Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Hayes

Se alla 45 saker att göra i Hayes

Att göra i Hayes

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Hayes och London har att erbjuda! Planerar du att resa till Hayes kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Hayes.

Hayes ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Hayes och gör det busenkelt för dig att utforska Hayes och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Hayes som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Hayes får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Hayes.

Hayess aktiviteter

Hayes har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Hayes som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Hayess sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Hayes men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Hayes eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Hayess attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Hayes?

Hillingdon

Det fantastiska nattlivet och de populära butikerna är bara några exempel på saker att utforska i Hillingdon. Besök berömda sevärdheter som London Motor Museum och Battle of Britain Bunker, och hoppa på tunnelbanan på Hillingdon Underground Station eller Ickenham Underground Station om du vill se mer av staden.

Fisk och skaldjurFamiljevänligShopping

Heathrow

När du är i närheten av Heathrow får du inte missa att kolla in områdets sevärdheter, som till exempel Kempton tävlingsbana eller London Motor Museum, och om du vill se mer av staden kan du hoppa på tunnelbanan på Heathrow Terminal 1-3 Underground Station eller Heathrow Terminal 4 Underground Station.

Pinkwell

Pinkwell kanske inte är känt för sin sightseeing, men London Motor Museum och Lake Farm Country Park är två sevärdheter som du kan besöka i närheten.