra till buss och tunnelbana och närliggande restauranger

Recension från 6 dec 2018
Rutland Gardens Apartment
Rutland Gardens Apartment
3.5 av 5.00,6 km från Hyde Park
Hämta priser per nattför 2 gäster
Corus Hotel Hyde Park
Corus Hotel Hyde Park
4.0 av 5.00,7 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,8/5 (3 692 recensioner)
900 kr per nattför 2 gäster

Bra rum . Kändes dock lite claustrofobisk Eftersom det endast var halva fönster och man fick ställa sig på tå för att titta ut. Därför skulle jag inte välja detta hotell nästa gång.

Recension från 11 dec 2018
Roseate House London
Roseate House London
4.0 av 5.00,9 km från Hyde Park
Gratis avbokning
4,4/5 (1 151 recensioner)
1 273 kr per nattför 2 gäster

Mycket god frukost. Bra service och nära till allt.

Recension från 10 jun 2018
Park Grand Paddington Court
Park Grand Paddington Court
4.0 av 5.00,9 km från Hyde Park
Gratis avbokning
3,7/5 (1 507 recensioner)
756 kr per nattför 2 gäster

Mycket fint skick och väldigt fint badrum! Sängen var fräsch eventuellt lite hård. Väldigt trevlig personal och service. Dock hade vi någon maskin utanför rummet som vibrerade och lät under natten. Men vi är överlag väldigt nöjda med vistelsen.

Recension från 28 maj 2018

Reseguide: Hotell nära Hyde Park i Hyde Park

Hotell nära Hyde Park: Varje år besöker miljontals Londonbor och turister Hyde Park, som är en av huvudstadens åtta kungliga parker, och enligt många den allra mest inbjudande. Många väljer att boka boende nära Hyde Park för att ha nära till den vackra gröna lungan och samtidigt bo på gångavstånd från många sevärdheter och shoppingmöjligheter.

Övernattning nära Hyde Park

Området kring parken är utmärkt om du ska resa till London på en hotellweekend. Hyde Park sträcker sig mellan det välbärgade området Belgravia och shoppingstråket Oxford Street i öst till Bayswater och Kensington i väst, och däremellan hittar du bland annat tunnelbanestationerna Knigthsbridge och Paddington.

Om du vill ha ett billigt hotell vid Hyde Park ska du satsa på områdena norr om parken, som Bayswater och Paddington. Söder och öster om Hyde Park hittar du istället några av Londons lyxigaste och mest omtalade hotell. Hyde Park ligger alldeles intill Park Lane, som löper längs parkens östra kortsida, och där hittar du legendariska hotell som exempelvis London Hilton och The Dorchester.

Boende vid Hyde Park året om

Hyde Park är fylld av sevärdheter och ett utmärkt område att boka boende i på ditt besök i London. På sommaren dras många besökare till sjön Serpentine som går mitt igenom parken, och där kan man hyra rodd- eller trampbåt eller bara sitta på ett kafé vid vattnet och njuta av en kopp kaffe eller en kall öl. Barnen brukar gilla att plaska runt i prinsessan Dianas minnesfontän, och det finns även en badplats, tennisbanor och möjlighet att hyra cyklar. Det anordnas även ett antal festivaler i parken på sommaren och många väljer även att boka hotell nära Hyde Park för att gå på konsert i den mytomspunna konserthallen Royal Albert Hall, strax söder om parken.

På vintern förvandlas en stor del av Hyde Park till nöjesfältet Winter Wonderland – ett riktigt paradis av åkattraktioner, stämningsfulla julmarknadsstånd och förstås rikligt med försäljare med Mulled Wine, varm choklad och tyska korvar. Boka en hotellweekend nära Hyde Park innan jul och kombinera ett besök på tivolit med en dags julshopping på Oxford Street, nordöst om parken. Missa inte skyltningen på varuhusen Harrods och Harvey Nichols i Knightsbridge för att komma i den ultimata julstämningen.

Lyxhotell och billigt boende nära Hyde Park

Det finns ett relativt stort utbud av billiga hotell nära Hyde Park, och du bör söka dig norr om parken om du mest är ute efter billig övernattning. Hyde Park ligger som en gräns mellan välskodda Belgravia, Knightsbridge och Kensington och de lite ruffigare områdena Bayswater, Lancaster Gate och Paddington. Området norr om parken, och speciellt Bayswater kryllar av hotell av alla de slag, och här kan du också göra riktiga fynd. Leta efter ett hotell med två eller tre stjärnor eller satsa på att bo superbilligt på ett hostel eller vandrarhem om du hellre lägger dina pengar på annat. Några av stadens finaste hotell ligger istället i området sydöst om Hyde Park, alldeles i närheten av Buckingham Palace och här bor du flott vägg i vägg med några av Londons mest celebra besökare.