Hyrbil i Stockholm

Sök och jämför från bilföretag i Stockholm

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Stockholm

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Stockholm
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Stockholm per dag?
Denna vecka var det bästa priset för en hyrbil i Stockholm 1,151 kr. Ta en titt på vårt omfattande utbud, som sträcker sig från billiga alternativ till lyxbilar.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Det finns tyvärr inga hyrbilsbolag direkt på Stockholm (ARN-Arlanda), men det ligger många alternativ nära flygplatsen. Du kan exempelvis välja ut en hyrbil från Europcar, Enterprise, Alamo, Sixt eller Budget.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Stockholm?
Du har i de flesta fall rätt till en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du kontaktar oss och avbokar åtminstone sex timmar innan du skulle ha hämtat ut nycklarna. Kontrollera bokningsbekräftelsen för att få mer information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Stockholm?
Minibilar är den populäraste hyrbilstypen i Stockholm, och de passar utmärkt när turerna är korta och parkeringsplatserna är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara pengar medan du tar dig runt i stadstrafiken. Men du kan naturligtvis hitta även andra alternativ. Kompakta, mellanstora eller fullstora – vi kan erbjuda allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Stockholm?
Med en hyrbil blir det lättare att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Stockholm är förstås en bra början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva i närheten. Fyll ditt bagageutrymme med allt som behövs och ge dig iväg för att kolla in de här platserna:

  • Omkring 65 kilometer bort finner du Uppsala, som är en uppskattad destination bland en stor mängd resenärer. Sevärdheter som Museum Gustavianum kan se till att du inte har tråkigt när du är här.
  • En annan stad som är populär bland turister är Linköping, omkring 170 kilometer bort. Linköpings universitet är bara en av flera anledningar till att så många reser hit.
  • Om du behöver komma ut ur staden en stund bör du åka till Norra Bergets park, cirka 340 kilometer utanför Stockholm. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Stockholm med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, och det inkluderar hyrbilen. Vi ser till att du får ett så bra pris som möjligt från någon av våra leverantörer i Stockholm. Vare sig du letar efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter har Expedia fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Slå ihop dina bokningar till en paketresa till Stockholm, så kan du spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Stockholm med Expedia?
Att få tag i ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Stockholm är busenkelt med Expedias hjälp. Välj biltyp, lägg till några detaljer och jämför priser från ledande leverantörer. Varför inte lägga till även boende och flyg i bokningen? Du kan få fantastiska erbjudanden om du skapar ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Stockholm?
Åldersgränsen för att hyra en bil i Stockholm är 18 år. En extra avgift tillkommer vanligtvis för unga förare, så kontrollera detta innan du bokar och räkna med den eventuella utgiften. Det kan även finnas begränsningar som rör vilka typer av fordon som unga förare får lov att hyra. En del hyrbilsfirmor hyr till exempel bara ut små och medelstora bilar till förare under en viss ålder. Reglerna och villkoren brukar variera bland de olika leverantörerna, så läs igenom kontraktet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Stockholm?
Att hyra en bil i Stockholm är enkelt. I vanliga fall är det enda du behöver ett körkort och ett kreditkort. Efter att du har valt ut den perfekta hyrbilen ska du dock gå igenom hyrespolicyn ordentligt för att kontrollera att det inte finns några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Stockholm?
Baserat på information från den senaste veckan kostar de billigaste hyrbilarna i Stockholm 1,151 kr om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var 1,262 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Stockholm?
Ja, och du kan dessutom hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så får du enastående alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Stockholm om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Stockholm, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Stockholm?
Försäkringarna varierar beroende på många olika faktorer, till exempel hur gammal föraren är och fordonets typ. Glöm inte att granska hyrbilsfirmans avtal ordentligt innan du betalar för bokningen.