Biluthyrning i Stockholms län

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Populära städer i Stockholms län

Planerar du en resa till Stockholms län och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Stockholms län så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Stockholms län, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Stockholms län kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Stockholms län via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Stockholms län via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Stockholms län är bara några klick bort.


Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Stockholms län?
Kontrollera hyrbilsavtalet för att vara på den säkra sidan, men merparten av alla bokningar ger dig rätt till en full återbetalning, om du hör av dig minst sex timmar innan den planerade upphämtningen. Det förekommer dock vissa undantag. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Stockholms län?
Om du väljer att boka en minibil i Stockholms län kan du åka mellan områdets sevärdheter i den främsta hyrbilskategorin. Bränslesnålheten och den nätta storleken gör dessa hyrbilar väl lämpade för trafiken i städer, men du behöver naturligtvis inte hålla dig till den minsta kategorin. Du skulle till exempel kunna välja en medelstor eller fullstor modell, eller varför inte en premiumbil?
Varför ska man hyra bil i Stockholms län med Expedia?
Det finns massor av anledningar att boka din nästa hyrbil med Expedia. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja och vraka bland i Stockholms län, och med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden får du så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop din hyrbil med flyg, boende och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Stockholms län. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Stockholms län med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de populäraste leverantörerna och välja det alternativ som passar bäst för dig. Vill du köra därifrån med mer pengar kvar på kontot? Då ska du slå ihop din bokning av hyrbil i Stockholms län med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Stockholms län?
Vanligtvis måste du vara minst 18 år för att hyra bil i Stockholms län. Observera dock att några hyrbilsfirmor tar ut en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder. Reglerna och villkoren skiljer sig från leverantör till leverantör, så kolla upp detta innan du bokar. Om du vill hyra särskilda fordon, som premiumbilar eller stadsjeepar, kan det dessutom vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Stockholms län?
Du behöver presentera ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du välja bort hyrbilsföretagets vanliga försäkring? Då måste du sannolikt också bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren kan skilja sig mellan olika leverantörer, så glöm inte att läsa policyn noga i förväg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Stockholms län?
Ja, så du behöver inte boka en ny hyrbil mitt i semestern. Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och boka en bil som är din under hela semestern.
Var kan jag hyra en bil i Stockholms län om jag är under 25?
Några företag i Stockholms län hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna skiljer sig mellan leverantörer, så var noga med att vara påläst. Några hyrbilsfirmor debiterar ytterligare avgifter för kunder mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Stockholms län?
Försäkringarna varierar beroende på ett flertal olika faktorer, som åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Glöm inte att läsa hyrbilsfirmans villkor och regler ordentligt innan du slutför bokningen.

Upplev nya platser med Expedia