Billiga flyg från Sankt Petersburg (LED) till Göteborg (GOT) 801 kr

Billiga flyg från Pulkovo till Landvetter

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 801 kr för enkelflyg och 2 135 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Finnair
Air Baltic
Finnair
Finnair
Air Baltic
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Air France
LOT-Polish Airlines
Air France
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
KLM
Finnair
KLM
KLM
Flyginformation Sankt Petersburg till Göteborg
AvreseflygplatsPulkovo
Destinationens flygplatsLandvetter
FlygbolagAir France, British Airways, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines
Flygpris2 135 kr
Distans1054 km

Vanliga frågor och svar

St. Petersburg - Göteborg med flyg

När du letar efter flygbiljetter från St. Petersburg (LED) till Göteborg (GOT) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från St. Petersburg till Göteborg. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från St. Petersburg till Göteborg, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan LED och GOT

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Göteborg (GOT)från St. Petersburg (LED).

Kombinera din flygresa från St. Petersburg till Göteborg med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.