Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Richmond

Se alla 45 saker att göra i Richmond

Att göra i Richmond

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Richmond och London har att erbjuda! Planerar du att resa till Richmond kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Richmond.

Richmond ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Richmond och gör det busenkelt för dig att utforska Richmond och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Richmond som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Richmond får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Richmond.

Richmonds aktiviteter

Richmond har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Richmond som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Richmonds sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Richmond men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Richmond eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Richmonds attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Richmond

Richmond-upon-Thames

De pittoreska trädgårdarna och den storslagna utsikten mot floden är bara några exempel på saker att utforska i Richmond-upon-Thames. Du kan besöka berömda sevärdheter som Twickenham stadium och Hampton Court Palace, och hoppa på tunnelbanan på Richmond Underground Station eller Kew Gardens Underground Station om du vill se mer av staden.

SportTrädgårdarHistoriska byggnader

Kew

Området är bland mycket annat känt för det fantastiska nattlivet och de pittoreska trädgårdarna. Passa på att besöka Kew Royal Botanic Gardens eller Marianne North Gallery när du ändå är här, och hoppa på tunnelbanan på Kew Gardens Underground Station för att ta dig runt i staden.

TrädgårdarNaturBarer

Mortlake

Om du letar efter saker att se och göra i Mortlake tillhör det stora restaurangutbudet och de pittoreska trädgårdarna höjdpunkterna. Du får inte missa Richmond Park när du ändå är här, och du kan hoppa på tunnelbanan på Kew Gardens Underground Station om du vill ta dig runt i staden.

TrädgårdarBarerTrevliga människor

East Sheen

När du besöker East Sheen måste du passa på att besöka sevärdheter som Richmond Park och White Lodge Museum.

North Richmond

I själva North Richmond finns kanske inte så många sevärdheter att besöka, men du behöver inte åka långt för att hitta intressanta saker att se och göra, som till exempel Twickenham stadium och Kew Royal Botanic Gardens.

Ham, Petersham and Richmond Riverside

När du besöker Ham, Petersham and Richmond Riverside måste du passa på att besöka sevärdheter som Richmond Park och Ham House.