Hyrbil i Hammarby Sjöstad

Sök och jämför från bilföretag i Hammarby Sjöstad

Foto av Renáta Pucsli

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Hammarby Sjöstad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Hammarby Sjöstad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Hammarby Sjöstad per dag?
Det lägsta priset för en hyrbil i Hammarby Sjöstad denna vecka var . Tillgången till en egen bil under vistelsen gör det lättare för dig att ta dig dit du vill.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Hammarby Sjöstad?
Vi råkar alla ut för tillfällen då planerna måste ändras med kort varsel. Därför erbjuder vi en full återbetalning för majoriteten av alla bokningar av hyrbil som betalats i förskott, om avbokningen görs sex timmar eller mer innan den avtalade upphämtningstiden. Kom dock ihåg att läsa hyrbilsavtalet noga, för en del undantag finns. Om du inte hittar svaren där kan du gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Hammarby Sjöstad?
Om du vill spara pengar på bensinen medan du utforskar Hammarby Sjöstad kan du inte hitta något bättre alternativ än en minibil. Dessa småbilar bevisar att storleken inte är allt, särskilt när du letar efter en parkeringsplats, och att ta sig fram i stadstrafiken blir hur enkelt som helst. Skulle du vilja ha mer benutrymme? En av våra mellanstora eller stora modeller kan ge dig så mycket du behöver.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Hammarby Sjöstad?
Det är ingen hemlighet att Hammarby Sjöstad är en av de bästa semesterdestinationerna i området, men du kan hitta en hel del andra häpnadsväckande platser att utforska om du hyr en bil och ger dig ut på upptäcktsfärd. Här följer några idéer för dina kommande bilutflykter:

  • Du kommer att lägga märke till den unika stämningen så fort du kör in i Uppsala. Staden ligger runt 65 kilometer utanför Hammarby Sjöstad och har massor av inbjudande sevärdheter att besöka, till exempel Museum Gustavianum.
  • En annan ort som uppskattas av semesterfirare är Linköping, runt 170 kilometer bort. Linköpings universitet är en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Semestern är inte komplett innan du har upplevt Norra Bergets park. Denna omtyckta naturplats ligger runt 350 kilometer utanför Hammarby Sjöstad, och här kan du verkligen andas ut och njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Hammarby Sjöstad med Expedia?
Expedia erbjuder hyrbilar för varje tillfälle, från korta affärsresor till veckolånga bilsemestrar. Du kan välja och vraka bland pålitliga hyrbilsföretag i Hammarby Sjöstad, och med våra medlemserbjudanden kan du vara säker på att få ett bra pris. Visste du att du kan slå ihop dina olika bokningar till ett praktiskt semesterpaket? Lägg till flyg eller boende ovanpå hyrbilen så kan du se hur mycket du sparar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Hammarby Sjöstad med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj biltyp och jämför priser från de ledande företagen. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt semesterbil. Slå samman bokningen av hyrbil i Hammarby Sjöstad med din flyg- eller hotellbokning så kan du ge dig av med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Hammarby Sjöstad?
Du behöver vara minst 18 år för att kunna hyra bil i Hammarby Sjöstad. Observera att förare under en viss ålder eventuellt bara får hyra vissa fordonstyper, som kompakta och medelstora bilar. En annan åldersgräns gäller normalt för särskilda fordon, till exempel premium- och lyxbilar. En del hyrbilsföretag debiterar dessutom en extra avgift för unga förare. Gå igenom policyn i förväg så att du kan ta hänsyn till alla utgifter i din semesterbudget.
Vad behöver man för att hyra bil i Hammarby Sjöstad?
Du ska visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du välja bort hyrbilsföretagets vanliga försäkring? Då måste du förmodligen också bevisa att du täcks av en annan försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa avtalet noga innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Hammarby Sjöstad?
Det bästa respektive näst bästa hyrbilspriset i Hammarby Sjöstad under veckan som gick var och . När det är så billigt blir det inte svårt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Hammarby Sjöstad?
Oavsett om du har tänkt hålla dig omkring Hammarby Sjöstad eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i dina resdatum samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta enastående erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Hammarby Sjöstad om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Hammarby Sjöstad eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader vid disken.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Hammarby Sjöstad?
När du har valt fordon bör du komma ihåg att läsa igenom hyrbilsföretagets regler och villkor noga för att få mer information.