Hyrbil i Stockholm

Sök och jämför från bilföretag i Stockholm

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Stockholm

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Stockholm
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Stockholm per dag?
Denna vecka kunde du ha kört iväg med en hyrbil i Stockholm från så lite som 921 kr.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Det finns flera hyrbilsföretag i närheten av Stockholm (ARN-Arlanda), men inget av dem ligger inne i själva terminalbyggnaden. Ett par av alternativen som ligger närmast är Enterprise, Europcar, Avis, National och Alamo.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Stockholm?
När du avbokar minst sex timmar före upphämtningstiden har du ofta rätt till en fullständig återbetalning, om du har betalat i förskott. Detta gäller dock inte alltid, så det är viktigt att du känner till vilken policy som gäller. Du kan hitta detaljerna i din resplan eller gå till vår kundtjänstportal för att få mer information.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Stockholm?
Minibilar tillhör den populäraste hyrbilskategorin i Stockholm, och de passar perfekt när turerna är korta och parkeringsutrymmena är små. Eftersom de dessutom är bränsleeffektiva kan du också spara lite pengar medan du kryssar omkring längs stadens gator. Men du har förstås fler alternativ. Kompakta, mellanstora eller fullstora – vi kan erbjuda allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Stockholm?
Det råder ingen tvekan om att Stockholm är en av de bästa semesterdestinationerna i regionen, men du kan även hitta en hel del andra lockande platser att uppleva om du hyr en bil och ger dig iväg. Här är några idéer för din nästa bilutflykt:

  • Du kommer nog att lägga märke till den särskilda stämningen så fort du anländer till Uppsala. Staden ligger omkring 65 kilometer från Stockholm och har gott om spännande attraktioner att utforska, som Museum Gustavianum.
  • En annan ort som uppskattas av besökare är Linköping, omkring 170 kilometer bort. Saab Arena är en av många anledningar till att så många reser hit.
  • Din semester är inte helt komplett förrän du har besökt Tivedens nationalpark. Denna omtyckta naturplats ligger ungefär 210 kilometer utanför Stockholm, och här kan du verkligen koppla av i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Stockholm med Expedia?
Det finns massor av anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Stockholm, och med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden får du så mycket som möjligt för pengarna. Har du inget emot att spara ännu mer? Då är det bara att slå ihop din hyrbil med flyg, boende och aktiviteter för att skapa en paketresa till Stockholm. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Stockholm med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj ut en bra biltyp och jämför erbjudandena från de populäraste företagen. Expedia gör det enkelt att hitta rätt bil för semestern. Slå ihop bokningen av hyrbil i Stockholm med din bokning av flyg och hotell så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Stockholm?
I vanliga fall måste du vara 18 år eller äldre för att kunna hyra bil i Stockholm. Notera dock att några hyrbilsfirmor tar ut en tilläggsavgift om föraren är under en viss ålder. Villkoren varierar beroende på leverantör, så undersök detta innan du slutför bokningen. Om du vill hyra särskilda bilklasser, som en stadsjeep eller en lyxbil, kan det dessutom vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Stockholm?
Du kommer att behöva minst två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort. Hyrbilsleverantören erbjuder en valfri försäkring, och om du inte tänker använda den kan du också vara tvungen att bevisa att du har en annan försäkring. Granska avtalet innan du bokar för att undvika otrevliga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Stockholm?
De två bästa hyrbilspriserna i Stockholm under veckan som gick var 921 kr respektive 970 kr. Det är vad vi kallar en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Stockholm?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så visar vi dig enastående alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Stockholm om jag är under 25?
Du behöver läsa villkoren hos de hyrbilsfirmor i Stockholm som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut ytterligare avgifter, och det är bra att vara medveten om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att göra lite efterforskning.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Stockholm?
Vill du hitta ytterligare information om hyrbilsförsäkringar kan du granska hyrbilsfirmans villkor och regler innan du genomför din bokning.