Billiga flyg från New York (JFK) till Stockholm (ARN) från 2 768 kr

Billiga flyg från New York till Stockholm

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 2 768 kr för enkelflyg och 5 550 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Delta
Air France
Delta
Finnair
Icelandair
Finnair
Icelandair
Air France
British Airways
Swiss International Air Lines
Flyginformation New York till Stockholm
Avreseflygplats
John F. Kennedy Intl.
Ankomstflygplats
Arlanda
Verkande flygbolag
Air Canada, Air France, Air Serbia, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, Condor, Delta, Emirates, Finnair, Iberia, Icelandair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic
Pris tur-och-retur
5 550 kr
Distans
6255 km
Snittflygtid
8 timmar 15 min med bil

New York - Arlanda med flyg

När du letar efter flygbiljetter från New York (JFK) till Arlanda (ARN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från New York till Arlanda. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från New York till Arlanda, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan JFK och ARN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Arlanda (ARN)från New York (JFK).

Kombinera din flygresa från New York till Arlanda med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från John F. Kennedy Intl. till Arlanda?
Lägsta pris för ett tur och retur-flyg är 5 550 kr. Denna siffra är baserad på biljettpriserna från de senaste sju dagarna. Boka genast för att inte missa chansen att spara pengar.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från John F. Kennedy Intl. till Arlanda?
Detta kan variera beroende på flygbolag, eftersom alla har sina egna regler och villkor. Gå till vår kundtjänst, så hittar du enkla instruktioner för att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från New York, New York (JFK-John F. Kennedy Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från John F. Kennedy Intl. till Arlanda kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från John F. Kennedy Intl. (JFK) till Arlanda (ARN)?
Resan från New York, New York (JFK-John F. Kennedy Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda) innebär att du är i luften runt 11 timmar och 18 minuter. Det här är ett utmärkt tillfälle att försjunka i den där romanen.
Hur långt är det från New York, New York (JFK-John F. Kennedy Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Du har ett avstånd på 6 300 kilometer att avklara på flyget från John F. Kennedy Intl. till Arlanda. Klä dig bekvämt och överväg att packa med ett par brusreducerande hörlurar och en sovmask.
Vilka flygbolag har direktflyg från JFK till ARN?
Det finns ett flertal flygbolag som flyger direkt från JFK till ARN. Finnair (AY) är ett populärt val, med 30 flyg varje månad. Är du ute efter fler alternativ? Kolla in priserna från Delta Air Lines (DL). Detta flygbolag erbjuder 30 flyg per månad mellan dessa städer.
Är flygbiljetter från John F. Kennedy Intl. till Arlanda billigare när man köper dem i sista minuten?
Det går ofta att hitta låga priser på flyg från John F. Kennedy Intl. till Arlanda i sista minuten, men det är inte säkert. Många flygbolag lägger ut sina priser upp till 12 månader innan avfärd, så det kan vara värt besväret att hålla ett öga på priserna och vara redo att boka när priset är bra. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena kontinuerligt, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från New York, New York (JFK-John F. Kennedy Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Om du vill läsa mer om gällande reserestriktioner eller krav på karantän på Stockholm (ARN-Arlanda) kan du besöka vår sida med reseråd under covid-19. Granska informationen innan du slutför bokningen, så att du inte fastnar under resan.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm

Flygplatser i New York

Newark

New York