Hyrbil i Södermalm

Sök och jämför från bilföretag i Södermalm

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Södermalm

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Södermalm
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en hyrbil per dag på Södermalm?
Hyrbilspriserna på Södermalm kan vara så låga som om dagen, baserat på priserna vi har hittat från de senaste sju dagarna. När det är så billigt är det helt rätt tid att utforska allt som finns på denna inbjudande ö.
Kan jag hyra en bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Anländ till Stockholm (ARN-Arlanda) och ta dig därefter till Sixt eller Avis, en kort resa därifrån. Du kommer att upptäcka Södermalm i din pålitliga hyrbil på nolltid.
Vad händer om jag måste avboka min bokning av hyrbil på Södermalm?
Om du behöver ändra dina planer ger många bokningar full återbetalning. Meddela oss minst sex timmar innan upphämtning. Ta en titt på avtalet för undantag. Du kan hitta mer information i resplanen eller besöka vår kundtjänstsida för mer information.
Vilka biltyper kan jag hyra på Södermalm?
Minibilar är de minsta fordonen du kan hyra och de är generellt även det bränslesnålaste alternativet. Det är just därför de är så eftertraktade bland besökare på Södermalm. Åk till öns främsta sevärdheter, så kommer du att bli förvånad över hur ekonomiskt du kan ta dig från A till B. Föredrar du något rymligare? Titta på våra fordon i klasserna standard, ekonomi och mellanstor.
Varför ska man hyra bil på Södermalm med Expedia?
Expedia kan ordna allt du behöver för din semester, inklusive hyrbilen. Vi kan erbjuda olika leverantörer att välja mellan på Södermalm, och vi försäkrar att du alltid får ett bra pris. Vare sig du vill boka hyrbil, hotell, flyg eller aktiviteter kan Expedia erbjuda medlemspriser och exklusiva förmåner, och kombinerar du dina bokningar till en egen paketresa till Södermalm har du möjlighet att spara ännu mer.
Hur hittar man de bästa erbjudandena på hyrbilar på Södermalm med Expedia?
Läs recensioner, se betyg, välj bilklass och jämför priser från de ledande hyrbilsföretagen. Expedia gör det smidigt att hitta ett toppenerbjudande på din nästa hyrbil. Slår du ihop din bokning av hyrbil på Södermalm med din flyg- eller hotellbokning kan du dessutom ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste jag vara för att hyra bil på Södermalm?
Du som är minst 18 år får lov att hyra bil på Södermalm. Har du föreställt dig en elegant premiumbil så att du kan kryssa runt på ön i stil? Då ska du ta reda på om hyrbilsbolaget har en högre åldersgräns för den typen av fordon. Glöm inte heller att de flesta hyrbilsleverantörer debiterar en tilläggsavgift för unga förare.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil på Södermalm?
Det viktigaste är att du har ett körkort och ett kreditkort. Båda måste vara utfärdade till föraren. Om du inte vill köpa till uthyrarens försäkring måste du förmodligen kunna bevisa att du redan är försäkrad. Du hittar all information du behöver i ditt försäkringsavtal.
Vad är det lägsta priset för en hyrbil på Södermalm?
Under den senaste veckan hade du kunnat hyra ett fordon på Södermalm för så lite som per dag. Näst bästa pris var per dag. Ta en titt på vårt spännande utbud av hyrbilar, ange vilken typ och stil du vill ha och boka direkt.
Kan jag hyra en bil på Södermalm i en hel månad eller längre?
Jadå, det är möjligt att hyra en bil i mer än en månad med Expedia. Ange helt enkelt dina resedatum och var du vill hämta ut din bil, så hittar vi de bästa erbjudandena på långtidsuthyrning av bilar. Ha inte bråttom på Södermalm, upptäck istället i egen takt.
Var kan jag hyra bil på Södermalm om jag är yngre än 25?
Om du är under 25 kan det vara lite svårare att hitta en bil på Södermalm. Det hela beror på de lokala biluthyrningsbolagen och deras policyer. Du bör också tänka på att ytterligare avgifter ofta tillkommer om du är mellan 21 och 24 år, och att du kan bli begränsad till ett mindre utbud av bilar. Bekanta dig med det finstilta så att du slipper obehagliga överraskningar vid uthämtning av bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil på Södermalm?
Vill du ha ytterligare information om hyrbilsförsäkringar kan du läsa igenom leverantörens regler och villkor innan du genomför din bokning.