Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Croydon

Se alla 52 saker att göra i Croydon

Att göra i Croydon

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Croydon och London har att erbjuda! Planerar du att resa till Croydon kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Croydon.

Croydon ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Croydon och gör det busenkelt för dig att utforska Croydon och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Croydon som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Croydon får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Croydon.

Croydons aktiviteter

Croydon har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Croydon som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Croydons sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Croydon men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Croydon eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Croydons attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Croydon?

Fairfield

När du ändå är i Fairfield kan du besöka några viktiga sevärdheter, som till exempel Fairfield Halls eller Museum of Croydon, och om du vill se mer av staden kan du hoppa på tunnelbanan på East Croydon Tram Station eller Sandilands Tram Station.

London Borough of Croydon

Om du tillbringar lite tid i London Borough of Croydon, kolla in sevärdheter som Centrale Shopping Centre eller Selhurst Park Stadium. Om du vill se mer av staden kan du hoppa på tunnelbanan på Lloyd Park Tram Station eller Coombe Lane Tram Station.

Broad Green

När du är i närheten av Broad Green får du inte missa att kolla in områdets sevärdheter, som till exempel Centrale Shopping Centre eller Selhurst Park Stadium, och om du vill se mer av staden kan du hoppa på tunnelbanan på Waddon Marsh Tram Station eller Ampere Way Tram Station.

Selhurst

Selhurst kanske inte är känt för sin sightseeing, men Selhurst Park Stadium och Centrale Shopping Centre är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.

Heathfield

Om du tillbringar lite tid i Heathfield, kolla in sevärdheter som Addington Palace Golf Club eller The Addington Golf Club. Om du vill se mer av staden kan du hoppa på tunnelbanan på Gravel Hill Station eller Addington Village Tram Station.