Hyrbil i Roissy-Charles de Gaulle

Sök och jämför från 8 bilföretag i Roissy-Charles de Gaulle

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Roissy-Charles de Gaulle

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Roissy-Charles de Gaulle
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Det är inte nödvändigtvis dyrt att hämta ut nycklarna till en hyrbil. Du kan boka en på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) för så lite som 1,319 kr per dag, baserat på priserna den senaste veckan.
Kan man hyra bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Ja, och du finner hyrbilsfirmorna i varje terminal. Det finns ett flertal leverantörer att välja mellan, och Enterprise, Budget och Sixt är några av de vanligaste alternativen. Även Interrent och Thrifty brukar ha bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Du kanske kan få pengarna tillbaka, det beror på leverantörens villkor. Om din förbetalda bokning ger dig rätt till återbetalning måste du avboka senast sex timmar innan avtalad upphämtning. Behöver du mer information? Vår kundtjänstportal står till tjänst.
Varför ska man hyra bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) med Expedia?
När du bokar hyrbil med Expedia kan du använda dig av våra medlemspriser och förmånsprogram för att spara en hel del pengar. Se hyrbilsutbudet på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) och kasta dig ut på vägarna i ett perfekt fordon för just din semester. Vi har dock inte bara kanonbra priser på hyrbilar. Du kan även lägga till hotell, flyg och aktiviteter i bokningen för att skapa din egen paketresa. Ju fler komponenter du tar med, desto mer rabatt får du.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) med Expedia?
Oavsett vilken fordonstyp du är ute efter hjälper Expedia dig att få tag i ett riktigt bra pris. Jämför erbjudanden från stora hyrbilsbolag och välj det alternativ som du tycker passar bäst. Vill du slå dig ner i förarsätet med mer pengar kvar i plånboken? Då bör du kombinera din bokning av hyrbil med flyg- och hotellbokningen.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Minimiåldern är 21 år. Det finns dock vissa saker att hålla i bakhuvudet om du är en ung förare. Till exempel kan du vara tvungen att betala en tilläggsavgift, och det kan finnas andra åldersgränser för särskilda fordonsklasser, som stadsjeepar eller lyxbilar. Det är därför viktigt att du undersöker reglerna innan du hyr bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle).
Vad behövs för att hyra bil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du tänker välja bort hyrbilsfirmans standardförsäkring kan du även behöva visa att du redan omfattas av en egen försäkring. Ta reda på vilka villkor som gäller innan du åker så att du undviker jobbiga förseningar.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Den senaste veckan kostade den billigaste hyrbilen på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) 1,319 kr per dag. Innan du vet ordet av kommer du att kunna sätta dig tillrätta i förarsätet och ge dig iväg.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle)?
Javisst, du kan hyra en bil i en månad eller längre. Vi jobbar med en stor mängd pålitliga leverantörer som har ett omfattande sortiment med fordon för långtidsuthyrning. Jämför alla dina alternativ på vår sida med erbjudanden på långtidsuthyrning och boka din hyrbil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) direkt.
Var hittar man en hyrbil på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) om man är under 25?
Det är inte säkert att hyrbilsbolagen på Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) hyr ut till dig under 25, så kom ihåg att undersöka vilka ålderskrav de har innan du bokar. Vi rekommenderar även att du kontrollerar huruvida du blir tvungen att betala några ytterligare avgifter, då dessa kan tillkomma om du är 21–24 år. Varje leverantör har sina egna villkor, så läs på ordentligt för att hitta någon som uppfyller dina behov.