Hyrbil i Hammarby Sjöstad

Sök och jämför från bilföretag i Hammarby Sjöstad

Foto av Renáta Pucsli

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Hammarby Sjöstad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Hammarby Sjöstad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Hammarby Sjöstad?
Ibland händer det att planerna måste ändras i sista stund. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för många bokningar av hyrbil som betalats i förskott, om avbokningen görs minst sex timmar innan upphämtningstiden. Men kom ihåg att läsa hyrbilspolicyn noga, eftersom det finns vissa undantag. Om du inte hittar vad du letar efter där kan du gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Hammarby Sjöstad?
Om du hoppas på att spara lite pengar på bränsle när du utforskar Hammarby Sjöstad hittar du inget bättre alternativ än en minibil. Dessa små hyrbilar bevisar att störst inte alltid är bäst, i synnerhet när du letar efter en parkeringsplats, och att ta sig runt längs gatorna i staden blir hur lätt som helst. Vill du ha mer benutrymme? En av våra större modeller ger dig så mycket du behöver.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Hammarby Sjöstad?
Välj ut en hyrbil, hämta upp nycklarna och förbered dig på att upptäcka allt som Hammarby Sjöstad har att erbjuda. Men glöm inte att även utforska närområdet, där du hittar inbjudande utflyktsmål som de här:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda stämningen så fort du är framme i Uppsala. Staden ligger cirka 65 kilometer från Hammarby Sjöstad och har en mängd inbjudande attraktioner att uppleva, till exempel Museum Gustavianum.
  • En annan destination som är omtyckt av besökare är Linköping, ungefär 170 kilometer bort. Saab Arena är bara en av många anledningar till att så många åker hit.
  • Om du vill komma ut ur staden en stund kan du besöka Tivedens nationalpark, ungefär 210 kilometer från Hammarby Sjöstad. Här har du verkligen möjlighet att gå ner i varv och njuta av den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Hammarby Sjöstad med Expedia?
Med våra exklusiva medlemspriser och vårt fantastiska utbud är det lätt att hitta den perfekta hyrbilen till ett finfint pris med Expedia. Du kan titta på hyrbilar från olika hyrbilsföretag i Hammarby Sjöstad, och kombinerar du hyrbilsbokningen med dina flyg- och hotellbokningar till ett smidigt semesterpaket kan du dessutom spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Hammarby Sjöstad med Expedia?
Med Expedia är det inga problem att jämföra erbjudanden från olika leverantörer samt att hitta recensioner. Slå samman din bokning av hyrbil i Hammarby Sjöstad med din hotell- och flygbokning så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Hammarby Sjöstad?
I Hammarby Sjöstad ska du vanligtvis vara minst 18 år. De flesta hyrbilsföretag tar ut en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, och reglerna kan variera från leverantör till leverantör. Det kan också finnas en högre åldersgräns och andra krav för särskilda fordonstyper, till exempel premiumbilar eller stadsjeepar, så se till att läsa igenom hyreskontraktet noggrant innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Hammarby Sjöstad?
Vanligtvis ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar ut nycklarna. Om du inte vill använda hyrbilsfirmans vanliga försäkring kan du också behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är en god idé att ta reda på vad som gäller innan du åker.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Hammarby Sjöstad?
De billigaste hyrbilarna i Hammarby Sjöstad under de senaste sju dagarna kostade endast per dag. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Hammarby Sjöstad?
Oavsett om du har tänkt hålla dig omkring Hammarby Sjöstad eller vill utforska ett större område kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta prisvärda erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Hammarby Sjöstad om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Hammarby Sjöstad eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader på hyrkontoret.