Hotell nära The Shard

Filtrera din sökning efter

Populära filter
Populära filter
Gästbetyg
Gästbetyg
Hotellklass
Betalningssätt
Betalningssätt
Boendetyp
Boendetyp
Område
Område
Populära sevärdheter
1
Populära sevärdheter
Måltidsplaner finns tillgängliga
Måltidsplaner finns tillgängliga
Bekvämligheter
Bekvämligheter
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Resenärsupplevelse
Resenärsupplevelse

Hotell nära andra sevärdheter

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt The Shard?

The Shard ligger i ett sprudlande område i London, som är känt för sin flod och sin arkitektur. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 763 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.

Vilket är det bästa hotellet nära The Shard?

Enligt uppgifter från våra resenärer är Shangri-La The Shard, London ett av de bästa boendena nära The Shard, och detta hotell med 5 stjärnor erbjuder 2 barer och en restaurang. The Tower Hotel och Leonardo Royal Hotel London City - Tower of London är två andra bra alternativ inte långt bort.

Hur många hotell kan jag hitta i närheten av The Shard?

Expedia har 761 hotell och andra boenden inom ett par kilometer från The Shard.

Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i The Shard?

Ja! De flesta hotellrumsbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före incheckning. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar från bokningstillfället. Ange datum, klicka på "Sök" och använd sedan filtret "full återbetalning" för att se topperbjudanden i The Shard.

Vad finns det att se och göra nära The Shard?

Upptäck samlingarna på British Museum, Natural History Museum och HMS Belfast. Områdets sevärdheter som Tower Bridge, Tower of London och Big Ben är väl värda ett besök. Den teaterintresserade kan se föreställningar på O2 Arena, Royal Albert Hall och Globe Theatre.

Hur tar man sig till The Shard?

Med så många alternativ för att ta sig runt blir det enkelt att se området kring The Shard. Du kan ta tunnelbanan från Charing Cross Underground Station, Leicester Square Underground Station och Piccadilly Circus Underground Station. Om du vill ta ett tåg till centrum är King's Cross Station, Tottenham Court Road Station och London Waterloo Station de stationer som ligger närmast Centrala London.