Billiga flyg från Shanghai (PVG) till Stockholm (ARN) från 5 019 kr

Billiga flyg från Pudong Intl. till Arlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 019 kr för enkelflyg och 10 991 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Sichuan Airlines
Sichuan Airlines
Sichuan Airlines
Sichuan Airlines
Finnair
Finnair
Finnair
Air France
KLM
Scandinavian Airlines
Air France
KLM
Air France
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
Emirates
Emirates

Shanghai - Arlanda med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Shanghai (PVG) till Arlanda (ARN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Shanghai till Arlanda. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Shanghai till Arlanda, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan PVG och ARN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Arlanda (ARN)från Shanghai (PVG).

Kombinera din flygresa från Shanghai till Arlanda med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från PVG till ARN?
Om du planerar att flyga från Shanghai (PVG-Pudong Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda) är lägsta pris för en tur och retur-biljett 10 991 kr. Den här siffran är baserad på erbjudandena från den senaste veckan, så tveka inte för länge. Boka nu för att spara både pengar och tid.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från PVG till ARN?
De flesta flyg kan avbokas online, men alla flygbolag har sina egna regler och villkor. Om du behöver avboka ditt flyg kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Pudong Intl. (PVG) till Arlanda (ARN)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från PVG till ARN kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Pudong Intl. (PVG) till Arlanda (ARN)?
Det tar runt 15 timmar och 29 minuter att resa från Pudong Intl. till Arlanda. Om du planerar att ta igen lite förlorad sömn kan det vara bra att ta med dig en kudde, en sovmask och ett par öronproppar.
Hur långt är det från Pudong Intl. (PVG) till Arlanda (ARN)?
Det är 7 800 kilometer mellan Pudong Intl. (PVG) och Arlanda (ARN), så det blir ett långt flyg. Packa noggrant för en så bekväm resa som möjligt. Det där lilla extra, som ett par varma strumpor och en bra resekudde, gör mycket skillnad.
Vilka flygbolag har direktflyg från Shanghai (PVG-Pudong Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda)?
Du kommer inte att hitta några flygbolag som erbjuder direktflyg mellan Pudong Intl. och Arlanda, så räkna med minst en mellanlandning. En paus på fast mark, vare sig lång eller kort, kan dock vara välbehövd.
Är flygbiljetter från Shanghai (PVG-Pudong Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda) billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är sent ute kan ibland hitta superbilliga flyg från Pudong Intl. till Arlanda, ett par veckor innan avfärdsdatumet. Om du hellre är ute långt i förväg, jämför och uppdaterar Expedia hela tiden de bästa erbjudandena – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det beror dock på flygbolagen. Inte alla flygbolag publicerar sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Shanghai (PVG-Pudong Intl.) till Stockholm (ARN-Arlanda) just nu?
Vill du lära dig mer om gällande riktlinjer eller krav på karantän på Stockholm (ARN-Arlanda) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Gå igenom denna information innan du slutför din bokning, så att du inte råkar fastna någonstans under resans gång.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm

51 836,00 kr
Flygplatser i Shanghai