Början av huvudsektionen

Njut av en semester på tu man hand vid något av dessa romantiska boenden


Kolla priser på hotell i Malmö

Ikväll 16 dec - 17 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära romantiska hotell i Malmö

Se alla 136 boenden i Malmö
Clarion Collection Hotel Temperance
Clarion Collection Hotel Temperance
3.5 av 5.0 Engelbrektsgatan 16, Malmo
Gratis avbokning
4,2/5 (351 recensioner)
764 kr per nattför 2 gäster

Bra Hotell m garage (måste förbokas) i centrala Malmö. Buffé; både ankomst-kväll och morgon! Lungt område ! Supersängar.

Recension från 12 sep 2018
Elite Hotel Adlon Malmo
Elite Hotel Adlon Malmo
4.0 av 5.0 Master Johansgatan 15, Norr, Centrum, Malmo
Gratis avbokning
4,5/5 (2 239 recensioner)
796 kr per nattför 2 gäster

Mycket trevligt hotell med ypperligt läge! Sängarna var supersköna och personalen trevlig.

Recension från 12 sep 2018

Reseguide: Romantiska hotell i Malmö

Romantiska hotell i Malmö: Gör dig redo för en riktigt mysig och romantisk resa till en av Sveriges charmigaste städer – Malmö. Är du sugen på härlig shopping, trevliga restaurangbesök och förföriskt doftande små kaféer kan du knappast hitta en bättre plats. Det finns gott om romantiska hotell i Malmö för en underbar och avkopplande vistelse.

Bo romantiskt i Malmö – en spännande och mysig stad

Utbudet av nöjen och upplevelser är stort i Malmö. Här hittar du några av Sveriges bästa varuhus – som Emporia och Triangeln – och för kulturälskare finns det nybyggda konserthuset Malmö Live, Malmö Stadsteater och Malmö Opera. Nere i hamnen kan du och din partner ta många härliga promenader och bland annat se Turning Torso eller titta ut över Öresundsbron och sommartid passar det perfekt att besöka centrala Ribersborgsstranden– eller bara ”Ribban” som den kallas här.

Det finns gott om bra hotell i Malmö. Det här är en stad som tar emot många besökare och du känner dig snabbt välkommen. På flera sätt är även staden Sveriges port mot Europa, vilket du märker på alla influenser inom exempelvis mat, musik och konst.

Gott om romantiska hotell i Malmö

En mysig resa på tu man hand kan bli en underbar upplevelse för dig och din partner och ni hittar lätt ett romantiskt hotell i Malmö som passar just er smak. Många av hotellen ligger mycket vackert i de gamla stadsdelarna runt Lilla Torg, kanalerna och Malmöhus Slott – en perfekt inramning för en perfekt resa.