Början av huvudsektionen

Barcelona

Museer, Arkitektur och Katedraler

Intressant konst, shopping, och populära sevärdheter som Palau Guell och Gran Teatre del Liceu... Upptäck Barcelona, ett historiskt resmål som också är känt för sina museer.

Hur tar jag mig till Barcelona?

Intressant konst, shopping, och populära sevärdheter som Palau Guell och Gran Teatre del Liceu... Upptäck Barcelona, ett historiskt resmål som också är känt för sina museer.

Saker att göra i Barcelona

Gaudís kyrka i centrala Barcelona är ett arkitektoniskt underverk och har utsikt över hela staden från åtta jättehöga tornspiror.

Casa Batlló, som Gaudí formgav åt en familj i början av 1900-talet, utmärks av hans typiska kännetecken som kurvade linjer och starka färger.

Detta koncerthus i Barcelona är ett praktfullt exempel på modernistisk arkitektur. Följ med på en guidad tur eller gå dit tidigt och köp biljetter till en konsert.

Dessa livliga gågator, i hjärtat av Barcelona, är fulla av blomsterstånd, tapasrestauranger och gatuartister.

Denna populära mötesplats i Barcelona sammankopplar den gamla och den nya staden och är berömd för sin shopping, sina monument och olika festivalarrangemang.

Titta ut över Barcelona från terrassen som formgivits av Gaudí i denna park i stadens norra del.

Medelhavets varma vatten tillsammans med vattensporter, strandbarer och nattliv gör detta till Barcelonas populäraste stadsstrand.

Barcelonas katedral påbörjades på 1200-talet och innehåller kvarlevorna av stadens skyddshelgon.

Biljetter och turer

Under den här turen väntar en häpnadsväckande utsikt från berget Montserrat och ett glas uppfriskande cava. Besök klostret på Montserrat, som är ett av Europas viktigaste pilgrimsmål, och lyssna på den änglalika gosskören innan du provsmakar ett glas mousserande vin.

Biljetter och turer

Anslut med en lokal fotograf för att fånga dina mest minnesvärda ögonblick i Barcelona under denna privata fotosession. Få insidertips om vad du ska äta, se och göra och kom tillbaka från din resa med vackra och högkvalitativa semesterminnen.

Biljetter och turer

Upplev den bohemiska atmosfären i Barcelonas olika områden, se allt man bara inte får missa, som La Sagrada Família, och upptäck stadens dolda pärlor. Umgås med ortsborna och upplev de livfulla gatorna på stadens äldsta sida.

Biljetter och turer

Följ med på en heldagstur som inkluderar både berget Montserrat, katalanernas stolthet med den vackra utsikten, och Gaudís arkitektoniska mästerverk, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Gör din spanska kulturella upplevelse fulländad med en provsmakning av traditionella drycker.

Biljetter och turer

Med Barcelona Card Express ligger Barcelonas rika historia, kulturella skatter och bohemiska tapasbarer öppna för dig. Få ut så mycket som möjligt av din tid tack vare obegränsat antal resor med kollektivtrafiken och dra nytta av specialrabatter på sevärdheter, butiker, museer och barer längs vägen.

Biljetter och turer

Gör dig redo för en spännande tur ombord den nyligen renoverade Montjuïc-linbanan. Njut av den vidsträckta utsikten över Barcelona på väg upp till den vackra Montjuïc-kullen. Montjuïc var en ceremoniell plats på romartiden, och är nu en viktig turistdestination.

De bästa områdena att besöka i Barcelona

Vad finns det för andra städer som liknar Barcelona?

Upptäck liknande destinationer som du kanske skulle gilla