Biluthyrning i Katalonien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Populära städer i Katalonien

Topperbjudanden på hyrbilar i Katalonien

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Katalonien
Se alla bilar

Planerar du en resa till Katalonien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Katalonien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Katalonien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Katalonien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Katalonien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Katalonien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Katalonien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Katalonien?
Om du avbokar sex timmar eller mer innan den överenskomna upphämtningstiden kan du oftast få en full återbetalning, om du har betalat för hyrbilen i förskott. Detta gäller dock inte alltid, så det är viktigt att du är medveten om vad som gäller i ditt fall. Du kan läsa mer i din resplan eller gå till vår kundtjänstportal för att få mer hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Katalonien?
Minibilar är den populäraste hyrbilskategorin i Katalonien, och de passar perfekt när turerna är korta och parkeringsplatserna är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara lite pengar medan du glider omkring i staden. Men det finns förstås även rymligare alternativ. Mellanstora, fullstora eller lyxiga – vi kan erbjuda allihop.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Katalonien med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj ut en bra biltyp och jämför erbjudanden från de främsta företagen. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt fordon för semestern. Slå samman din bokning av hyrbil i Katalonien med din flyg- eller hotellbokning så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Katalonien?
Åldersgränsen för att hyra bil i Katalonien är 21 år. En extra avgift tillkommer ofta för unga förare, så kontrollera detta i förväg och ta hänsyn till den eventuella utgiften. Det kan även finnas begränsningar för vilka typer av fordon som unga förare kan hyra. Många hyrbilsföretag hyr till exempel bara ut små eller medelstora bilar till förare under en viss ålder. Reglerna skiljer sig bland de olika leverantörerna, så läs avtalet noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Katalonien?
Oftast behöver du visa upp ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar upp bilen. Om du inte vill använda hyrbilsbolagets standardförsäkring kan du också behöva bevisa att du har en egen försäkring. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är alltid en god idé att undersöka vad som gäller i förväg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Katalonien?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Katalonien eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Katalonien om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan uthyrare, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en biluthyrare i Katalonien som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.