Början av huvudsektionen

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Populära Hostel i Malmö 

Se alla 118 boenden i Malmö
Winstrup Hostel
Winstrup Hostel
2.0 av 5.0 Winstrupsgatan 3, Lund
Hämta priser
4,1/5 (56 recensioner)

Det var faktiskt bra och ren ställe och personalen var hjälpsamma

Recension från 29 sep 2018
Detta vandrarhem i nöjesdistriktet ligger nära Lunds universitet och Lunds domkyrka. Skissernas Museum och Lunds botaniska trädgård ligger också mindre än en ...
STF Hotel & Hostel Malmö City
STF Hotel & Hostel Malmö City
3.0 av 5.0 Ronngatan 1, Malmo
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
546 kr
4,0/5 (203 recensioner)

Bra prisvärt boende för den som vill ha ett rum/säng att sova i.

Recension från 24 jun 2018
Detta vandrarhem med miljövänlig profil ligger i Malmö centrum, mindre än en mil från Malmöoperan, Malmö Arena och Malmö stadsbibliotek. Triangeln Shoppingcenter ...
Rut & Ragnars Vandrarhem
Rut & Ragnars Vandrarhem
2.0 av 5.0 Nobelvägen 113, Malmo
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
580 kr
2,5/5 (2 recensioner)

Bra standard för att vara vandrarhem, bra läge.

Recension från 9 nov 2018
Detta vandrarhem ligger i Malmö (Malmö centrum), nära Folkets Park, Möllevångstorget och Triangeln Shoppingcenter. I närheten ligger även Universitetssjukhuset ...
Bosses Gästvåningar - Hostel
Bosses Gästvåningar - Hostel
2.0 av 5.0 Södra Förstadsgatan 110 B, Malmo
Hämta priser
4,2/5 (30 recensioner)

Helt ok för att sova och jobba.

Recension från 27 apr 2018
Detta vandrarhem i Malmö centrum ligger mindre än en mil från Universitetssjukhuset i Malmö, Malmö Arena och Möllevångstorget. Triangeln Shoppingcenter och Folkets ...
Torget Vandrarhem
Torget Vandrarhem
2.0 av 5.0 Torget 45, Kävlinge
Gratis avbokning
Boka nu, betala vid vistelsen
625 kr
Detta vandrarhem ligger i Kävlinge, nära Kävlinge Golfklubb. I närheten hittar du dessutom Björkenäs Golfklubb och Borgeby Slott.
Bruksparkens Hostel
Bruksparkens Hostel
2.0 av 5.0 Bruksvagen 15, Vellinge
Hämta priser
Detta vandrarhem med golfbana i Vellinge ligger mindre än 15 km från Vellinge Golfklubb, Malmö Arena och Söderslätts Golfklubb. Fotevikens museum och Emporia ...
Lotsvillans Vandrarhem
Lotsvillans Vandrarhem
2.5 av 5.0 Västra Kanalvägen 22, Ljunghusen
Hämta priser
Detta vandrarhem med golfbana i Ljunghusen ligger mindre än en mil från Kämpinge strand, Fotevikens museum och Falsterbo strand. Stranden i Skanör och Maglarps ...
Karta

Hittar du inte det du letar efter? Kolla in de här andra alternativen

Best Western Malmo Arena Hotel

Best Western Malmo Arena Hotel

Hyllie Boulevard 12, Malmo
  4.0 av 5.0
   
   
  4,2 av 5 (2 334 recensioner)

  Best Western Malmo Arena Hotel 627 kr

  Best Western Malmo Arena Hotel 627 kr
  Story Hotel Studio Malmö

  Story Hotel Studio Malmö

  Tyfongatan 1, Malmo
   4.0 av 5.0
    
    
   4,4 av 5 (1 058 recensioner)

   Story Hotel Studio Malmö876 kr

   Story Hotel Studio Malmö876 kr

   Hostel i Malmö

   Malmö är en av Sveriges, och Skandinaviens, mest multikulturella och nyskapande städer. Staden har ett dynamiskt konst- och kulturliv, ett stort utbud av historiska sevärdheter och några av regionens bästa restauranger. Dessutom växer utbudet av vandrarhem i Malmö varje år tack vare att fler och fler besökare tar sikte på den här spännande storstaden.

   Malmös bästa hostel för en historisk vistelse

   Många av Malmös historiska sevärdheter ligger i Gamla staden. Den stämningsfulla stadsdelen omringas av en kanal och det finns mysiga torg, anrika hus och kullerstensgator utspridda här och var. Detta är stadens hjärta och ett måste under din vistelse i Malmö. Boka ett vandrarhem nära Gamla staden och utforska området till fots eller med cykel. Området passar också om du vill ha nära hem från barerna och restaurangerna sent på kvällen.

   Börja din sightseeing i Gamla staden med att utforska stadsdelens tre torg: Gustav Adolfs torg, Stortorget och Lilla torg. Runt dessa torg finns ett antal imponerande byggnader och monument. Bland annat står kung Karl X Gustav staty på Stortorget, och i ena hörnet ligger Kockska huset som byggdes på 1500-talet av den tyska myntmästaren Jörgen Kock som blev Malmös borgmästare.

   Andra viktiga sevärdheter nära Malmös centrala vandrarhem är 1400-talsslottet Malmöhus, Fiskehoddorna och Slottsträdgården.

   Bra hostel för kulturupplevelser i Malmö

   Malmö har under de senaste åren genomgått stora förändringar. Därför kan staden numera skryta med ett rikt utbud av museer, gallerier och kulturhus. Moderna museet och Ebbas hus ligger i Gamla staden, mycket nära Malmös centrala vandrarhem. Malmö Konsthall ligger precis söder om Gamla staden. Du hittar också många andra konst- och kulturhus runt om i staden.

   Boka en vistelse på ett av stadens hostel i slutet av augusti under Malmöfestivalen för att få ut det mesta av Malmös kulturutbud. Festivalen är en hyllning till konst och kultur i alla dess former, och gatorna i centrala Malmö fylls med föreställningar, konserter, street art och performance.

   Shopping i Malmö

   Det finns många genuina och unika shoppingområden runt om i centrala Malmö. Det är lätt att ta sig till dessa trevliga områden till fots eller med cykel från vandrarhemmen i Gamla staden, som är en perfekt startpunkt för en dags shopping.

   Börja din shoppingtur med att strosa längs Södergatan och Södra Förstadsgatan, Malmös två största butiksgator. Om du letar efter designprodukter eller souvenirer av hög kvalitet kan du gå till Davidshallstorg, och om du hellre vill gå på fyndjakt och insupa lite lokal kultur kan du besöka stånden på Möllevångstorgets livliga marknad.

   Boka hostel i Malmö

   Malmö erbjuder konst, kultur, historia, uteliv och fantastiska vandrarhem, och är ett utmärkt alternativ till Skandinaviens andra destinationer för storstadsresor. Boka hostel nu och upptäck sedan Sveriges sydligaste storstad på egen hand.