Hyrbil i Årsta

Sök och jämför från bilföretag i Årsta

Foto av Daniel Andersson

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Årsta

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Årsta
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Årsta?
Vi vet att flexibilitet är viktigt när man reser. Därför erbjuder oftast bokningar med förskottsbetalning full återbetalning, om avbokning sker sex timmar eller mer innan den planerade upphämtningen. Det är dock en bra idé att läsa ditt hyresavtal noga, eftersom det finns en del undantag. Om du inte kan hitta svaren där besöker du bara vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Årsta?
Du kan boka nästan vad som helst. Vi har ett brett utbud med allt från standard- och ekonomibilar till premiumalternativ och stadsjeepar. Den vanligaste kategorin i Årsta är kostnadseffektiva minibilar, som passar utmärkt för kortare resor. Du kan utan besvär ta dig fram i städer, och du behöver inte vara orolig över att hitta en parkeringsplats som är tillräckligt stor.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Årsta?
Det råder ingen tvekan om att Årsta är en av de bästa semesterorterna i regionen, men du kan även hitta många andra otroliga platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig ut på vägarna. Här följer några idéer för din nästa bilutflykt:

  • Cirka 65 kilometer utanför Årsta ligger Uppsala, som är ett uppskattat resmål bland en mängd turister. Attraktioner som Museum Gustavianum ser till att du håller dig sysselsatt under din tid här.
  • Linköping, runt 170 kilometer bort, är en annan stad som borde finnas med i resplanen. Kom ihåg att besöka Saab Arena när du är i närheten.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du besöka Tivedens nationalpark, ungefär 210 kilometer från Årsta. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Årsta med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbilen. Vi ser till att du får ett så bra pris som möjligt från en av våra leverantörer i Årsta. Vare sig du letar efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter har Expedia exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Slå ihop alla dina olika bokningar till en paketresa till Årsta, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Årsta med Expedia?
Titta på vårt stora utbud av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför priserna från populära leverantörer. Med några få klick kan Expedia hjälpa dig att få tag i de bästa erbjudandena för din nästa semesterbil. Har du redan bokat flyg och boende? Lägg till en hyrbil i Årsta för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Årsta?
I Årsta ska du i normala fall vara minst 18 år. Merparten av alla hyrbilsbolag debiterar en tilläggsavgift om du är under en viss ålder, och reglerna kan variera från plats till plats. Det kan också finnas en högre åldersgräns och ytterligare krav för särskilda fordonstyper, såsom premiumbilar eller stadsjeepar, så se till att läsa igenom avtalet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Årsta?
Du ska visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn. Vill du välja bort hyrbilsfirmans normala försäkring? Då måste du sannolikt även bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Villkoren skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Årsta?
Det har säkert varit en mängd glada hyrbilsförare i Årsta på sistone. Under veckan som gick var de bästa hyrbilspriserna respektive om dagen.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Årsta?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i din reseinformation så ger vi dig prisvärda alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Årsta om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill hyra bil i Årsta bör du gå igenom de olika hyrbolagens villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika extra avgifter vid upphämtning bör du vara säker på att du vet exakt vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Årsta?
Det beror helt på förarens ålder, vilken sorts fordon du väljer och ett flertal andra faktorer. Glöm inte att granska försäkringens regler och villkor noga innan du slutför bokningen.