Början av huvudsektionen

Foto från Trover av C J West

Arlanda

Stockholm

Foto från Trover av Ofelia Eriks

Foto från Trover av Ofelia Eriks

Foto från Trover av Algirdas Sid

Foto från Trover av Algirdas Sid

Arlanda

Skyskrapor, Restauranger och Familjevänlig

Upplev det familjevänliga resmålet Arlanda: krogar, shopping och sevärdheter som SkyCity.

Hur tar jag mig till Arlanda?

Upplev det familjevänliga resmålet Arlanda: krogar, shopping och sevärdheter som SkyCity.

Saker att göra i Arlanda

När du har sett Stadshuset får du inte missa alla andra sevärdheter och aktiviteter i Centrala Stockholm. Njut av konsten i området, eller aktivera dig med lite guidade turer.

Besök kungafamiljens officiella residens och se storslagen arkitektur, vacker inredning och fantastiska konstsamlingar som går tillbaka till 1600-talet.

Nationalmuseum är ett populärt museum i Centrala Stockholm med en lång historia. Njut av konsten och museerna i området.

Lämna moderna Stockholm bakom dig och lär dig mer om nordiska traditioner på anrika Skansen.

Kungliga Operan är en populär teater med lång historia i Centrala Stockholm. Njut av konsten i området, eller aktivera dig med lite guidade turer.

Se det storslagna Vasakeppet som sjönk i Stockholms hamn under sin jungfrufärd den 10 augusti 1628. På museet kommer 1600-talet till liv med märkvärdiga och fascinerande detaljer från ett skepp som låg orört i 333 år tills det bärgades 1961.

Stockholms medeltidsmuseum är ett omtyckt museum i Centrala Stockholm med anrik historia. Njut av underhållningen i området, och glöm inte att besöka butikerna heller.

400-åriga Drottningholms slott är kronjuvelen i kungafamiljens residenser. Upptäck det vackra slottet och de underbara trädgårdarna.  

Biljetter och turer

Ta en lugn promenad genom det förtrollande hjärtat av Stockholm för att se charmen och karaktären som kännetecknar det historiska området. Promenera i gamla kullerstensbelagda gränder, beundra saffran- och terrakottafärgade byggnader och lyssna till fascinerande anekdoter från en lokal guide som ger liv åt platsen.

Biljetter och turer

Fördjupa dig i en fascinerande värld av svensk mat med en lokal guide. Lär dig mer om traditionella och moderna rätter medan du äter på de berömda saluhallarna och gatumarknaderna i den charmiga stadskärnan.

Biljetter och turer

Utforska Stockholm i din egen takt med obegränsad busstur med hop-on/hop-off under den valda tidsperioden. Starta i Stockholms välbevarade stadskärna från medeltiden och upptäck de slingrande kullerstensgatorna till det mäktiga slottet där kungafamiljen bor.

Biljetter och turer

Upplev den orörda naturen i Stockholms skärgård med en kryssning som visar dig den fridfulla skönheten längs med den svenska kusten. En klassisk, skickligt restaurerad ångbåt från 20-talet erbjuder en unik känsla av stil medan du beundrar det tidlösa landskapet.

Biljetter och turer

Få ut det mesta av din tid i Stockholm med ett pass som ger dig rabatt på inträde till fler än 60 populära sevärdheter. Bege dig till toppen av SkyView för att titta ner utöver skärgården, ta en hop-on-/hop-off-buss till Kungliga slottet och glid in till Vasamuseet med bara ett svep med ditt kort.

Biljetter och turer

Njut av den fridfulla atmosfären på Fjäderholmarna med en avkopplande båttur bort från livet och rörelsen i Stockholm. Med några timmar eller en hel dag i den skogsbeklädda skärgården får du en chans att upptäcka det idylliska landskapet som ligger strax utanför den största staden i Sverige.