Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Newburgh

Se alla 1 saker att göra i Newburgh

Att göra i Newburgh

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Newburgh och New York har att erbjuda! Planerar du att resa till Newburgh kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Newburgh.

Newburgh ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Newburgh och gör det busenkelt för dig att utforska Newburgh och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Newburgh som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Newburgh får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Newburgh.

Newburghs aktiviteter

Newburgh har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Newburgh som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Newburghs sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Newburgh men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Newburgh eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Newburghs attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Newburgh?

Middletown

Middletown brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Paramount Theatre eller Orange County Fairgrounds.

KyrkaKatedralArkitektur

Beacon

Beacon är känt för krogarna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Dia Beacon och Hudson Highlands State Park.

VattenfallRestaurangerVandring

Bear Mountain

Bergsvyerna och skogarna är några av de saker som gör Bear Mountain så speciellt. Passa på att besöka Bear Mountain State Park eller Harriman State Park när du ändå utforskar området.

BergVandringSjö

Warwick

Du kommer uppskatta vinbarerna och fiken i Warwick. Avsätt lite tid för att besöka Frederick Francks Pacem in Terris eller Mount Peter Ski Area.

VingårdRomantikFestival

West Point

West Point är känt för de historiska sevärdheterna, och du kan besöka berömda sevärdheter som Michie Stadium och Eisenhower Hall Theater.

UniversitetAmerikansk fotbollSport

Cornwall

Du kommer uppskatta bergsvyerna och den vackra flodstranden i Cornwall. Avsätt lite tid för att besöka Storm King Art Center eller Hudson Highlands Nature Museum.

BåtarAmerikansk fotbollBerg