Billiga flyg från Kiruna (KRN) till Stockholm (ARN) från 650 kr

Billiga flyg från Kiruna till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 650 kr för enkelflyg och 1 364 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Kiruna till Stockholm
Avreseflygplats
Kiruna
Destinationens flygplats
Arlanda
Flygbolag
Scandinavian Airlines
Flygpris
1 364 kr
Distans
911 km

Kiruna - Arlanda med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Kiruna (KRN) till Arlanda (ARN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Kiruna till Arlanda. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Kiruna till Arlanda, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan KRN och ARN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Arlanda (ARN)från Kiruna (KRN).

Kombinera din flygresa från Kiruna till Arlanda med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Kiruna till Arlanda?
Lägsta angivna pris för en resa tur och retur mellan Kiruna och Arlanda är 1 364 kr. Du måste dock agera kvickt. Denna siffra är baserad på flygpriserna under den senaste veckan.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kiruna till Arlanda?
Alla flygbolag har sina egna regler och villkor. Om du bestämmer dig för att avboka ska du följa de enkla instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kiruna till Arlanda?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kiruna till Arlanda kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Kiruna (KRN) till Arlanda (ARN)?
Med en medelflygtid på endast 1 timme och 30 minuter mellan Kiruna och Arlanda kommer du att strosa runt i Arlanda innan du vet ordet av.
Hur långt är det från Kiruna (KRN) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Avståndet mellan Kiruna (KRN) och Arlanda (ARN) är bara 920 kilometer. Innan du vet ordet av är du framme och stiger av planet för att hämta ut ditt bagage på bandet.
Vilka flygbolag har direktflyg från KRN till ARN?
SAS (SK) är ett populärt val bland resenärer som reser mellan Kiruna (KRN) och Stockholm (ARN-Arlanda). Du kan välja bland 52 flyg per månad på rutten. Ytterligare ett flygbolag som flyger denna sträcka är Norwegian Air International (D8). De har 8 flyg per månad att välja bland.
Är flygbiljetter från KRN till ARN billigare när man köper dem i sista minuten?
Biljetter från KRN till ARN är tillgängliga på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Och trots att man ibland kan hitta toppenerbjudanden i sista minuten är det aldrig säkert att du får en biljett i sista stund. När du bokar ditt flyg i god tid får du dessutom mer att välja mellan och du kan slippa att hamna i mittsätet! Vi uppdaterar konstant våra priser för att ge dig bästa möjliga erbjudande, så kasta ett öga på priserna ofta för att inte missa specialpriserna.
Går det att flyga från Kiruna (KRN) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Kom ihåg att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för att lära dig om det finns några gällande riktlinjer eller krav på karantän på Stockholm (ARN-Arlanda) när du åker med flyg från Kiruna (KRN).
Flygplatser i Kiruna

Gällivare