Topperbjudanden på hyrbilar i Köpenhamn

Se alla Köpenhamn hyrbilar

Dölj

Boka hyrbil med Expedia i Köpenhamn

Hyra bil i Köpenhamn

Letar du efter så mycket frihet som möjligt till ett så bra pris som möjligt? Boka din hyrbil med Expedia! Här får du alltid bra priser och stor flexibilitet när du väljer vilken slags bil du vill ha. Självklart är alla bilar fullt utrustade med extratillbehör och säkerhetsfunktioner så att du kan köra till ditt nästa resmål med din egen musik i högtalarna om du så önskar, samtidigt som du kommer fram på ett säkert sätt. Passa på att kolla in Expedias hotell i Köpenhamn medan du planerar.

Den danska drömmen

En weekendresa till Köpenhamn lockar med sina många kända turistattraktioner. Nu är det din tur äta glass och strosa längs Ströget, ta en promenad till Den lilla sjöjungfrun och prova en äkta dansk pølse. Med en hyrbil från Expedia kommer du snabbt till hotellet och slipper slösa bort värdefull tid med att trassla efter biljetter och vänta på buss eller tåg. Det är bara att låsa upp bilen och hoppa in!

Säg ja till kärleken

På romantiska tivoli finns allt du behöver för en oförglömlig kväll, och det är en perfekt plats för ett romantiskt frieri. Om ni redan går i bröllopstankar kanske en vigsel i huvudstadens rådhus kan locka? Idag sker var tredje bröllop i rådhuset mellan människor från andra länder än Danmark. Utnyttja Expedias smidiga hyrbildsalternativ så går allt som en dröm. Allt som behövs kan enkelt transporteras i bilen, och de trolovade behöver inte oroa sig för hur gästerna ska ta sig till vigsel och hotell. Gästerna kan enkelt boka en hyrbil som passar just dem så att de anländer till vigseln utan krångel för dem själv, och utan stress för paret.

Fyll bilen med fynd

Om du lockas mer av Amalienborg eller Carlsberg spelar ingen roll. I Köpenhamn finns något för alla smaker och plånböcker. Med hyrbilen tar du enkelt med familjen till Köpenhamns zoo eller Den Blå Planet, Nordeuropas största akvarium. Stuva in allt ni behöver för en härlig dagsutflykt (kom ihåg kameran!) och slipp besvären att resa kollektivt med barnvagn och den där extra väskan som alltid är bra att ha med. Hyrbilen ger familjen frihet utan att trötta ut armar och fötter.

Dansk design är med all rätt välkänd i Sverige. Ta med dina bästa vänner på en härlig tur till den danska huvudstaden. Boka en flygbiljett till Köpenhamn och hyr en bil, besök alla de kända designernamnen och res sedan vidare snyggare än någonsin.

Om du är på affärsresa och har kort om tid är hyrbil det perfekta sättet att maximera tiden. Smit iväg från flygplatsen med ditt handbagage medan de andra resenärerna fortfarande står vid bandet och väntar. Snart är du i centrum och kan utforska allt som Köpenhamn har att erbjuda! Varför inte förhandsboka ett bord på exklusiva Noma för dig och dina kollegor, och avnjuta en middag på en av världens bästa restauranger?
Upptäck Köpenhamn

Utforska Köpenhamn med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!