Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Hyrbil i Schiphol 1,048 kr

Sök och jämför från bilföretag i Schiphol

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Schiphol

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Schiphol
Se alla bilar
Lägsta priserna som hittats under de senaste 6 dygnen. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hyra bil på Schiphol (AMS): allt du behöver veta

🚗 Vad är den billigaste biluthyrningen på Schiphol (AMS)?

Ekonomibilar och kompakta bilar är vanligtvis de billigaste biltyperna du kan hyra. Boka online med Expedia.se för att få de billigaste priserna på Schiphol, runt 1,048 kr per dag.

🚗 Hur mycket kostar en hyrbil på Schiphol (AMS) i genomsnitt?

Den genomsnittliga kostnaden för en hyrbil på Schiphol är 1,074 kr.

🚗 Vilken typ av bilar jag kan hyra på Schiphol (AMS)?

Expedia.se erbjuder bilar för alla plånböcker. Om du letar efter något påkostat för din resa kan du boka en av de lyxbilarna. Du kan även välja något lite billigare och hyra en av de ekonomibilarna.

🚗 Hur får jag de bästa erbjudandena på hyrbilar på Schiphol (AMS) med Expedia.se?

Hitta de bästa hyrbilarna på flygplatsen i Amsterdam (AMS) genom att ange datumen för din resa samt tiderna för hämtning och avlämning i sökfältet. Sedan kan du filtrera resultaten efter biltyp, pris och hämtningsplats. Du kan även filtrera sökresultaten ytterligare genom att ange en hyrbilsfirma. Det finns många erbjudanden för olika typer av hyrbilar på Schiphol, och en mängd exklusiva priser som du får tillgång till via Expedia.se.

🚗 Vad är fördelarna med att hyra en bil på Schiphol (AMS)?

Genom att boka en hyrbil kan du ta dig runt i staden utan stress. Få plats för hela familjen i en minibuss och bussa runt dem till olika sevärdheter, eller boka en kompakt bil till din affärsresa. Det finns många olika hyrbilsfirmor att välja mellan på Schiphol.

🚗 Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Om du bokade en hyrbil på Schiphol med gratis avbokning tillkommer inga ytterligare kostnader så länge du avbokar inom avbokningsfristen. Om du har valt en förbetald bokning kan du kontrollera din resplan för att se om du är berättigad till återbetalning.

🚗 Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia.se?

För att avboka din hyrbil loggar du först in på ditt konto. Välj Hantera bokning i avsnittet Hitta resplan så visas alternativet Avboka. Om du vill ändra eller avboka en hyrbil på Schiphol som bokades som en del av ett semesterpaket kan du besöka vår kundtjänstsida för att få hjälp.

🚗 Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia.se på Schiphol (AMS)?

Spara pengar med en hyrbil på Schiphol (AMS) med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser, och tjäna poäng på varje bokning. Spara mer genom att boka flera saker ihop. Du hittar allt du behöver för din resa på en och samma plats, för var du bokar spelar roll.

🚗 Kan jag boka nu och betala senare för min hyrbil på Schiphol?

Ja, i dina sökresultat på Expedia.se kan du se om det går att betala vid hämtning. När du kommer till hyrbilsdisken i Amsterdam betalar du hela kostnaden med ett kreditkort. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.