Hyrbil i Schiphol

Sök och jämför från bilföretag i Schiphol

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Schiphol

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Schiphol
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det per dag att hyra en bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
På Amsterdam (AMS-Schiphol) är dagspriset endast 962 kr, baserat på priserna den senaste veckan. Med en hyrbil är det lätt att ge sig ut på äventyr.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Jadå, och du finner hyrbilsfirmorna i Schiphol Plazas huvudfoajé. Det finns ett flertal leverantörer att välja bland, och Hertz, Sixt och Europcar är några av de ledande alternativen. Även Enterprise och Avis / Budget är värda att kolla in.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Du kanske kan få pengarna tillbaka, det beror på leverantörens villkor. Om din förbetalda bokning ger dig rätt till återbetalning måste du avboka fordonet senast sex timmar innan avtalad upphämtning. Behöver du mer hjälp? Vår kundtjänstportal står till tjänst.
Varför ska man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol) med Expedia?
När du vill boka hyrbil är Expedia rätt plats att vända dig till. Vi har ett brett utbud av hyrbilar på Amsterdam (AMS-Schiphol), och vi jobbar dag och natt med att ta fram riktigt bra priser åt dig. Tack vare våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du spara en hel del, och du får bonuspoäng varje gång du bokar. Kombinerar du alla dina bokningar till en egen paketresa kan du dessutom spara ännu mer. Hyrbilar, flyg, hotell och aktiviteter – Expedia har allt som behövs samlat på en plats.
Hur gör man för att hitta de bästa hyrbilserbjudandena på Amsterdam (AMS-Schiphol) med Expedia?
Det är en enkel match att hitta bästa möjliga erbjudande med lite hjälp från Expedia. Allt du behöver göra är att välja fordon och ange resedatum samt upphämtnings- och avlämningsplats, sen kan du jämföra priser från de populäraste hyrbilsfirmorna. Du har chans att spara ännu mer om du slår ihop hyrbilsbokningen på Amsterdam (AMS-Schiphol) med din flyg- eller hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Du behöver vara 18 år eller äldre för att få hyra ett fordon på Amsterdam (AMS-Schiphol). Observera att några hyrbilsleverantörer tar ut en tilläggsavgift när föraren är under en viss ålder. Villkoren skiljer sig mellan leverantörerna, så kontrollera noga innan du gör din bokning. En del hyrbilsbolag kan även ha en annan åldersgräns för att hyra till exempel lyxbilar eller stadsjeepar.
Vad behövs för att hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Reglerna brukar skilja sig något mellan olika leverantörer, men normalt är allt du behöver ett giltigt körkort och ett kreditkort i samma namn. Väljer du att inte använda hyrbilsbolagets standardförsäkring måste du vanligtvis även visa att du redan täcks av en annan försäkring.
Hur mycket kostar den billigaste hyrbilen på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Baserat på priser från veckan som gick kan du hyra en bil på Amsterdam (AMS-Schiphol) från endast 962 kr per dag. Ta en titt på vårt stora utbud och välj ut ditt favoritfordon redan idag.
Kan man hyra bil i en månad eller längre på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Absolut, du kan ge dig av direkt från Amsterdam (AMS-Schiphol) för att utforska semesterresmålet i din egen takt. Fyll i resedatumen på vår sida för långtidsuthyrning så kan vi presentera otroliga erbjudanden på ett stort sortiment med olika fordon.
Var hittar man en hyrbil på Amsterdam (AMS-Schiphol) om man är under 25?
Du som är under 25 bör undersöka minimiåldern hos hyrbilsleverantörerna på Amsterdam (AMS-Schiphol). Vissa av dem kanske hyr ut till de under 25 mot en extra avgift, medan andra inte gör det alls. Vi föreslår att du tittar dig omkring tills du hittar en leverantör som uppfyller dina krav.