Hyrbil i Älvsjö

Sök och jämför från bilföretag i Älvsjö

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Älvsjö

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Älvsjö
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Älvsjö?
Beroende på hyrbilspolicyn kan du få en full återbetalning. De flesta bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Har du några frågor kan du säkert hitta svaren i bokningsbekräftelsen, men du får även gärna gå till vår kundtjänstportal dygnet runt.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Älvsjö?
Minibilar är den populäraste hyrbilstypen i Älvsjö, och de passar utmärkt när resorna är korta och parkeringsutrymmena är små. Eftersom de dessutom är bränslesnåla kan du också spara lite pengar medan du tar dig runt i staden. Men det finns förstås även andra alternativ. Kompakta, mellanstora eller fullstora – vi kan nog plocka fram allihop.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Älvsjö?
Många är överens om att Älvsjö är en av de bästa semesterdestinationerna i regionen, men du kan hitta många andra lockande platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig iväg. Här kommer ett par förslag för nästa bilutflykt:

  • Omkring 70 kilometer utanför Älvsjö ligger Uppsala, som är ett populärt resmål bland en hel del semesterfirare. Sevärdheter som Museum Gustavianum ser till att du håller dig sysselsatt när du är här.
  • Linköping, ungefär 170 kilometer bort, kan också locka med många roliga nöjen. Har du svårt att bestämma dig för vad du ska se först? Saab Arena är en av våra favoriter.
  • Resan är inte fullständig förrän du har upplevt Tivedens nationalpark. Detta berömda naturområde ligger ungefär 200 kilometer utanför Älvsjö, och här har du verkligen en chans att koppla av i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Älvsjö med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa turister över hela världen att hitta kanonerbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till när man ska hyra bil. Vi har olika hyrbilsleverantörer att välja bland i Älvsjö, och de kan erbjuda allt från små och budgetvänliga alternativ till större minibussar. Varför inte så ihop bokningen av hyrbil med flyg, hotell och aktiviteter, så att du sparar ännu mer? Med allt från paketresor till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner i förarsätet med mer pengar kvar i plånboken.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Älvsjö med Expedia?
Expedia hjälper dig att hitta de bästa priserna. Du behöver bara jämföra de olika erbjudandena från de populäraste leverantörerna och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot? Då ska du kombinera bokningen av hyrbil i Älvsjö med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Älvsjö?
I Älvsjö måste du vara minst 18 år för att få hyra bil. Unga förare kan dessutom räkna med en extra avgift och andra begränsningar från de flesta hyrbilsleverantörer. Avgiften täcker den höjda olycksrisken, och begränsningarna brukar avse vilka sorters fordon som erbjuds. Förare med mindre erfarenhet kan till exempel behöva hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Älvsjö?
Du ska presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du slippa hyrbilsfirmans standardförsäkring? Då behöver du sannolikt också bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Kraven kan skilja sig mellan olika leverantörer, så glöm inte att läsa policyn noga i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Älvsjö?
Baserat på priserna från de senaste sju dagarna kostar de billigaste hyrbilarna i Älvsjö om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Älvsjö?
Oavsett om du har tänkt stanna i Älvsjö eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Älvsjö om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Älvsjö eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa oförutsedda kostnader vid hyrdisken.