Billiga flyg från Skellefteå (SFT) till Stockholm (ARN) från 379 kr

Billiga flyg från Skellefteå till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 793 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Flyginformation Skellefteå till Stockholm
AvreseflygplatsSkellefteå
Destinationens flygplatsArlanda
FlygbolagScandinavian Airlines
Flygpris793 kr
Distans572 km

Skellefteå - Arlanda med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Skellefteå (SFT) till Arlanda (ARN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Skellefteå till Arlanda. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Skellefteå till Arlanda, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan SFT och ARN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Arlanda (ARN)från Skellefteå (SFT).

Kombinera din flygresa från Skellefteå till Arlanda med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från SFT till ARN?
Lägsta angivna pris för ett flyg tur och retur mellan Skellefteå (SFT) och Stockholm (ARN-Arlanda) är 793 kr. Du måste dock agera kvickt. Siffran är baserad på flygpriserna under den senaste veckan.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Skellefteå (SFT) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
De flesta flygbolag har olika villkor. Om du beslutar dig för att avboka ska du följa de enkla instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Skellefteå till Arlanda?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Skellefteå (SFT) till Stockholm (ARN-Arlanda) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Skellefteå till Arlanda?
Ett flyg från SFT till ARN tar endast runt 1 timme och 11 minuter, så du hinner knappt göra dig bekväm. Chansen är stor att nästa gång du kastar en blick genom fönstret håller du på att landa i Arlanda.
Hur långt är det från Skellefteå till Arlanda?
Den där filmen du tänkte se får vänta – det är nämligen inte mer än 580 kilometer mellan SFT och ARN. Innan du vet ordet av kommer kaptenen att meddela att det är dags att räta upp sätet, för det är dags att landa.
Vilka flygbolag har direktflyg från SFT till ARN?
SAS (SK) är ett av de främsta valen bland resenärer som flyger mellan Skellefteå (SFT) och Arlanda (ARN). Du kan välja bland 117 flyg per månad på rutten. Ryanair (FR) är ett annat populärt alternativ, och de erbjuder 13 flyg per månad. Du hittar onekligen ett utmärkt erbjudande på flyg från Skellefteå till Arlanda från ett av dessa flygbolag.
Är flygbiljetter från Skellefteå (SFT) till Arlanda (ARN) billigare när man köper dem i sista minuten?
Det är ofta möjligt att hitta riktigt billiga flyg från SFT till ARN i sista minuten, men man kan aldrig vara säker. Många flygbolag publicerar sina flygpriser upp till 12 månader innan avfärd, så det kan vara en god idé att hålla ett öga på priserna och vara redo att boka när ett bra erbjudande dyker upp. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena hela tiden, så du kan vara säker på att du alltid får det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Skellefteå (SFT) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Vill du läsa mer om eventuella reserestriktioner eller krav på karantän på Stockholm (ARN-Arlanda) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Gå igenom all information innan du bokar, så att du inte fastnar under resan.