Biluthyrning i Stockholms län

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Stockholms län

Topperbjudanden på hyrbilar i Stockholms län

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Stockholms län
Se alla bilar

Planerar du en resa till Stockholms län och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Stockholms län så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Stockholms län, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Stockholms län kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Stockholms län via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Stockholms län via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Stockholms län är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Stockholms län?
Om du avbokar din hyrbilsbokning minst sex timmar före den överenskomna upphämtningstiden har du normalt rätt till en fullständig återbetalning. Det förekommer dock vissa undantag, så det är en bra idé att läsa igenom hyrbilspolicyn och din resplan. Om du inte hittar vad du letar efter kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Stockholms län?
Minibilar är den populäraste hyrbilstypen i Stockholms län, och de passar utmärkt när avstånden är korta och parkeringsfickorna är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara pengar medan du kryssar omkring i stadstrafiken. Men det finns naturligtvis även större alternativ. Mellanstora, fullstora eller lyxiga – vi kan erbjuda allihop.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Stockholms län med Expedia?
Med Expedia blir det enkelt att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt läsa recensioner. Slå samman bokningen av hyrbil i Stockholms län med din flyg- eller hotellbokning så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Stockholms län?
Du måste vara 18 år eller äldre för att kunna hyra en bil i Stockholms län. Observera att förare under en viss ålder eventuellt bara kan hyra vissa fordonsklasser, såsom kompakta och medelstora bilar. Andra åldersgränser gäller normalt för särskilda fordon, till exempel stadsjeepar eller lyxbilar. Många hyrbilsföretag debiterar även en tilläggsavgift för unga förare. Läs alla regler och villkor innan du åker så att du kan lägga in alla kostnader i din semesterbudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Stockholms län?
Att hyra bil i Stockholms län är en enkel match. Vanligtvis är det enda som behövs ett körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har hittat det perfekta fordonet bör du dock läsa avtalet ordentligt för att försäkra dig om att det inte finns fler krav.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Stockholms län?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj en bil som passar dig. Oavsett om du ska stanna i Stockholms län eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Stockholms län om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrbilsfirmor i Stockholms län som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bäst att veta om detta innan du hämtar bilen så att du kan anpassa din budget. Varje hyrbilsföretag har sina egna villkor för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.

Upplev nya platser med Expedia