Hyrbil i Södermalm

Sök och jämför från bilföretag i Södermalm

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Södermalm

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Södermalm
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en hyrbil per dag på Södermalm?
Det bästa priset per dag för en hyrbil på Södermalm är , baserat på den senaste veckans priser. Titta på vårt omfattande utbud med allt från minibilar till riktiga lyxbilar.
Kan jag hyra en bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Sixt och Avis ligger en kort bilresa från Stockholm (ARN-Arlanda). Efter landning dröjer det inte länge innan du kör omkring på Södermalm.
Vad händer om jag måste avboka min bokning av hyrbil på Södermalm?
På vår kundtjänstsida finns alla detaljer om detta. I nästan alla situationer är en full återbetalning tillgänglig om en förbetald bokning avbokas minst sex timmar före upphämtningstiden. Se till att läsa policyn för att dubbelkolla om det finns undantag.
Vilka biltyper kan jag hyra på Södermalm?
Bilar i miniklassen är idealiska för soloresenärer och par och är den mest efterfrågade bilkategorin på Södermalm. Bilen drar lite bränsle så det blir ekonomiskt att att köra runt till öns ikoniska sevärdheter. Dessa snygga små bilar är dock inte de enda alternativen. Lyx, standard, kompakt … Bara nämn det du vill ha. Vi har det troligen!
Varför ska man hyra bil på Södermalm med Expedia?
Det finns många bra anledningar att boka hyrbil med Expedia. Du har olika hyrbilsbolag att välja mellan på Södermalm, och våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden försäkrar att du alltid gör en bra affär. Skulle du vilja spara ännu mer? Då ska du slå ihop din hyrbilsbokning med din flyg- eller hotellbokning för att utforma ett semesterpaket. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar man de bästa erbjudandena på hyrbilar på Södermalm med Expedia?
Oavsett vilken sorts bil du letar efter kan Expedia hjälpa dig att få tag i de bästa erbjudandena. Jämför priser från de ledande hyrbilsföretagen och välj erbjudandet som ser bäst ut. Vill du ta dig an vägarna med mer pengar kvar på kontot? Då kan du slå ihop din hyrbilsbokning på Södermalm med din bokning av flyg eller boende.
Hur gammal måste jag vara för att hyra bil på Södermalm?
Du måste vara 18 år eller äldre. Det bästa sättet att ta dig runt på Södermalm kan vara med hyrbil, men notera att de allra flesta hyrbilsföretag tar ut en extra avgift för förare under en viss ålder. Det kan även finnas andra restriktioner för exempelvis premiumfordon och lyxbilar. Se till att att läsa igenom det finstilta i avtalet innan du genomför bokningen.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil på Södermalm?
Du måste ta med dig både ditt kreditkort och ditt körkort när du hämtar hyrbilen. Ibland kan det hända att du behöver ett försäkringsbevis, ifall du inte vill ha hyrbilsleverantörens försäkring. Kraven varierar beroende på hyrbilsbolag, så det kan vara smart att undersöka vad som krävs innan du bokar.
Vad är det lägsta priset för en hyrbil på Södermalm?
Under de senaste sju dagarna hade du kunnat hämta ut nycklarna till en hyrbil på Södermalm för så lite pengar som per dag. Näst bästa pris var .
Kan jag hyra en bil på Södermalm i en hel månad eller längre?
Jadå. Med Expedias oslagbara erbjudanden på långtidsuthyrning av bilar behöver du inte rusa genom semestern på Södermalm. Ange dina resedatum, boka en härlig bil och utforska kusten i egen takt.
Var kan jag hyra bil på Södermalm om jag är yngre än 25?
Det är bäst att undersöka vad hysbilsbolagen du är intresserad av på Södermalm har för policy rörande ålder. Hyrbilsleverantörer tillämpar ofta en avgift för förare som är mellan 21 och 25 år, så det är bra att ta reda på hur mycket extra det kan kosta. Det är ingen som gillar otrevliga överraskningar vid hyresdisken, så läs alltid policyn noggrant innan du bokar.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil på Södermalm?
Hyrbilsförsäkringarna varierar beroende på olika faktorer, såsom hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att läsa igenom hyrbilsfirmans avtal noga innan du slutför bokningen.