Resor till Malmö centrum 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

WIDE Hotel
Charlottehaven
Scandic Palace Hotel
Skt. Petri
Hotel Kong Arthur

Platser att bo på i Malmö centrum

Hitta det bästa läget och området i Malmö centrum för de aktiviteter du är mest sugen på. Läs mer om Malmö centrum

Topphotell i Malmö centrum

Radisson Blu Hotel, Malmö
Radisson Blu Hotel, Malmö
4.5 out of 5
Oestergatan 10, Malmö, 211 25
Priset är 1 045 kr per natt mellan 9 apr. och 10 apr.
1 045 kr
per natt
9 apr. - 10 apr.
8,2/10 Very Good! (1 038 recensioner)
"Trevligt hotell i Malmö med bra och tillmötesgående personal. Tack för fina gåvan och uppgradering! Mycket bra frukostbuffé. Det enda negativa är att rummen behöver renoveras, lite slina och daterade."

Recension från 20 mars 2023

Radisson Blu Hotel, Malmö
Moment Hotels
Moment Hotels
3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmö, 211 22
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 850 kr per natt mellan 2 apr. och 3 apr.
850 kr
per natt
2 apr. - 3 apr.
8/10 Very Good! (1 129 recensioner)
"Bra läge till ett hyfsat pris. Små rum, men det finns vad man behöver. Man ska ju mest sova där. Storleken framgick f ö när vi bokade rummet. Frukostutbudet är inte så stort heller, men i övrigt helt ok."

Recension från 17 mars 2023

Moment Hotels
CABINN Copenhagen
CABINN Copenhagen
3 out of 5
Arni Magnussons Gade 1, Copenhagen, 1577
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 069 kr per natt mellan 28 mars och 29 mars
1 069 kr
per natt
28 mars - 29 mars
7,2/10 Good! (2 282 recensioner)
"Dåligt att man var tvungen att ta nummerlapp när det var lång kö till receptionen när man bara hade allmänna frågor. Gångavstånd till Tivoli och centrum."

Recension från 12 dec. 2022

CABINN Copenhagen
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Malmö centrum?
Våra semesterpaket kostar från så lite som 4,418 kr och är ett smart alternativ om du vill hålla kostnaderna nere. Du får själv välja hotell, flyg, hyrbil och ännu mer för att skapa en personanpassad resa.
Går det att avboka semesterpaketet till Malmö centrum om man inte kan resa?
När du har bokat ett semesterpaket till Malmö centrum kan du avboka det eller utföra ändringar, men det kan tillkomma avgifter beroende på omständigheterna. Det är möjligt att du kan ändra bokningen eller avboka utan kostnad, om du har slutfört bokningen inom de senaste 24 timmarna. Har längre tid än så passerat kan boendet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget ta ut avgifter. Besök vår kundtjänst för mer information om vad du kan göra när dina planer ändras.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Malmö centrum?
Tänk på allt kul du skulle kunna göra i Malmö centrum med lite extra pengar i plånboken. När du slår samman boende och flyg i ett semesterpaket kan du spara förvånansvärt mycket, och om du bokar med Expedia har du dessutom stora valmöjligheter. Faktum är att du kan välja bland över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn. Vare sig du planerar en resa till Malmö centrum för hela familjen eller om du ska åka på egen hand blir allt lättare med ett paket.
Var ska man bo i Malmö centrum?
Semesterfirare från världens alla hörn tar sig till Malmö centrum för att få uppleva Rådhuset och Lilla Torg. Bokar du ett boende inom promenadavstånd från dessa omtyckta utflyktsmål blir sightseeingen enklare.
Vilka är de bästa hotellen i Malmö centrum?
Comfort Hotel Malmö och First Hotel Jörgen Kock är två av de mest uppskattade boendealternativen i Malmö centrum. Innan du bokar kan du ta tillfället i akt att titta på deras utbud och betyg.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Malmö centrum?
Även om priserna fluktuerar rekommenderar vi oftast att du beställer din biljett tidigt. Du kan jämföra priser för internationella flyg på Expedia upp till 12 månader innan avfärd, men du behöver inte oroa dig om omständigheterna är sådana att du måste boka i sista minuten. Ibland kan man stöta på riktigt prisvärda flyg bara någa veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Malmö centrum från Expedia?
Välj mellan en kombination av hyrbil, flyg och hotell. Efter bokningen kan du även lägga till upplevelser och rundturer. Vill du kunna välja kabinklass? Det går också bra. När det gäller att organisera ditt perfekta semesterpaket till Malmö centrum är valet helt ditt.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Malmö centrum?
En paketresa kan du anpassa efter din egen budget, och det är ett smart sätt att få pengarna att räcka längre. Det är du som bestämmer hur många delar du lägger till i paketet. Välj fritt bland hotell, flyg och hyrbil beroende på vad som passar dina planer.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Malmö centrum på Expedia?
Absolut. Med fler än 500 olika flygbolag att välja och vraka bland på Expedia är det inte svårt att organisera en paketresa till Malmö centrum som passar din budget.

Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra