Början av huvudsektionen

Sök bland fler än 895 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Populära Hostel i Malmö 

Se alla 136 boenden i Malmö
STF Hotel & Hostel Malmö City
STF Hotel & Hostel Malmö City
3.0 av 5.0 Ronngatan 1, Malmo
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
587 kr
4,0/5 (195 recensioner)

Bra prisvärt boende för den som vill ha ett rum/säng att sova i.

Recension från 24 jun 2018
Detta vandrarhem med miljövänlig profil i Malmö centrum ligger en kvarts promenad från Malmöoperan och Lilla Torg. Rådhuset och S:t Petri kyrka ligger också ...
Winstrup Hostel
Winstrup Hostel
2.0 av 5.0 Winstrupsgatan 3, Lund
531 kr
4,1/5 (49 recensioner)

Stabilt och prisvärt vandrarhem. Enkla men fräscha lokaler. Extra plus för sovalkovslösningen som ger viss avskildhet trots sovsal.

Recension från 23 apr 2018
Detta vandrarhem i nöjesdistriktet ligger nära Lunds domkyrka och Lunds universitet. Kulturen och Skissernas Museum ligger också tio minuter härifrån. Lund centralstation ...
Torget Vandrarhem
Torget Vandrarhem
2.0 av 5.0 Torget 45, Kävlinge
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
625 kr
Detta vandrarhem ligger i Kävlinge, nära Kävlinge Golfklubb. I närheten hittar du dessutom Björkenäs Golfklubb och Borgeby Slott.
Bosses Gästvåningar - Hostel
Bosses Gästvåningar - Hostel
2.0 av 5.0 Södra Förstadsgatan 110 B, Malmo
Hämta priser
4,2/5 (30 recensioner)

Helt ok för att sova och jobba.

Recension från 27 apr 2018
Detta vandrarhem i Malmö centrum ligger mindre än 3 km från Universitetssjukhuset i Malmö, Lilla Torg och S:t Petri kyrka. Rådhuset och Malmöhus ligger också ...
Lotsvillans Vandrarhem
Lotsvillans Vandrarhem
2.5 av 5.0 Västra Kanalvägen 22, Ljunghusen
Hämta priser
Detta vandrarhem med golfbana i Ljunghusen ligger 3,3 km från Kämpinge strand och 4,9 km från Fotevikens museum. Falsterbo strand och Stranden i Skanör ligger ...
Bruksparkens Hostel
Bruksparkens Hostel
2.0 av 5.0 Bruksvagen 15, Vellinge
Hämta priser
Detta vandrarhem med golfbana i Vellinge ligger mindre än 15 km från Vellinge Golfklubb, Söderslätts Golfklubb och Fotevikens museum. Emporia och Malmö Arena ...
Rut & Ragnars Vandrarhem
Rut & Ragnars Vandrarhem
2.0 av 5.0 Nobelvägen 113, Malmo
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
580 kr
Detta vandrarhem ligger i Malmö (Malmö centrum), nära Folkets Park, S:t Petri kyrka och Lilla Torg. I närheten ligger även Rådhuset och Malmöhus.
Karta

Hittar du inte det du letar efter? Kolla in de här andra alternativen

Hotel Garden

Hotel Garden

Baltzarsgatan 20, Malmo
  4.0 av 5.0
   
   
  3,9 av 5 (4 825 recensioner)

  Hotel Garden639 kr

  Hotel Garden639 kr
  Best Western Malmo Arena Hotel

  Best Western Malmo Arena Hotel

  Hyllie Boulevard 12, Malmo
   4.0 av 5.0
    
    
   4,2 av 5 (2 218 recensioner)

   Best Western Malmo Arena Hotel 654 kr

   Best Western Malmo Arena Hotel 654 kr

   Hostel i Malmö

   Malmö är en av Sveriges, och Skandinaviens, mest multikulturella och nyskapande städer. Staden har ett dynamiskt konst- och kulturliv, ett stort utbud av historiska sevärdheter och några av regionens bästa restauranger. Dessutom växer utbudet av vandrarhem i Malmö varje år tack vare att fler och fler besökare tar sikte på den här spännande storstaden.

   Malmös bästa hostel för en historisk vistelse

   Många av Malmös historiska sevärdheter ligger i Gamla staden. Den stämningsfulla stadsdelen omringas av en kanal och det finns mysiga torg, anrika hus och kullerstensgator utspridda här och var. Detta är stadens hjärta och ett måste under din vistelse i Malmö. Boka ett vandrarhem nära Gamla staden och utforska området till fots eller med cykel. Området passar också om du vill ha nära hem från barerna och restaurangerna sent på kvällen.

   Börja din sightseeing i Gamla staden med att utforska stadsdelens tre torg: Gustav Adolfs torg, Stortorget och Lilla torg. Runt dessa torg finns ett antal imponerande byggnader och monument. Bland annat står kung Karl X Gustav staty på Stortorget, och i ena hörnet ligger Kockska huset som byggdes på 1500-talet av den tyska myntmästaren Jörgen Kock som blev Malmös borgmästare.

   Andra viktiga sevärdheter nära Malmös centrala vandrarhem är 1400-talsslottet Malmöhus, Fiskehoddorna och Slottsträdgården.

   Bra hostel för kulturupplevelser i Malmö

   Malmö har under de senaste åren genomgått stora förändringar. Därför kan staden numera skryta med ett rikt utbud av museer, gallerier och kulturhus. Moderna museet och Ebbas hus ligger i Gamla staden, mycket nära Malmös centrala vandrarhem. Malmö Konsthall ligger precis söder om Gamla staden. Du hittar också många andra konst- och kulturhus runt om i staden.

   Boka en vistelse på ett av stadens hostel i slutet av augusti under Malmöfestivalen för att få ut det mesta av Malmös kulturutbud. Festivalen är en hyllning till konst och kultur i alla dess former, och gatorna i centrala Malmö fylls med föreställningar, konserter, street art och performance.

   Shopping i Malmö

   Det finns många genuina och unika shoppingområden runt om i centrala Malmö. Det är lätt att ta sig till dessa trevliga områden till fots eller med cykel från vandrarhemmen i Gamla staden, som är en perfekt startpunkt för en dags shopping.

   Börja din shoppingtur med att strosa längs Södergatan och Södra Förstadsgatan, Malmös två största butiksgator. Om du letar efter designprodukter eller souvenirer av hög kvalitet kan du gå till Davidshallstorg, och om du hellre vill gå på fyndjakt och insupa lite lokal kultur kan du besöka stånden på Möllevångstorgets livliga marknad.

   Boka hostel i Malmö

   Malmö erbjuder konst, kultur, historia, uteliv och fantastiska vandrarhem, och är ett utmärkt alternativ till Skandinaviens andra destinationer för storstadsresor. Boka hostel nu och upptäck sedan Sveriges sydligaste storstad på egen hand.