Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Tom Tits Experiment

Ikväll 20 jan - 21 jan
Till helgen 25 jan - 27 jan
Nästa helg 1 feb - 3 feb

Populära hotell nära Tom Tits Experiment

Se alla 463 boenden i Tom Tits Experiment
Chefens Hotell
Chefens Hotell
0,8 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
5,0/5 (1 recensioner)
312 kr per nattför 2 gäster

Smidigt enkelt och prisvärd! Hjälpsamma personal...

Recension från 12 jan 2019
Hotell Kringelstaden
Hotell Kringelstaden
2.5 av 5.00,7 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
3,4/5 (63 recensioner)
405 kr per nattför 2 gäster

fräscht och mycket prisvärt hotell centralt i staden

Recension från 10 dec 2018
Quality Hotel Park Södertälje City
Quality Hotel Park Södertälje City
3.5 av 5.00,8 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,0/5 (229 recensioner)
795 kr per nattför 2 gäster

Bra hotelet Bra frukost Bra prrsonal på reception o hjälpsam men det kommer mycket luktar på badrum o toaletten

Recension från 11 nov 2018
Beautiful Apartments Södertälje
Beautiful Apartments Södertälje
3.5 av 5.00,3 km från Tom Tits Experiment
4,0/5 (1 recensioner)
Hämta priser per nattför 2 gäster

Well located for work and social

Recension från 11 maj 2018
Hagabergs konferens & vandrarhem
Hagabergs konferens & vandrarhem
2.5 av 5.02,5 km från Tom Tits Experiment
1 027 kr per nattför 2 gäster
Scandic Skogshöjd
Scandic Skogshöjd
3.5 av 5.00,7 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
3,4/5 (405 recensioner)
717 kr per nattför 2 gäster

Bra anpassat med mat för allergiker till frukost. Vi fick rum som ännu inte var renoverade, sovdelen okej men toaletten rätt sunkig. Ett sort plus för att de kontaktade oss i förväg och erbjöd sig att plocka undan jordnötter från receptionen om det behövdes för sonens allergi. Synd att parkeringen ...

Recension från 10 sep 2018
Turinge Hotel
Turinge Hotel
3.5 av 5.018 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,6/5 (37 recensioner)
888 kr per nattför 2 gäster

Trevligt bemötande och supergod mat! Frukosten var något extra! :)

Recension från 5 okt 2018
Hotell Torpa Pensionat
Hotell Torpa Pensionat
3.0 av 5.05,2 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,1/5 (44 recensioner)
1 335 kr per nattför 2 gäster

Mysigt boende

Recension från 19 okt 2018
Hotell Paradis
Hotell Paradis
2.5 av 5.00,2 km från Tom Tits Experiment
Hämta priser per nattför 2 gäster

Hotell nära Tom Tits Experiment: På Tom Tits Experiment välkomnas stora som små att utforska såväl universum och människokroppen på fyra våningsplan. När du bokar ett hotell nära Tom Tits Experiment väntar spännande teknologi, både antik och modern. Ni leker med skuggor, ni bygger broar, ni morfar ihop era ansikten och ni får bollar att sväva fritt i luften.

När du planerar en övernattning nära Tom Tits Experiment väljer du från ett hotellutbud som omfattar både välutrustade och hemtrevliga två- och trestjärniga hotell på promenadavstånd från experimenten. Här finns även fyrstjärniga lyxboenden med en känsla av gammaldags romantik, upp till 30 minuters körsträcka från Tom Tits Experiment.

Om din resa till Tom Tits Experiment börjar med ett flyg kan det passa bra att landa på Bromma Stockholm Airport, den närmaste flygplatsen, endast fyra mil bort. Tom Tits Experiment ligger dock inte långt från väg E4, vilket gör det lätt att nå upplevelsecentret med bil. Du kommer också snabbt hit med fem minuters busstur från Södertäljes tågstation.

Var ska man boka hotell nära Tom Tits Experiment?

När du vill ha promenadavstånd till de spännande experimenten väljer du ett hotell i Södertälje. Här har merparten av hotellen 3,5 stjärnor och erbjuder frukostservering, restaurang, fitnesscenter, mötesrum och inomhuspool. Vissa av dessa hotell har även konferenscenter och fullständigt spa, där du kan boka bland annat massagebehandlingar. Det finns även ett tvåstjärnigt utbud som passar särskilt bra för barnfamiljen eller det lite större sällskapet, med rymliga familjerum eller lägenheter med kök eller pentry.

Du kan välja mellan ljusa, fräscha trestjärniga lägenheter och studiolägenheter med pentry eller hemtrevliga hotell med frukostservering, restaurang, bastu, mötesrum och trädgård med picknickområde när du bokar boende i Huddinge, drygt två mil från Tom Tits Experiment.

För ett mer romantiskt och lantligt boende, endast tre mil från Tom Tits Experiment, väljer du ett boende i Mariefred. Även här finns det ett tvåstjärnigt utbud av hemtrevliga rum med frukost tillgänglig. Det är också i Mariefred du finner mest gammaldags lyx nära Tom Tits Experiment, med rara fyrstjärniga boenden som erbjuder flera restauranger, mötesrum, fullständigt spa och trädgård.

Med familjen på hotellweekend nära Tom Tits Experiment

Tom Tits Experiment uppskattas av hela familjen och gör sig därför särskilt bra som resmål på familjesemestern. Barnfamiljen behöver dock ofta lite extra utrymme, och då kan det passa bra med ett tvåstjärnigt boende i Södertälje. Du väljer då mellan rymliga familjerum, lägenheter med kök och lägenheter med pentry, på rimligt promenadavstånd från Tom Tits Experiment.

Om ni reser med bil finner ni också studiolägenheter och lägenheter med flera sovrum två mil bort i Huddinge. Pentryt gör det lätt att röra ihop en enklare barnvänlig måltid.

Se och göra runt ditt boende nära Tom Tits Experiment

När du har förundrats tillräckligt över vetenskapen och vår framtid är det dags att stiga tillbaka i historien. På Torekällbergets friluftsmuseum är det precis det du gör. Här vandrar du runt i 1800-talets Södermanland. Sedan går du från lantligt till kungligt med ett besök på Tullgarn, 1700-talsslottet som var Gustav V:s favoritslott.