Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Tom Tits Experiment

Ikväll 20 juni - 21 juni
Till helgen 21 juni - 23 juni
Nästa helg 28 juni - 30 juni

Populära hotell nära Tom Tits Experiment

Se alla 529 boenden i Tom Tits Experiment

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Quality Hotel Park Södertälje City
Quality Hotel Park Södertälje City
3.5 av 5.00.8 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,0/5 (273 recensioner)
750 kr per natt för 2 gäster

Närhet till parkering ,mat och lokala förbindelser är ett plus.

Recension från 13 juni 2019
Beautiful Apartments Södertälje
Beautiful Apartments Södertälje
3.5 av 5.00.3 km från Tom Tits Experiment
4,0/5 (1 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Well located for work and social

Recension från 11 maj 2018
Hotell Paradis
Hotell Paradis
2.5 av 5.00.2 km från Tom Tits Experiment
Hämta priser per natt för 2 gäster
Chefens Hotell
Chefens Hotell
3.0 av 5.00.8 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,6/5 (7 recensioner)
485 kr per natt för 2 gäster

Enligt bokning skulle jag kunna checka in i receptionen fram till kl 16 men den var stängd utan info. En annan gäst meddelade mig dock hur jag skulle göra. Sen vet jag inte om det var en miss eller om tanken är att man ska ta med sig eget toapapper. Det saknades i alla fall i mitt rum. Förutom dessa ...

Recension från 15 feb. 2019
Scandic Skogshöjd
Scandic Skogshöjd
3.5 av 5.00.7 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
3,5/5 (443 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Trevlig personal och fin Spa- och relaxavdelning. Bra frukostbuffé men middag kommer jag äta någon annanstans nästa gång. Dyr och inte speciellt vällagad mat, dessutom inte mycket att välja på.

Recension från 19 mars 2019
First Hotel Vindeus
First Hotel Vindeus
3.0 av 5.04.7 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,0/5 (190 recensioner)
773 kr per natt för 2 gäster

Vi är fantastiskt nöjda med vår vistelse! Vi återkommer!

Recension från 28 jan. 2019
Scandic Södertälje
Scandic Södertälje
3.5 av 5.03.4 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
3,7/5 (304 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Hade bokat rum för 1 peron + hund. Inga problem, snabb incheckning, jättetrevlig personal!! Liten present med godis - till hunden ! Gratis parkering med gott om platser.

Recension från 3 mars 2019
Hotell Kringelstaden
Hotell Kringelstaden
2.5 av 5.00.7 km från Tom Tits Experiment
3,5/5 (103 recensioner)
Hämta priser per natt för 2 gäster

Det rum jag fick var nyrenoverat och fint, bra pris med rätt bokning var detta ett kanonställe, något lyhört men inget problem för mig :-) Nära till bra restauranger.

Recension från 15 mars 2019
Hotell Torpa Pensionat
Hotell Torpa Pensionat
3.0 av 5.05.2 km från Tom Tits Experiment
Gratis avbokning
4,2/5 (51 recensioner)
1 495 kr per natt för 2 gäster

Helt fantastiskt vackert Hotel med gamla anor.

Recension från 27 jan. 2019
Karta

Hotell nära Tom Tits Experiment: På Tom Tits Experiment välkomnas stora som små att utforska såväl universum och människokroppen på fyra våningsplan. När du bokar ett hotell nära Tom Tits Experiment väntar spännande teknologi, både antik och modern. Ni leker med skuggor, ni bygger broar, ni morfar ihop era ansikten och ni får bollar att sväva fritt i luften.

När du planerar en övernattning nära Tom Tits Experiment väljer du från ett hotellutbud som omfattar både välutrustade och hemtrevliga två- och trestjärniga hotell på promenadavstånd från experimenten. Här finns även fyrstjärniga lyxboenden med en känsla av gammaldags romantik, upp till 30 minuters körsträcka från Tom Tits Experiment.

Om din resa till Tom Tits Experiment börjar med ett flyg kan det passa bra att landa på Bromma Stockholm Airport, den närmaste flygplatsen, endast fyra mil bort. Tom Tits Experiment ligger dock inte långt från väg E4, vilket gör det lätt att nå upplevelsecentret med bil. Du kommer också snabbt hit med fem minuters busstur från Södertäljes tågstation.

Var ska man boka hotell nära Tom Tits Experiment?

När du vill ha promenadavstånd till de spännande experimenten väljer du ett hotell i Södertälje. Här har merparten av hotellen 3,5 stjärnor och erbjuder frukostservering, restaurang, fitnesscenter, mötesrum och inomhuspool. Vissa av dessa hotell har även konferenscenter och fullständigt spa, där du kan boka bland annat massagebehandlingar. Det finns även ett tvåstjärnigt utbud som passar särskilt bra för barnfamiljen eller det lite större sällskapet, med rymliga familjerum eller lägenheter med kök eller pentry.

Du kan välja mellan ljusa, fräscha trestjärniga lägenheter och studiolägenheter med pentry eller hemtrevliga hotell med frukostservering, restaurang, bastu, mötesrum och trädgård med picknickområde när du bokar boende i Huddinge, drygt två mil från Tom Tits Experiment.

För ett mer romantiskt och lantligt boende, endast tre mil från Tom Tits Experiment, väljer du ett boende i Mariefred. Även här finns det ett tvåstjärnigt utbud av hemtrevliga rum med frukost tillgänglig. Det är också i Mariefred du finner mest gammaldags lyx nära Tom Tits Experiment, med rara fyrstjärniga boenden som erbjuder flera restauranger, mötesrum, fullständigt spa och trädgård.

Med familjen på hotellweekend nära Tom Tits Experiment

Tom Tits Experiment uppskattas av hela familjen och gör sig därför särskilt bra som resmål på familjesemestern. Barnfamiljen behöver dock ofta lite extra utrymme, och då kan det passa bra med ett tvåstjärnigt boende i Södertälje. Du väljer då mellan rymliga familjerum, lägenheter med kök och lägenheter med pentry, på rimligt promenadavstånd från Tom Tits Experiment.

Om ni reser med bil finner ni också studiolägenheter och lägenheter med flera sovrum två mil bort i Huddinge. Pentryt gör det lätt att röra ihop en enklare barnvänlig måltid.

Se och göra runt ditt boende nära Tom Tits Experiment

När du har förundrats tillräckligt över vetenskapen och vår framtid är det dags att stiga tillbaka i historien. På Torekällbergets friluftsmuseum är det precis det du gör. Här vandrar du runt i 1800-talets Södermanland. Sedan går du från lantligt till kungligt med ett besök på Tullgarn, 1700-talsslottet som var Gustav V:s favoritslott.