Hyrbil i Årsta

Sök och jämför från bilföretag i Årsta

Foto av Daniel Andersson

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Årsta

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Årsta
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Årsta per dag?
Den här veckan var det lägsta priset per dag för en plånboksvänlig hyrbil i Årsta 1,151 kr.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Det finns en mängd hyrbilsbolag runt Stockholm (ARN-Arlanda), men inget som ligger inne i terminalbyggnaden. Några exempel på de alternativ som ligger närmast flygplatsen är Europcar, Enterprise, Alamo, Sixt och Budget.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Årsta?
Beroende på hyrbilskontraktet har du möjlighet att få en full återbetalning. De allra flesta bokningar med förskottsbetalning ger rätt till återbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Om du har några frågor hittar du säkert svaren i din bokningsbekräftelse, men det går också bra att gå till vår kundtjänstportal dygnet runt, alla dagar.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Årsta?
Om du väljer en minibil i Årsta kan du utforska alla sevärdheter i den vanligaste hyrbilskategorin. Bränslesnålheten och den lilla storleken gör dessa hyrbilar perfekta för städernas trafik, men du behöver naturligtvis inte hålla dig till den minsta kategorin. Du kan exempelvis boka en bil i ekonomiklass, eller varför inte en riktig lyxbil?
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Årsta?
Boka en hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att ta del av allt vad Årsta har att erbjuda. Men missa inte att även utforska resten av regionen, där du hittar spännande utflyktsmål som dessa:

  • Omkring 65 kilometer bort finner du Uppsala, som är ett populärt resmål bland en mängd resenärer. Attraktioner som Museum Gustavianum kan se till att du inte har tråkigt under din vistelse.
  • Linköping, runt 170 kilometer bort, kan också locka med massor av roliga stunder. Undrar du var du ska börja? Linköpings universitet är en av våra favoriter.
  • Om du skulle behöva komma bort från staden en stund kan du besöka Norra Bergets park, ungefär 350 kilometer utanför Årsta. Här kan du verkligen uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Årsta med Expedia?
Det finns en mängd goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemserbjudanden till våra praktiska paketresor. Om du är på väg till Årsta har du olika hyrbilsfirmor att välja mellan, med alternativ för alla smaker och budgetar. Om du skulle vilja spara ännu mer kan du slå ihop bokningen av hyrbil med dina flyg- och hotellbokningar. När du är redo att slå dig ner bakom ratten är vi redo att stå till tjänst.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Årsta med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Årsta är ingen match med lite hjälp från Expedia. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priser från pålitliga leverantörer. Varför inte lägga till även boende och flyg i din bokning? Du kan få otroliga erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Årsta?
I Årsta ska du vanligtvis vara 18 år eller äldre. De flesta hyrbilsbolag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna brukar variera från plats till plats. Det kan också finnas en annan åldersgräns och andra krav för särskilda biltyper, som premiumbilar eller stadsjeepar, så glöm inte att gå igenom avtalet ordentligt innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Årsta?
Du behöver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Hyrbilsbolaget erbjuder dig en valfri försäkring, och om du väljer att inte utnyttja den kan du dessutom vara tvungen att bevisa att du täcks av en annan försäkring. Granska hyresavtalet innan du bokar för att undvika tråkiga överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Årsta?
Vi har tittat på priserna från den senaste veckan och kommit fram till att de billigaste hyrbilarna i Årsta bara kostar 1,151 kr om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var 1,262 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Årsta?
Oavsett om du har tänkt stanna i Årsta eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta oslagbara erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Årsta om jag är under 25?
Vissa företag i Årsta hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Ålderspolicyer kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att vara påläst. Några hyrbilsfirmor debiterar ytterligare avgifter för förare mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du ska förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Årsta?
Försäkringarna varierar beroende på olika faktorer, som åldern på föraren och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa leverantörens avtal ordentligt innan du bokar.