Hyrbil i Barcelona

Sök och jämför från bilföretag i Barcelona

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Barcelona

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Barcelona
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Barcelona per dag?
Det bästa priset för en hyrbil i Barcelona den senaste veckan var . Tillgången till en egen bil under din vistelse gör det enklare för dig att ta dig runt i området.
Kan man hyra bil på Barcelona (BCN-Barcelona Intl.)?
Du finner hyrbilarna på Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) i terminal 1 och terminal 2. Här kan du hyra bil från exempelvis Avis, Europcar eller Hertz, och även Goldcar Rental och Firefly har ofta en del fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Barcelona?
Om du avbokar sex timmar eller mer före upphämtningen kan du normalt få en full återbetalning, om du har betalat för hyrbilen i förskott. Det här gäller dock inte alltid, så det är viktigt att du är medveten om vilken policy som gäller. Du kan läsa mer i din resplan eller gå till vår kundtjänstportal för att få mer hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Barcelona?
Minibilar är den populäraste typen av hyrbilar i Barcelona, och de passar utmärkt när avstånden är korta och parkeringsfickorna är små. Eftersom de dessutom är bränsleeffektiva kan du också spara lite pengar medan du glider omkring i staden. Men du kan naturligtvis hitta även andra alternativ. Mellanstora, fullstora eller lyxiga – vi kan sannolikt erbjuda allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Barcelona?
Det finns gott om saker att göra i Barcelona, men om du breddar blicken kan du hitta ännu fler sightseeingmöjligheter. När du har en egen hyrbil kan du utforska omgivningen i den ordning du vill. Här kommer ett par spännande platser att ta med på din lista:

  • Girona ligger ungefär 85 kilometer utanför Barcelona, och när du besöker staden borde omtyckta sevärdheter som Girona-katedralen ligga i toppen av din lista över saker att se och göra.
  • Låt nästa stopp bli Figueres, som du finner cirka 120 kilometer från Barcelona. Dali Museet är bara en av många platser du säkert vill se i regionen.
  • Om du känner för att tillbringa en dag i naturen kan du åka till Monte Toro för en mysig picknick eller bara för att koppla av en stund. Räkna med en åktur på runt 230 kilometer från Barcelona.

Varför ska man hyra bil i Barcelona med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemsförmåner till våra smidiga semesterpaket. När du reser till Barcelona har du olika hyrbilsleverantörer att välja mellan, med fordon för alla smaker och budgetar. Om du skulle vilja spara ännu mer kan du slå samman hyrbilsbokningen med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att ge dig ut på vägarna är vi redo att stå till tjänst.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Barcelona?
Förare som är 21 år eller äldre får hyra bil i Barcelona. Notera att en hel del hyrbilsföretag debiterar en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder för att täcka den ökade olycksrisken. Ofta får unga förare inte heller hyra särskilda typer av fordon, som extra stora bilar och premiumfordon. Läs hyresvillkoren innan du åker för att slippa otrevliga överraskningar när du är på plats.
Vad behöver man för att hyra bil i Barcelona?
Att hyra en bil i Barcelona är ingen match. I normala fall behöver du bara ett giltigt körkort och ett kreditkort. Efter att du har valt den perfekta bilen bör du dock gå igenom avtalet noggrant för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Barcelona?
och var det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Barcelona under veckan som gick.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Barcelona?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Barcelona, så tveka inte att förlänga din resa. Ange bara dina reseuppgifter på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Barcelona om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Barcelona, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Barcelona?
Det hela beror på hur gammal du är, vilken sorts fordon du vill ha och ett antal andra faktorer. Kom ihåg att läsa igenom försäkringens villkor ordentligt innan du betalar för din bokning.