Hyrbil i Heathrow

Sök och jämför från 10 bilföretag i Heathrow

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Heathrow

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Heathrow
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på London (LHR-Heathrow)?
På London (LHR-Heathrow) är dagspriset endast 498 kr, baserat på priserna de senaste sju dagarna. Med en hyrbil har du mer frihet.
Kan man hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Ja, det kan du absolut. Hyrbilsdiskarna finner du i terminalerna 2, 3, 4 och 5. På London (LHR-Heathrow) har du gott om valmöjligheter och du kan boka från bland annat Budget, Sixt eller Hertz. Även Alamo och Europcar har ett brett sortiment.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på London (LHR-Heathrow)?
Om du har betalat din hyrbil i förväg kan du ha rätt till full återbetalning, om du avbokar senast sex timmar innan avtalad upphämtningstid. Titta närmare på leverantörens policy eller klicka vidare till vår kundtjänstportal för ytterligare information. Kom i håg att inte alla bokningar har rätt till återbetalning.
Varför ska man hyra bil på London (LHR-Heathrow) med Expedia?
Med Expedia får du tag i bästa möjliga pris när du bokar hyrbil. Oavsett om du är på jakt efter ett ekonomiskt eller lyxigt fordon finner du utan tvekan ett passande alternativ på London (LHR-Heathrow), och våra exklusiva medlemspriser och förmånsprogram försäkrar att du får valuta för pengarna. Vill du spara ännu mer kan du slå samman bokningarna till ett eget semesterpaket. Lägg helt enkelt till en bokning av boende eller flyg ovanpå din bokning av hyrbil så får du förvånansvärt mycket rabatt.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på London (LHR-Heathrow) med Expedia?
Expedia gör det enklare för dig att jämföra erbjudanden, priser, hyrbilsföretag och betyg. Om du slår samman hyrbilsbokningen med bokningen av boende och flyg kan du göra förvånansvärt stora besparingar.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Om du är 21 år eller äldre får du lov att hyra bil i Hounslow. Vissa hyrbilsfirmor debiterar en extra avgift om föraren är under en viss ålder, och det kan dessutom finnas en högre åldersgräns för exempelvis minibussar och lyxbilar. Kolla upp vilka regler som gäller hos den hyrbilsleverantör du väljer innan du genomför bokningen för att undvika förseningar när du kommer fram.
Vad behövs för att hyra bil på London (LHR-Heathrow)?
Om du ska använda hyrbilsleverantörens standardförsäkring behöver du i de flesta fall bara presentera ditt körkort och ditt kreditkort. För att slippa tråkiga förseningar är det dock alltid en god idé att undersöka i förväg om hyrbilsföretaget har några andra regler och begränsningar.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på London (LHR-Heathrow)?
De senaste sju dagarna var det lägsta hyrbilspriset 498 kr per dag. Att priserna är så fina på London (LHR-Heathrow) innebär att dina semesterdrömmar snart kan gå i uppfyllelse.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på London (LHR-Heathrow)?
Javisst, du kan ge dig ut direkt från London (LHR-Heathrow) för att upptäcka semesterdestinationen i din egen takt. Fyll i dina reseuppgifter på vår sida för långtidsuthyrning så tar vi fram fina erbjudanden på ett omfattande utbud av hyrbilstyper.
Var hittar man en hyrbil på London (LHR-Heathrow) om man är under 25?
Huruvida förare som är under 25 kan hyra bil på London (LHR-Heathrow) eller inte beror på hyrbilsföretagens regler. Somliga leverantörer tar ut ytterligare avgifter, medan andra inte hyr ut till yngre förare över huvud taget. Granska de olika hyresavtalen noggrant för att slippa överraskningar när du kommer fram.