Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Torremolinos

Se alla 6 saker att göra i Torremolinos

Att göra i Torremolinos

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Torremolinos och Andalucien har att erbjuda! Planerar du att resa till Torremolinos kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Torremolinos.

Torremolinos ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Torremolinos och gör det busenkelt för dig att utforska Torremolinos och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Torremolinos som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Torremolinos får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Torremolinos.

Torremolinoss aktiviteter

Torremolinos har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Torremolinos som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Torremolinoss sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Torremolinos men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Torremolinos eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Torremolinoss attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Torremolinos?

Carihuela

Carihuela är känt för de vackra stränderna, och här finns sevärdheter som La Carihuela och Bajondillo, så det är ingen risk att du blir uttråkad om du tillbringar dagen i den här delen av Torremolinos.

Beach ViewSmåbåtshamnPoolside Bars

Centrala Torremolinos

Stränderna och det fantastiska nattlivet tillhör det som uppskattas mest av dem som åker till Centrala Torremolinos. Komplettera din resa med att besöka Costa del Sol-torget eller Plaza Costa del Sol.

Beach ViewFestivalPoolside Bars