Hyrbil i Barcelona

Sök och jämför från bilföretag i Barcelona

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Barcelona

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Barcelona
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Barcelona per dag?
I Barcelona kan du verkligen få valuta för semesterpengarna. Den här veckan kostade en del hyrbilar bara om dagen.
Kan man hyra bil på Barcelona (BCN-Barcelona Intl.)?
Ja, och du har stora valmöjligheter. När du väl har kommit fram till Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) hittar du hyrbilarna i terminal 1 och terminal 2. Du kan välja mellan pålitliga leverantörer som Sixt, Firefly eller Enterprise, och om du vill ha fler alternativ kan du även titta på erbjudandena från Avis och Goldcar Rental.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Barcelona?
Du kan normalt få en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du kontaktar oss och avbokar senast sex timmar före du skulle ha hämtat ut bilen. Gå igenom din resplan för att hitta alla detaljer, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Barcelona?
Om du väljer att boka en minibil i Barcelona kan du köra mellan områdets sevärdheter i den populäraste hyrbilskategorin. Bränslesnålheten och den nätta storleken gör dessa bilar alldeles utmärkta för städernas trafik, men du behöver såklart inte hålla dig till det här alternativet. Du skulle till exempel kunna uppgradera till en ekonomi- eller standardbil, eller varför inte en premiumbil?
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Barcelona?
Barcelona har massor att erbjuda, men varför begränsa dig till bara en plats? Med en praktisk hyrbil kan du enkelt ge dig ut och uppleva det större området runtomkring. Här är ett par tips:

  • Åk till Girona på ett sightseeingäventyr. Orten ligger omkring 85 kilometer från Barcelona, och här väntar populära sevärdheter som Girona-katedralen.
  • Nästa stopp kan bli Figueres, som du finner ungefär 120 kilometer från Barcelona. Dali Museet är bara en av många platser du säkert vill se i trakten.
  • Om du känner för att tillbringa en dag ute i naturen kan du ta dig till Monte Toro för en picknick eller bara för att koppla av en stund. Du bör räkna med en resa på ungefär 230 kilometer från Barcelona.

Varför ska man hyra bil i Barcelona med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa turister över hela världen att hitta bästa möjliga erbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Barcelona, och de kan erbjuda allt från små och budgetvänliga alternativ till större minibussar. Vad sägs om att slå ihop bokningen av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du kan spara ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Barcelona med Expedia?
Att få tag i bästa möjliga erbjudande på hyrbil i Barcelona är en enkel match med Expedias hjälp. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priserna från populära leverantörer. Varför inte även lägga till flyg och hotell i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden genom att bygga ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Barcelona?
I Barcelona ska du normalt vara minst 21 år. Många hyrbilsföretag debiterar en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från leverantör till leverantör. Det kan också finnas en högre åldersgräns och andra krav för särskilda biltyper, som lyxbilar eller stadsjeepar, så se till att granska hyresavtalet ordentligt innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Barcelona?
När du hämtar ut fordonet behöver du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Kolla upp om leverantören har några andra krav innan du åker, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Barcelona?
De två bästa priserna för en hyrbil i Barcelona under veckan som gick var respektive . Det är vad vi skulle kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Barcelona?
Ja, så du behöver inte boka om din hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina reseuppgifter och hitta en bil som är din under en hel månad.
Var kan jag hyra en bil i Barcelona om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så det är bra att läsa på lite. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Barcelona som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i uthyrarens villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Barcelona?
När du väl har valt vilket fordon du vill ha bör du komma ihåg att läsa igenom hyrbilsföretagets villkor och regler noga för att hitta all viktig information.