Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Newburgh

Reseguide
Newburgh presenterar en marina och båtkörning

Boka din resa till Newburgh för att upptäcka en blomstrande konstscen och en historisk stadskärna nära New York City.

Newburgh ligger väster om Hudsonfloden och är välkänd för sitt blomstrande konstliv och sin kulturella mångfald, vilket gör detta till en populär destination för New York-bor på dagsutflykt.

Newburgs rötter är starkt förankrade i amerikansk historia. Det var i den här flodstaden som George Washingtons högkvarter låg under det amerikanska frihetskriget, och idag kan du följa med runt bland rummen och se skådespel med tidsenliga kostymer för att lära dig mer om den viktiga perioden i USA:s historia.

Upplev Newburgh som det såg ut på 1800-talet på Captain David Crawford House. Denna historiska destination fungerar både som museum och konstgalleri och har utformats för att likna de hem där välbärgade sjökaptener levde i Hudsondalen vid sekelskiftet. Här kan du beundra målningar från Hudson River School medan du tar dig genom den historiska byggnaden.

Staden är dessutom ett centrum för konst. Du kan besöka på Greater Newburgh Symphony Orchestra, där man anordnar konserter med musiker från hela världen. När du sett en föreställning på den historiska destinationen kan du ta dig ned mot vattnet för att shoppa eller äta middag. Kaféer, barer och restauranger kantar gatorna, varav många har utomhusserveringar, så du kan beundra utsikten över Hudsonfloden medan du avnjuter din måltid.

En kryssning med en hjulångare är ett perfekt sätt att tillbringa en eftermiddag för att uppleva floden på nära håll. Passa på att unna dig en middagskryssning eller bara beundra utsikten från relingen i några timmar. Båten ger dig unika vyer över det natursköna landskapet vid Hudsondalen. Det finns parkering vid bryggorna där båtarna ligger, så du tar dig enkelt både dit och vidare.

Newburgh ligger strax över tio mil norr om New York City. Amtrak-stationen ligger på andra sidan floden, i staden Beacon, så resor till Newburg från New York går snabbt och bekvämt. De internationella flygplatserna JFK och LaGuardia är lättillgängliga med tåg eller bil.

Besök Newburg under hösten för att uppleva naturens färgexplosion eller kom hit under sommaren för att njuta av det härliga varma klimatet. Närheten till New York City balanseras med en rofylld atmosfär, så du har hittat den perfekta destinationen om du planerar en romantisk resa till Newburgh.

Var kan jag bo i Newburgh?

Sleep Inn & Suites Middletown - Goshen
Sleep Inn & Suites Middletown - Goshen
2.5 out of 5
3491 Route 6, Middletown, NY
Priset är 1 234 kr per natt mellan 25 aug. och 25 aug.
Detta hotell i centrala Middletown ligger 3,1 km från Soons Orchards och 3,2 km från Paramount Theatre. Orange County Fair Speedway och Orange County Fairgrounds ...
4.4/5Wonderful! (524 recensioner)
"defbndl"

Recension från 24 juli 2021

Sleep Inn & Suites Middletown - Goshen
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point
Ramada by Wyndham Newburgh/West Point
2 out of 5
1289 Route 300, Newburgh, NY
Priset är 949 kr per natt mellan 29 aug. och 29 aug.
Detta hotell i Newburgh ligger 1,3 km från Orange County Choppers och mindre än 5 km från Algonquin Park och Delano-Hitch Recreation Park. Motorcyclepedia Museum ...
2.7/5 (966 recensioner)
Ett enkelt hotell en dryg timmes bilresa från NYC
"Ok. Man får vad man betalar för"

Recension från 10 aug. 2014

Ramada by Wyndham Newburgh/West Point
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport
Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport
2 out of 5
915 Union Ave, New Windsor, NY
Priset är 1 314 kr per natt mellan 8 aug. och 8 aug.
Detta hotell i New Windsor ligger mindre än 5 km från Orange County Choppers, National Purple Heart Hall of Honor och New Windsor Cantonment State Historic Site. ...
4.2/5Very Good! (979 recensioner)
Ogästvänligt
"Problem vid incheckning då hotellet inte fick igenom två av våra kreditkort. Inget intresse från deras sida att lösa situationen utan vi fick inte checka in utan skulle ringa banken då de ansåg att det var fel på våra kort. Inte helt enkelt då det var mitt i natten i Sverige. Som tur hade vi ett ..."

Recension från 22 sep. 2018

Red Roof Inn & Suites Newburgh – Stewart Airport
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Newburgh

Toppaktiviteter i Newburgh

Städer nära Newburgh